• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Semra24 Semra24 canim duani okudum rabbim sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin..
vesselam_ vesselam_ Canim yeni gordum bu ay cok umutluydun zaten icine dogmus yarin cuma aile hekimliginde kan versene hastaneye gidrcegine .. Ogleden sonrada sonucu alirsin zaten ..

Semra24 Semra24 canim duani okudum rabbim sag salim bebegini kucagina almayi nasip etsin..
vesselam_ vesselam_ Canim yeni gordum bu ay cok umutluydun zaten icine dogmus yarin cuma aile hekimliginde kan versene hastaneye gidrcegine .. Ogleden sonrada sonucu alirsin zaten ..
Öyle yapım di mi haklisin canım insaAllah verirler bazıları yogunluktan vermiyor gecenkinde birgün sonra vermişlerdi..
Evet yaa içime doğmuştu hissettim insAllah sağlıklı bir gebelik olur eğer varsa..

derandiren derandiren Nasılsın canım hayırlı akşamlar,
sana yamukprensesi soracaktım, bayadır konuşamadık onunla..
Haberin var mı.. Umarım iyidir. .

:KK200:
Enyam sağol canım iyiyim şükürler olsun seni sormalı?
Serapla En son bayramda görüştük buradan,sosyal medyayı pek kullanmayacağını söylemişti ama üyeliğini iptal edeceğini
Söylemedi banada sürpriz oldu:( bilsem numarasını falan alırdım. Umarım iyidir ve herşey yolundadır.

kötüyüm canım ya gözlerim dolu dolu.
bir haber varmış, tvde denk gelmedim,
8 aylık hamile kadına otobüs çarpmış,
vefat etmiş, burada üyeymiş..

Yazdıklarını okudum,
ağlıyorum..
Gerçekten mi Rabbim rahmet eylesin şu 6 kişiye organları verilen kadın mı acaba

herkese hayirli geceler kizlar nasilsiniz

vesselam_ vesselam_ canım benim simdi gordum ben de testini.. Rabbim insallah hayirla sonuclandirir insallah hevesin kursaginda kalmaz bu defa.. insallah guzel haberler verirsin bizlere.. ♡

Herkese hayırlı geceler...

Ayyyyy girememiştim topige hadi hayırlı hbrler alayım diyerek bir açtım Kı vesselam_ vesselam_ ne gzl cıkmış sonucun inşallah birazdan gzl bir değer alırsın inşallah şu mübarek gün Rabbim hepimizin dualarını Kabul etsin... Gercekten çok heyacanlıyım... İyi olacak inşallah...

Gunaydinnn hadi bakalım insallah sonuç çıkmıştır ve pozitiftir :))
Ayyyyy girememiştim topige hadi hayırlı hbrler alayım diyerek bir açtım Kı vesselam_ vesselam_ ne gzl cıkmış sonucun inşallah birazdan gzl bir değer alırsın inşallah şu mübarek gün Rabbim hepimizin dualarını Kabul etsin... Gercekten çok heyacanlıyım... İyi olacak inşallah...
Pazartesi verecez sonucu dediler ama bir siteden sonuç alabiliyormusuz..öğleden sonra çıkacak bakalım insaAllah kızlar. Sabah yaptim test biraz daha koyu dünkune gore..

Pazartesi verecez sonucu dediler ama bir siteden sonuç alabiliyormusuz..öğleden sonra çıkacak bakalım insaAllah kızlar. Sabah yaptim test biraz daha koyu dünkune gore..
hadi inşallah canım ya..bence hamilesin sen..Rabbim cumalar hürmetine hepimize nasip et bu ay ....:nazar::halay::halay::halay:

Enyam sağol canım iyiyim şükürler olsun seni sormalı?
Serapla En son bayramda görüştük buradan,sosyal medyayı pek kullanmayacağını söylemişti ama üyeliğini iptal edeceğini
Söylemedi banada sürpriz oldu:KK43: bilsem numarasını falan alırdım. Umarım iyidir ve herşey yolundadır.

Bende iyiyim canım, iyi olmana sevindim..
Bebişe ve kendine iyi bak..
Serabı merak ettim, sana sorayım dedim,
seni bu topiğe çağıran oydu..
Sosyal medyadan takip eden üye vardır mutlaka,
inşallah ulaşırız, demek ki bir anda karar değiştirdi, ve iptal ettirdi..
İnşallah iyidir, benim de hissiyatım o yönde..

Back