Hayırlısı olsun kuzum. peki eşinin testleri nasıl umarım iyidirselam kizlR GIREMEDIM KUSURA BAKMAYIN HASTANEYE GITiitgim gün eve cok gec geldik dün nöbet vardi nöbet sonrasida egitime gittim. daha yeni eve gelebildim. maallesef benim sonuclar daha cikmamis sadece esimin kiler cikmis bende cok merak ediyorum ay sonunu bulacak galiba.. cok tesekkür ederim beni sordugunuz icin bakalim beklemedeyim daha.. @Al_piTaeYang LeYLa_21 @Ters Lale derandiren _Verda_ @deeploneliness vesselam_ @umutLatahzen M M_atruska
Kuzum inşallah gebesindir umutlarımız boşa çıkmaz ve o bebiş gelmiştirAllah razı olsun canım insaAllah.. akşamda yapacam,sabahta iki tane testim var :)
Hamissem eğer herşey yolunda gider insaAllah.
Bir gelişmeyen gebeliğim var insan endişeleniyor
Allah'a razı olsun kızlar allah kabul etsin dualarımızı :)
Bugun de doktora gittim bebis büyüyor Allah'ın izniyle :) bide üstümde yorgunluk var sürekli uyukluyorum bu yüzden pek giremiyorum siteye ve dualari okuyamadım ama en kısa zamanda okuyacağım bende
vesselam_ canim seni umutlandırmak istemem ama üç hamileliğimde de testlerim hep böyle silik çıktı ve hepsi pozitifti :) gerçi ikitanesi kimyasal oldu ama bana göre pozitif senin ki :) insallah doğru çıkar da sende bebisinle mutlu mesut yasarsın :)
Canlarim insaAllah öyledir ve sağlıklı bir gebeliktirKuzum inşallah gebesindir umutlarımız boşa çıkmaz ve o bebiş gelmiştir
Haklisin canım eşim hafta sonu izinli bir hastaneye gider yaptırırım inssAllah..dua et olur mu ?vesselam_
Canim hiç uğraşma o testlerle yapsanda aklında yine acaba mi olacak direk kan testi yaptır kesinleşsin :)) en azından acaba mi demezsin :)
İyiyim haticem sağol sen nasılsın bakem :)nasilsin canim
Ederim tabi etmem mi allah yar ve yardımcın olsun guzel haberlerini alacağız insallah su mubarek cuma akşamında allahım kimin ne duası ne dileği varsa kabul etsin insallah :)Haklisin canım eşim hafta sonu izinli bir hastaneye gider yaptırırım inssAllah..dua et olur mu ?
Amin gülüm Allah razı olsun canım. Ağzına yüreğine sağlık ablacım.. Duanı eksik etme canım..LeYLa_21 Leyla ablacim duanı okudum allah kabul eder insallah senden de guzel haberler alırız yakın zaman da insallah :)
güzel dualriniz icin de Allah razi olsun insalalh kabul olur dualarimiz hepinizi cok seviyorum bende aksam tamamlayacagim dualarimi insallah hakkinizi helal edin
hoşbulduk, evet çatlatma iğnesi. geçen ay da 11. günde yapmıştım, negatifti daha da değişmedi sonuç, tek yumurta vardı.
bu ay 2 yumurta vardı, çok umutluydum.. umarım değişir..
Nasılsın canım. Kuzum geçen kızlar yazmışlardı sanırım üyelik iptali yapmışderandiren Nasılsın canım hayırlı akşamlar,
sana yamukprensesi soracaktım, bayadır konuşamadık onunla..
Haberin var mı.. Umarım iyidir. .
Nasılsın canım. Kuzum geçen kızlar yazmışlardı sanırım üyelik iptali yapmış
ağlama enyam yaakötüyüm canım ya gözlerim dolu dolu.
bir haber varmış, tvde denk gelmedim,
8 aylık hamile kadına otobüs çarpmış,
vefat etmiş, burada üyeymiş..
Yazdıklarını okudum,
ağlıyorum..
Canım seninle ilgisi yok, sen göstermezseydin ben denk gelip okuyacaktım yine.ağlama enyam yaa
üzüldüm şimdi ama
İsmi ne canım bayanın bende bakayım yazdıklarına yaa o haberi duymuştum..kötüyüm canım ya gözlerim dolu dolu.
bir haber varmış, tvde denk gelmedim,
8 aylık hamile kadına otobüs çarpmış,
vefat etmiş, burada üyeymiş..
Yazdıklarını okudum,
ağlıyorum..
İsmi ne canım bayanın bende bakayım yazdıklarına yaa o haberi duymuştum..
Kadın organlarını bağışlamış bide 6 kişiye sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?