- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Sağol canım enyam. Anneciğine geçmiş olsun Rabbim onada şifa versin başınızdan eksik etmesin.Aynen canım gebelik ihtimali yüksek oluyomuş, nasip bakalım..
Ben regl olmadım, annem de sordu bugün kızım hasta oldun mu diye...
Anne yüreği o da hemen hamile kalmamı istiyo, benim gibi..
Bakalım Rabbim ne zaman nasip edicek...
Çok geçmiş olsun canım benim. Bol bol c vitamini al..
Amin inşallah canım adetim 9 gün geçti, belki strestendir diyorum,
idrar testimde negatif çıktı.
Bu ara annem rahatsız hep onunlayım canım.
bebiş nsl diycektim zor geçiyo demişsin..
Rabbim yardımcın olsun inşallah. .
Aynen canım hamile kalınca da yok erkek yok kız..
Bir sürü değişik yorumlar geliyor..
Yediklerin ağzına geliyorsa reflüdür büyük ihtimal. Ozaman yatmadan 3 saat evvel bişey yemeyip yastığını yüksek tutarsan yukarı çıkmaz:)Cevap verdiğin icin Tesekkurler canim :)
Su içince yapıyor zaten yaklaşık 1 2 gün öncesine kadar gayet iyiydim bol bol içiyordum şimdi su içmeye korkuyorum resmeniçtikçe yediklerim yukarı çıkıyor ama sütü de denicem
Yemiyorum canim ya en geç 8 de yiyorum yatmam 12 1'i buluyor yastığı evet yukarıda tutuyorum kendimi teselli ediyorum bebis iyi olsunda sabah akşam yatayım hiç önemli degil diye herseyini çekerim diyorumYediklerin ağzına geliyorsa reflüdür büyük ihtimal. Ozaman yatmadan 3 saat evvel bişey yemeyip yastığını yüksek tutarsan yukarı çıkmaz:)
Sağol canim evet cok şükür büyüyorlar zamam su gibi akip gidiyor..dogduklari gün daha dün gibi aklımda rabbim herkese yaşatsın..tek bebege göre cok uysallar şükür arada bi hasta olmalari üzüyor beni yoksa bir Sıkıntımız yok elhamdülillah..sen nasılsın canımGünaydın hanımlar
four dahlia canım maşallah size ne güzel büyütmüşsün bebişlerini çok yoruyorlar mı annesi seni yoksa uysallar mı?
inşallah canım sağolasın sen nasılsın bulantilarin azaldi mi biraz?@deeploneliness canım rahim filmi çekilmeyi düşünüyorsun sanırım ben öyle hamile kalmiştim hatirlarsan. Çektiğim ay değil diğer ay hamile kaldım ve işlem bahsettikleri kadar acı değil 5 dakka içinde bitiyor. Dilerim sana da uğurlu
Gelir
Maşallah onlaraSağol canim evet cok şükür büyüyorlar zamam su gibi akip gidiyor..dogduklari gün daha dün gibi aklımda rabbim herkese yaşatsın..tek bebege göre cok uysallar şükür arada bi hasta olmalari üzüyor beni yoksa bir Sıkıntımız yok elhamdülillah..sen nasılsın canım
Azaldı şükür Rabbim sizede nasip etsininşallah canım sağolasın sen nasılsın bulantilarin azaldi mi biraz?
Maşallah onlaraAmin canım nerde isteyen varsa bizlerle birlikte yaşayalım o duygulari insallah biz koca insanlar bile bu mevsim gecislerinde hasta oluyoruz onların etkilenmemesi cok zor. Büyük bir sey olmasın da atlatirlar insallah..
Canım senin her fotoğrafına baktığımda maşallah diyorum :) Rabbim o gücü veriyor demek bizlere ve gerçekten güç alıyorum.Sağol canim evet cok şükür büyüyorlar zamam su gibi akip gidiyor..dogduklari gün daha dün gibi aklımda rabbim herkese yaşatsın..tek bebege göre cok uysallar şükür arada bi hasta olmalari üzüyor beni yoksa bir Sıkıntımız yok elhamdülillah..sen nasılsın canım
Amin canım. . Her sene aynı temenni ile başlıyoruz yola bu yıl gerçekleşir inşallah. Umarım ciddi bir sıkıntın yoktur canim.Azaldı şükür Rabbim sizede nasip etsin
Fakat başka sıkıntılar başlıyor her ay:) Bu günlere şükür hep beraber seneye çocuklarımızdan bahsetmek kısmet olur inşallah
Evet enyam hala isimsiz bizim velet :) bu gidişle kimliği çıkınca ismi olacak.Oh iyi olmuş canım evde dinlen..
Bu arada isme hala karar veremediniz sanırım.. ? =)
Bu konu daha çok konuşulur..
Çekileceğim canım narkoz gereksiz gibi duruyo evet.
Bakalım..
Hala adet olmadım son adet tarihim 26 ağustos...
Baya bir gecikti, anneme üzüldüm stres filan ondan mı acaba?
İdrar testi de yaptım, negatifti.
Amin amin.Amin canım. . Her sene aynı temenni ile başlıyoruz yola bu yıl gerçekleşir inşallah. Umarım ciddi bir sıkıntın yoktur canim.
Amiin amiiin insallahMaşallah onlaraAmin canım nerde isteyen varsa bizlerle birlikte yaşayalım o duygulari insallah biz koca insanlar bile bu mevsim gecislerinde hasta oluyoruz onların etkilenmemesi cok zor. Büyük bir sey olmasın da atlatirlar insallah..
Canım senin her fotoğrafına baktığımda maşallah diyorum :) Rabbim o gücü veriyor demek bizlere ve gerçekten güç alıyorum.
Rabbim sana bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah
Iyi aksamlar canim allah kolaylik versin senin hayat pek tempolu maşallah zamanın nasil gectigini anlamıyorsun dimihayirli aksamlar kizlar nasilsiniz ben misafirleri gönderdim bide üstüne nöbet tuttum bugünde dedem geldi köyden hastaneye götürdm kontrol icin yarin bi kontrolü daha var yoruldum ama sükür bu günlere
Evet enyam hala isimsiz bizim velet :) bu gidişle kimliği çıkınca ismi olacak.
Bence anestezi gerek yok, sen bilirsin tabi son karar senin.
Bence de stresten ve mevsim geçişinden gecikmiştir, biraz daha gecikirse Bi kan testi verirsin, progestan kullanırsın negatif çıkarsa.
rüyan hayra ciksin canim bende bu günlerde hep böyle rüyalar görüyorum..Geçen gece bir rüya gördüm.. Başını sonunu hatırlamıyorum. Kapımı açtım bir kız bebeği, o kadar güzel ki anlatamam nefesim kesildi onu görünce.. Bembeyaz teni, siyah saçları iri yeşile dönük gözleri var.. Pespembe tombul yanakları hayatımda öyle güzel bir bebek gördüğümü hatırlamıyorum.. İçeri aldım yatağıma yatırdım elini tutuyorum okşuyorum yanaklarını... Ağlamaya başladı içimden ona annem annem diyerek sarılmak geçti ama bir türlü sarılamadım benim değil o dedim, bir an eşim geldi kim bu dedi bilmiyorum dedim bizim olsun mu diye sordum cevabını hatırlamıyorum...
Dün eşimin tarafında mevlüt vardı oraya gittim eşimin amcasının kızı hamile eğer tedavim tutsaydı aynı haftada olacakmışız meğer... Herkes ona bir şeyler sordu ilk aşermesini anlattı.. Cinsiyeti kız gibi duruyormuş... Öyle büyük yutkundum ki anlatamam... İlk kızına evlendikten 1 ay sonra hamile kaldı 2. Yi de çok sonra istiyorum dedikten 3-4 ay sonra...
Biraz önce tv de kara sevda dizisinin tekrarı vardı onu izliyordum.. Nihan Emir'i aradı şimdi Deniz uyanacak ağlayacak dedi... Ve bebek ağlamaya başladı aynı rüyamdaki gibiydi... Çok ağladı... İnsanın burnunun direğinin sızlamasının ne olduğunu bilmezdim.. O ağladıkça benim burnumun direği sızladı.. Sessiz sessiz başladım ben de ağlamaya... Sessiz ağlamaktan nefesim tükendi..
iyiym canim bende misafirdi nöbetti derken giremedim. gecmis olsun daha iyisindir insalah annene cok selamlar öpüyorum.Canım üşütmüşüm galiba, boğazım ağrıyor, özellikle geceleri ve sabah kalkınca.
Onun dışında iyiyim, annem de iyi dinleniyo..
Sen nasılsın güzelim ne var ne yok?
iyiym canim kosturmaca devam sen nasilsinSaye- kuzucum sende iyisin miii neler yapiyosunuz..
masallah masallah güzelliklere bak bol bol öp benim yerime canim kuzulari...@umutLatahzen cok teşekkür ederim canim benim cok şükür halime gecem gündüzüm bir maşallah iyiyz ama azcik cücüklerimin burnu akiyor hava gecisi carpiyor onun disinda iyiler şükür.. insallah karisim ve cay bi sebep olur bebegin sana tutunr canim hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin inşallah..
Unutulmadigimi bilmek mutlu etti beni teşekkür ederim.
iyi aksamlar canim evet hemde ne tempo cok sükür gelen giden eksik olmuyor :) nasil kuzularIyi aksamlar canim allah kolaylik versin senin hayat pek tempolu maşallah zamanın nasil gectigini anlamıyorsun dimi
Amin canım Allah razı olsunAmiin amiiin insallah
Cok şükür daha iyiler cnm.ilaçlarını veriyorum ama mümükleri (sumukleri :) ) durmuyor hala rabbim korusun hepimizin yawrularini
Amin canim amin inşallah tabi ki rabbim kimseye tasiyamayacgi yük vermezmis vardir bir bildigi yaradanin..sende doguma girdiğin an tek derdin evladin olacak kendi canini unutacaksin eminim sana da tek avazda dogurursun inşallah saglikla cnm Allah yardimcin olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?