Amin gülüm inşallah... Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ablacım...Amin abla amin insaAllah.. herkesin emeğini boş çevirmesin Rabbim...
Canım topikte denk geldim hsg mi düşünüyorsun. Ben de bu ay gitmeyi planlıyorum. Belirlediğin bir yer var mı?Günaydın şekerler =)
Canım topikte denk geldim hsg mi düşünüyorsun. Ben de bu ay gitmeyi planlıyorum. Belirlediğin bir yer var mı?
İyiyim canım sen nasılsın. Ayrıldın mı izne?
Evet canım 500 tl echomar. Benim iş yerine yakın fulya emar var 400 tl miş ona gitmeyi düşünüyorum. Ağrısız c kollu cihazlar kullanılıyormuş. Vajinismusu olan hastalar dışında anesteziye gerek yokmuş. Ben de reglimi bekliyorum. 5 dk sürüyor anesteziye gerek yok bence Zeynepcim..Düşünüyorum da canım henüz regl olamadım..
Şişli taraflarında bir yer varmış, ama fiyatı diğerlerine oranla biraz pahalı.
Bir de bayıltılarak mı olsun yoksa normal mi karar veremedim.
Evet canım 500 tl echomar. Benim iş yerine yakın fulya emar var 400 tl miş ona gitmeyi düşünüyorum. Ağrısız c kollu cihazlar kullanılıyormuş. Vajinismusu olan hastalar dışında anesteziye gerek yokmuş. Ben de reglimi bekliyorum. 5 dk sürüyor anesteziye gerek yok bence Zeynepcim..
Tesekkurler ablacim o zaman en son çare onu yapayım bazen dayanılmaz oluyor :)Geçmiş olsun canım... Gaviscon diye şurup var. Onu iç.doktorlar gebelik te bu sıkıntısı olanlara veriyorlar.. Benim ilk kızımda doktor bana vermişti..
Gunaydin kızlar.İyiyim canım sen nasılsın. Ayrıldın mı izne?
Evet canım 500 tl echomar. Benim iş yerine yakın fulya emar var 400 tl miş ona gitmeyi düşünüyorum. Ağrısız c kollu cihazlar kullanılıyormuş. Vajinismusu olan hastalar dışında anesteziye gerek yokmuş. Ben de reglimi bekliyorum. 5 dk sürüyor anesteziye gerek yok bence Zeynepcim..
Evet canım regl bitimi 1-2 gün içinde çekiliyor benim zaten ovulasyon 10. gün biter bitmez gitmeyi düşünüyorum. O ay gebelik ihtimali daha yüksek oluyormuş. Benim regle 1 hafta var 15 gün sonra filan çekilirim büyük ihtimal.Aynen canım bakalım ben hala adet olmadım,
sen oldun mu
sanırım adetin 7. günü çekiliyor?
Evet canım orayı duymuştum. Fiyatı da diğerlerine oranla iyi ama bana uzak baya. Ben de pazarlık yapayım bakalım fiyatı düşürecekler miGunaydin kızlar.
Bende rahim filmi çektirmiştim Bahçelievler'de betatom diye bir yerdi. O zaman diğer yerlere göre daha ucuza yaptırmıştım ve agri olmadı. İlk başta gideceğiniz yerleri arayın fiyat sorun ve en son ne kadar olur diyin o zaman indirim yapıyorlar 350 liraya yaptırmıştım ben. Şişli'deki ecomar'di galiba orası pahalıydı ve hiç indirim yapmamıştı. Yek soracağınız aletin c kollu olup olmadığı
Yok canim ya bi umutla yaptırmıştım ama olmadı en son çare tüp bebek yaptırdık hsg den cok sonra yaniEvet canım regl bitimi 1-2 gün içinde çekiliyor benim zaten ovulasyon 10. gün biter bitmez gitmeyi düşünüyorum. O ay gebelik ihtimali daha yüksek oluyormuş. Benim regle 1 hafta var 15 gün sonra filan çekilirim büyük ihtimal.
Evet canım orayı duymuştum. Fiyatı da diğerlerine oranla iyi ama bana uzak baya. Ben de pazarlık yapayım bakalım fiyatı düşürecekler miSen hsg den hemen sonra mı hamile kalmıştın canım?
Himm iyiymis onu da deneyeyim insallah iyi gelir :)) Tesekkurler canimGünaydın herkese
Semra24 cnm Bnm ilacım ekşi yeşil elma...bana çok iyi geliyor denemeni tavsiye ederim
Anladım canım gelmiş sonunda bebiş bize de nasip olur inş. peki bilinen bir sorununuz var mıydı? bizimkisi sebepsiz belki diyorum hsg den sonra belli olur sebebi..Yok canim ya bi umutla yaptırmıştım ama olmadı en son çare tüp bebek yaptırdık hsg den cok sonra yani
geçmiş olsun şekercim.Boğaz ağrım az da olsa hafifledi canım
iyiyim, sen nasılsın..
İzne ayrıldın mı??
iyiyim ben de şükür canım.İyiyim canım sen nasılsın. Ayrıldın mı izne?
Aynen canım bakalım ben hala adet olmadım,
sen oldun mu
sanırım adetin 7. günü çekiliyor?
Canım bende bakırköy radyotamda çekildim 350tl ye. Adetin bittiği uç gün içinde çağırdılar beni.. ilk cekildigim yerden daha memnundum.findikzade radyotam sadece taşınınca ismi degismis Daha iyiydi orasi bir masada doktor,masa dışında iki doktor tüplerden gecip gecmedigine bakiyorlardi.ne bilim orası daha geniş ferahti.bu cekildigim yer kasvetli kucucuk bi yerdi.sonucta aldım sonucu ama iste verdiği parayı degsin istiyor insan.azcik aciyor narkoza gerek yok bence..İyiyim canım sen nasılsın. Ayrıldın mı izne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?