• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen canım sizinki son haftalarda belli olucak sanırım..
hayırlısı olsun inşallah, evet anestezi istemiyorum, en son doğumda aldım
bebeğin eşini temizlemek için vermişlerdi..
10. aya giriyoruz, zaman nsl geçmiş...
Progestan 200 mg lık mı alayım canım?
anestezisiz de dayanırsın canım hiç korkma.
Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah.
Enyam bence Bi test yaptır olmazsan, negatifse öyle al.
Gerçi progestan zararlı değil zaten, hamile değilsen de adet görürsün bırakınca.

bu arada bu ay ben endiliginden adet oldum pazar aksam 40 gün falan oldu omayali ama sonunda oldu iste buna da sükür. inofoligi günde ikiye cikarmistim belki onun etkisi olabilir..
Nasılsın şekerim? Nöbet ertesiymişsin dinlen bol bol?
Sizinkiler hangi ilçedeler?
Benim anne tarafı da Akşehir'de.

anestezisiz de dayanırsın canım hiç korkma.
Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah.
Enyam bence Bi test yaptır olmazsan, negatifse öyle al.
Gerçi progestan zararlı değil zaten, hamile değilsen de adet görürsün bırakınca.
nasilsin canim iyi misin

Nasılsın şekerim? Nöbet ertesiymişsin dinlen bol bol?
Sizinkiler hangi ilçedeler?
Benim anne tarafı da Akşehir'de.
canim dinlenemedim daha birazdan yatarim insallah mani cikmaza bdv ye takildim. bizimkiler beysehirde canim esimin ailesi ispartada yakin memleketler.

Saye- Saye- iyiyim canım çok şükür bugün ayrılışımı da yaptım, evdeyim artık bakalım.
İnşallah daha da şişmem :D
İyi ya ailenin yakın olması çok güzel bişey :)
İstediğin Zaman ordasın ya da onlar sizdeler :)

Saye- Saye- iyiyim canım çok şükür bugün ayrılışımı da yaptım, evdeyim artık bakalım.
İnşallah daha da şişmem :KK70:
ooo ev hanimi oldun artik bakalim alisabilecek misin evde oturmaya :)) gene cokda kilo almamissin canim sen sende falan ne var bide bizleri gör ;)
ailemin yakin olmasi süper avantaj canim, basim SIKISsa gelir yada ben giderim cok sükür.

four dahlia four dahlia Canım çok tatlısınız, resimde..
Rabbim bir ömür ayırmasın evlatlarınla seni.

Hoşgeldin canım. .
Sagol bitanem Allah senin de yawrunla cekilmis fotonu da görmeyi nasip etsin bize inşallah..
Hsg mi cekilcen kuzum tam okumadım ama test yaptir hsg de gebelik görünmüyor varsa yawrun kötü olur cnm. İnsallah faydasi olur cok istiyorum tekrar anne olmanı ama melegin cennette degil kucaginda olsun inşallah. Sen benim hüznümsun en mutlu ol bende mutlu olacagim kuzum.

iyi aksamlar canim evet hemde ne tempo cok sükür gelen giden eksik olmuyor :) nasil kuzular
Maşallah canim bereketli evin ne güzel misafir giren cikan evin kismeti bol olur senin kismetin de evlat olur inşallah
Iyi benim minnoslar azcik griptiler simdi daha iyiler şükür canim.

İnşallah daha da şişmem :KK70:
Şu an tam sisecegin zaman cnm dikkat et kilo yapacak şeyler yeme. Ben fazla kilo almamistim ama emmeyi birakinc sipalar şiştim 30 kilo fazlam var su an cok fena :(

rüyan hayra ciksin canim bende bu günlerde hep böyle rüyalar görüyorum..

iyiym canim bende misafirdi nöbetti derken giremedim. gecmis olsun daha iyisindir insalah annene cok selamlar öpüyorum.

iyiym canim kosturmaca devam sen nasilsin:KK66:

masallah masallah güzelliklere bak bol bol öp benim yerime canim kuzulari...
Anin canım hayır olsun inşallah rüyalarımız

Maşallah canim bereketli evin ne güzel misafir giren cikan evin kismeti bol olur senin kismetin de evlat olur inşallah
Iyi benim minnoslar azcik griptiler simdi daha iyiler şükür canim.
evet canim cok sükür Allah eksik etmesin glen gideni bazen yoruluyorum ama yapacak bir sey yok. gecmis olsun kuzulara
Günaydın Kizlar :KK3:
alpiii naber:KK54:

günaydın kızlaar :)

Şu an tam sisecegin zaman cnm dikkat et kilo yapacak şeyler yeme. Ben fazla kilo almamistim ama emmeyi birakinc sipalar şiştim 30 kilo fazlam var su an cok fena :KK43:
satucum aynen, son 7 haftam, artık dikkat etmem lazım, en azından karbonhidrata.
protein ağırlıklı sadece bebeğe kilo aldıracak şeyler yemem lazım :)

Back
X