anestezisiz de dayanırsın canım hiç korkma.Aynen canım sizinki son haftalarda belli olucak sanırım..
hayırlısı olsun inşallah, evet anestezi istemiyorum, en son doğumda aldım
bebeğin eşini temizlemek için vermişlerdi..
10. aya giriyoruz, zaman nsl geçmiş...
Progestan 200 mg lık mı alayım canım?
Nasılsın şekerim? Nöbet ertesiymişsin dinlen bol bol?bu arada bu ay ben endiliginden adet oldum pazar aksam 40 gün falan oldu omayali ama sonunda oldu iste buna da sükür. inofoligi günde ikiye cikarmistim belki onun etkisi olabilir..
nasilsin canim iyi misinanestezisiz de dayanırsın canım hiç korkma.
Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah.
Enyam bence Bi test yaptır olmazsan, negatifse öyle al.
Gerçi progestan zararlı değil zaten, hamile değilsen de adet görürsün bırakınca.
canim dinlenemedim daha birazdan yatarim insallah mani cikmaza bdv ye takildim. bizimkiler beysehirde canim esimin ailesi ispartada yakin memleketler.Nasılsın şekerim? Nöbet ertesiymişsin dinlen bol bol?
Sizinkiler hangi ilçedeler?
Benim anne tarafı da Akşehir'de.
ooo ev hanimi oldun artik bakalim alisabilecek misin evde oturmaya :)) gene cokda kilo almamissin canim sen sende falan ne var bide bizleri görSaye- iyiyim canım çok şükür bugün ayrılışımı da yaptım, evdeyim artık bakalım.
İnşallah daha da şişmem
İyi ya ailenin yakın olması çok güzel bişey :)
İstediğin Zaman ordasın ya da onlar sizdeler :)
Sagol bitanem Allah senin de yawrunla cekilmis fotonu da görmeyi nasip etsin bize inşallah..four dahlia Canım çok tatlısınız, resimde..
Rabbim bir ömür ayırmasın evlatlarınla seni.
Hoşgeldin canım. .
Maşallah canim bereketli evin ne güzel misafir giren cikan evin kismeti bol olur senin kismetin de evlat olur inşallahiyi aksamlar canim evet hemde ne tempo cok sükür gelen giden eksik olmuyor :) nasil kuzular
Şu an tam sisecegin zaman cnm dikkat et kilo yapacak şeyler yeme. Ben fazla kilo almamistim ama emmeyi birakinc sipalar şiştim 30 kilo fazlam var su an cok fenaSaye- iyiyim canım çok şükür bugün ayrılışımı da yaptım, evdeyim artık bakalım.
İnşallah daha da şişmem
İyi ya ailenin yakın olması çok güzel bişey :)
İstediğin Zaman ordasın ya da onlar sizdeler :)
Anin canım hayır olsun inşallah rüyalarımızrüyan hayra ciksin canim bende bu günlerde hep böyle rüyalar görüyorum..
iyiym canim bende misafirdi nöbetti derken giremedim. gecmis olsun daha iyisindir insalah annene cok selamlar öpüyorum.
iyiym canim kosturmaca devam sen nasilsin
masallah masallah güzelliklere bak bol bol öp benim yerime canim kuzulari...
evet canim cok sükür Allah eksik etmesin glen gideni bazen yoruluyorum ama yapacak bir sey yok. gecmis olsun kuzularaMaşallah canim bereketli evin ne güzel misafir giren cikan evin kismeti bol olur senin kismetin de evlat olur inşallah
Iyi benim minnoslar azcik griptiler simdi daha iyiler şükür canim.
alpiii naberGünaydın Kizlar
satucum aynen, son 7 haftam, artık dikkat etmem lazım, en azından karbonhidrata.Şu an tam sisecegin zaman cnm dikkat et kilo yapacak şeyler yeme. Ben fazla kilo almamistim ama emmeyi birakinc sipalar şiştim 30 kilo fazlam var su an cok fena
sende diyete basla bizle berabergünaydın kızlaar :)
satucum aynen, son 7 haftam, artık dikkat etmem lazım, en azından karbonhidrata.
protein ağırlıklı sadece bebeğe kilo aldıracak şeyler yemem lazım :)
sağlıklı beslenme programı uygulayabilirim aslında :)sende diyete basla bizle beraber
biraz dikkat et yeter canim bebis dogsun helen verirsin insallahsağlıklı beslenme programı uygulayabilirim aslında :)
bu aralar ekmek yeme işini abarttım, onu kessem iyi olur mesela.
Iylik guzellik canim senden naber :-*evet canim cok sükür Allah eksik etmesin glen gideni bazen yoruluyorum ama yapacak bir sey yok. gecmis olsun kuzulara
alpiii naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?