Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım çok iyiymiş ağrı çektin mi işlem sırasında?

günaydın şekercim nasılsın görüşmeyeli?
alpişim valla daha ne kıyafetleri yıkadım ne çanta hazır :)
alınacak birkaç bişiler daha var, kıyafet filan tamam ama.
hiç 40 haftayı gören yok zaten, dün bir arkadaşım doğum yaptı 38+5'te mesela.
bizim topikte de yok :)

Aslında bu hsg işine çok sıcak bakmıyordum ama bir arkadaşım çekildi ve sonucu üç farklı dr a gösterdi biri sorun yok ikisi polip ya da miyom olabilir ve tüplerde genişleme var demişler belki hamile kalamamasının sebebi bu şimdi laproskopi olcak büyük ihtimalle. Belki rahimden kaynaklanan bir sorun olabilir biz hep yumurtlamaya takılıyoruz ama benim 21.gün progesteron değerim de iyiydi ama olmayınca olmuyor..

TaeYang gözün aydın canım evdesin artık yaparsın yavaş yavaş hazırlıklarını

Günaydın güzeller:)
TaeYang ohhh uzat ayaklarını keyif çıkar doğum yapana kadar tadını çıkar canim... Çok kilo aldın mı Tatlim

TaeYang gözün aydın canım evdesin artık yaparsın yavaş yavaş hazırlıklarını
aynen özlemcim.
bi temizlik yapılacak halılar filan işte, onda da yardımcı çağırırım zaten.
onun dışında zaten yıkama ütüleme pek bişi yok nasılsa, halledilir bir şekilde inş :)

Günaydın güzeller:)
TaeYang ohhh uzat ayaklarını keyif çıkar doğum yapana kadar tadını çıkar canim... Çok kilo aldın mı Tatlim
hahah annem de diyo ki sen izinde evde yatmaktan iyice kilo alacaksın, biraz yürüyüş egzersiz yap
12 kilo aldım pff artık dikkat emem lazım sankim.

Sen yine çekil.. belki vesilendir o olur canım çünkü hamile kalan cok.
Bende iksikndede bisey olmadı ama kısmet işte..

Yine az almissin tatlim. Benim bir tanıdığım sadece 6 kilo aldı ya. Oglusuda masaAllah 3bucuk doğdu hemen hemen..
Ben almaya musaitim valla 20 ye merdiven dayarim herhalde

Iyiyim sekerim kis geldi artik evde pinekleme zamani gelsin kurler gitsin doktorlar :)
Yavas yavas yika utule evini bebek kokusu sarsin artik .. Eksik bitmez valla bi ceyiz kadar ihtiyac listeleri var masallah

Hayırlısı olsun bakalım kızlar, özlemle haberleşiriz
belki ortak bir yerde çekiliriz ikimizde istanbuldayız sonuçta =))

Kartanesi_26 Canım iyi dileklerin için sağol ,
eşim de pek sıcak bakmıyor kan tahlilne,
uzun süredir sürekli bir şekilde negatif oluyo sonucum..
Bakalım nasipten öte köy yok..

derandiren Canım senin de sesin çıkmıyor. Nasıl gidiyo?
Öperim.

Oh iyi olmuş canım evde dinlen..
Bu arada isme hala karar veremediniz sanırım.. ? =)
Bu konu daha çok konuşulur..
Çekileceğim canım narkoz gereksiz gibi duruyo evet.
Bakalım..
Hala adet olmadım son adet tarihim 26 ağustos...
Baya bir gecikti, anneme üzüldüm stres filan ondan mı acaba?
İdrar testi de yaptım, negatifti.

ALINTI;

Sevgili Eşim;

Yıllar var ki anne olamamanın verdiği acıyla kavrulmaktayım. Biliyorum ki senin de canın yanıyor, ama neden benden çıkarıyorsun acısını ,neden kolayca kırıyorsun kalbimi ,sesin kolayca yükselebiliyor. Bu bir imtihansa ,ikimize de verildi neden bütün yükünü bana ödetiyorsun. Sana arkadaşların hiç soruyor mu, sıkıştırıyorlar mı , üzüyorlar mı seni?
Erkekler birbirlerine, kadınların olduğu kadar zalim değiller emin ol... Benden uzaklaşma, bana dokunmaya bile lütfeder oldun, bu imtihan bizi birbirimizden uzaklaştırmasın... Daha çok kenetlenelim, sabrımızın mükafatı yakındır,ben inanıyorum!

Sevgili Kayınvalidem;

Benim ciğerimin ne kadar yandığını en iyi sen bilmelisin. Neden yarama tuz basarsın ,neden o eksik ,keşke Songül'ün kızı Fatma'yı alsaydım keşke , 3 tane nur topu gibi oğlu oldu " dersin. Benim duyduğumu bile bile tuz basarsın yarama... Ben mi seçtim kısır olmayı, tıpkı senin kayinvalidem olacağını seçemediğim gibi…!

Sevgili Hemcinsim ;
Ahh beni en çok üzen akrabam,
Arkadasım,
Komşum,
Benden çocuğunu sevmemi esirgeme,nazarım değer diye benden korumaya çalışma .Ben ancak kendime zarar verebilirim , benim sevgi dolu bakışım ,hasta etmez onu merak etme. Büyüyen karnını sevdim diye ellerimi ittirme, ellerim okşamaktan başka bir şey yapmaz ona kaygılanma. En yakın arkadaşım ,gebeliğini herkese duyururken benden saklama, beni daha çok acıtma. Bebeğimi düşürünce ağladığımda , “niye ağlıyorsun ki?” diye kızan komşum , kızma,canımdan can gitmiş ağlamayıp da ne yapayım… Bana sürekli ,"çocuk yok mu hadi bir tane yapın" diyen, sürekli karnımı süzen arkadaşım , belediyeden anons mu ettireyim “yapamıyorum işte, hoşuna mi gidiyor beni köşeye sıkıştırmak.. .”diye.Geçen tartışmamızda " Allah sana çocuk bile vermedi, iyi olsan verirdi zaar " diyen akrabam, kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş ya, pusudayım bekliyorum…İnsan Allahtan gelene dayanırmış da kuldan gelen çok ağır gelirmiş.. Beni, benim gibi olanları anlamaya çalışın,aynı damdan düşmemiz mi gerekir , yaşadığım acıya saygı duyabilmeniz için… Bilin ki siz,sıcacık yatağınızda , ask dolu bir Pazar sevişmenizde hamile kalmışken, ben hala buz gibi laboratuarlarda bebeğime kavuşmayı hayal ediyorum! İmtihanım yeterince zor,lütfen omzumdaki yükümü artırma… Sadece beni anla ! olur mu, ha bir de ben seni kıskanmam çocuğun var diye değil, sadece gıpta ederim, bunu da unutma...

ALINTI..

Son düzenleme:
Anladım canım gelmiş sonunda bebiş bize de nasip olur inş. peki bilinen bir sorununuz var mıydı? bizimkisi sebepsiz belki diyorum hsg den sonra belli olur sebebi..
İnsallah canim benim cok zor süreçlerden geçtik Allah'ıma bin şükür... insallah darısı sana ve tüm isteyenlere :)
Aslında ilk iki sene hiç bir teşhis konulmadı birtek prolaktinim yüksekti yumurtlama sorunum Vardı ilac içince düşüyordu hamile kalıyordum ama o da kimyasalla sonuçlandı. 3 senenin sonunda pko lusun dediler öyle kaldı. Hsg de canim cok acımadı normalde kısa sürüyormuş ama sağ tüpümde sıkıntı vardı ilac fazla vererek açtığını söyledi o an biraz adet sancısı gibi agrim oldu. Sonrasında hiç agrim olmadı Allah'a şükür ama hamile kalamadım ne yazık ki bana faydası olmadı ama belki sana olur :)

Yaşadıklarımızı ne güzel anlatmış bu yazı.
Hamile kalıncada bitmiyorlar maalesef bu insanlar hep konuşur hep konuşur umursamamak gerekiyor gerçekten

Semra24 canım miden yandığı zaman yarım çay bardağı ılık süt iç ve bol bol su.
Birde domates salça baharatlı yemekler ve asitli içeceklerden uzak durmak gerekiyor. Bende çok çektim hala da çekiyorum

Cevap verdiğin icin Tesekkurler canim :)
Su içince yapıyor zaten yaklaşık 1 2 gün öncesine kadar gayet iyiydim bol bol içiyordum şimdi su içmeye korkuyorum resmen içtikçe yediklerim yukarı çıkıyor ama sütü de denicem

Aynen canım gebelik ihtimali yüksek oluyomuş, nasip bakalım..
Ben regl olmadım, annem de sordu bugün kızım hasta oldun mu diye...
Anne yüreği o da hemen hamile kalmamı istiyo, benim gibi..
Bakalım Rabbim ne zaman nasip edicek...

Yatak döşek yatıyorum enyacım grip oldum geçmek bilmiyor. Birde hamilelik zor geçiyor biraz maalesef. Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda.
Sen napıyosun herşey yolundamı bende öperim kocaman

Çok geçmiş olsun canım benim. Bol bol c vitamini al..
Amin inşallah canım adetim 9 gün geçti, belki strestendir diyorum,
idrar testimde negatif çıktı.
Bu ara annem rahatsız hep onunlayım canım.
bebiş nsl diycektim zor geçiyo demişsin..
Rabbim yardımcın olsun inşallah. .

Yaşadıklarımızı ne güzel anlatmış bu yazı.
Hamile kalıncada bitmiyorlar maalesef bu insanlar hep konuşur hep konuşur umursamamak gerekiyor gerçekten

Aynen canım hamile kalınca da yok erkek yok kız..
Bir sürü değişik yorumlar geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…