Amin inslahhh Cnm bnm rabbim herkese nasip etsin inslahhhhhh hayırlısı ileseninde az kalmis canim artik 37 olmussunuz insallah bi avazda kavusursun bebegine
Günaydın kızlaar :) herkese güzel bir gün olsun.
Buralar kapalı bugün, yağmur var
Canım çok sevindim senin adına Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görmeni nasip etsinGunaydin arkadaşlar
Bugun kontrolüm vardı Allah'a cok şükür herşey yolunda :) allahım insallah isteyen herkesin yardımcısı olur
Gözün aydın olsun gizemcim. Rabbim sağlıklı uzun ömür versin yavruna.. Çok sevindim...TaeYang canım doğum yapacak olanlara çok anlatmak istemiyorum ayrıntıları o yüzden senin de son zamanların su kadar diyeyim canimcim suyum geldi hiç ağrı olmadı 5.30da 11e kadar falan hissiz gezdim sonra 5 dkya bir sancı girdi sürekli açılmış mi diye baktılar ama açıldığı için elle kontrolü hiç hissetmedim tamamen açıldığında doğum odasına aldılar canım ayakta sancı çektim onu istedim nst ye de bagliydim artık uçtu orda sancı sonra yatırdılar 30saniye bile sürmedi canım doğum zor olan tek şey sancı ikinmak önemli bide canim
Süpersin iki kavanozda ablana yolla...
Amin canim benim darısı tüm isteyenlerin basınaCanım çok sevindim senin adına Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görmeni nasip etsin
Amin canım Sağol gülüm sağlıkla büyüt oğluşunu inşallah.. Bizim için kokla cennet kokulu meleği annesi...LeYLa_21 amin sagolasin ablacim Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah her daim duamdasiniz
tabiikide yolarim leylosSüpersin iki kavanozda ablana yolla...
İyi yolculuklar canım eğlen bol bol :)herkese hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz ben bu gün yolcuyum muglaya gidiyorum üniversite arkadasimin dügünü var. pazar gelecegim insallah geriye..
tesekkürler canim insallah cok güzel gececek tekrar toplanacagiz hepsini özledim arkadaslariminGünaydın kızlar :)
İyi yolculuklar canım eğlen bol bol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?