• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Iyi geceler kızlar dün sabah namazını kılıp yattıktan sonra suyum geldi doğuma aldılar oğlumu saglicakla kucağıma aldım şükürler olsun doğum sancısı çekerken herkese dua ettim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah şunu anladim ki çok zormus doğum yapmak annemin kıymetini bugün daha iyi anladim
Canım benim çok sevindim Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin hayırlı sağlıklı başarılı imanlı mutlu uzun ömrü olsun inşallah.. Cennet kokusunu içine çek benim için.. dualarında bizlere de yer verdiğin için Allah razı olsun güzel gönlüne göre oldu herşey çok şükür

Âmin lisacım ben de hayırlısıyla sağlıkla alayım kucağıma inşallah.
Sırayla topikte doğurmayan kalmasın :anneadayı::dua:

İyiyim özlemcim sağol çalışmaya devam :)
Canım benim haftaya çarşamba 32 doluyor 1 hafta daha çalışıp ayrılayım diyorum ama kısmet bakalım.
Âmin inşallah bu topikteki herkes hamile kalsın ve sağlıkla tamamlasın :dua:
Amin canım inşallah..

upload_2016-9-20_15-16-23.webp

tursularim karsinizda ;)

TaeYang TaeYang canım doğum yapacak olanlara çok anlatmak istemiyorum ayrıntıları o yüzden senin de son zamanların su kadar diyeyim canimcim suyum geldi hiç ağrı olmadı 5.30da 11e kadar falan hissiz gezdim sonra 5 dkya bir sancı girdi sürekli açılmış mi diye baktılar ama açıldığı için elle kontrolü hiç hissetmedim tamamen açıldığında doğum odasına aldılar canım ayakta sancı çektim onu istedim nst ye de bagliydim artık uçtu orda sancı sonra yatırdılar 30saniye bile sürmedi canım doğum zor olan tek şey sancı ikinmak önemli bide canim

afiyet olsun haticem, gördüm fotoları eline sağlık :)
ben de iyi çok şükür, işe gel-git yapmaya devam şimdilik.
hadi bakalim calisabildigin kadar calis dogum iznin sonraya kalsin;)
Ellerine sağlık canım afiyetle sağlıkla yiyin inşallah çok güzel görünüyolar
amin canim insallah saglikla afiyetle yeriz..

Back
X