Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Anaaa çok süper çıkmış değerin maşallah :)
Keseyi de görürsünüz yarın inşallah :)
Sürpriz bebe minik süpris heheh :)

Canim yaaa ben de cok sasirdiiiim...
Ve cok sevindim hem bebisinee hem de bana ümit oluşuna cok sevindim ♡
Pkosun 2 ay adet olmadin ve o arada bebis buyudu sana supriz yapti.. Ey yuce Rabbim ne buyuksun... insallah sag salim kucagina al bitanem.. insallah saglikli bi gebelik gecir... amin amin amiiin...

Amiiiin inşallah cnm, çok korkuyorum yarından,yaşadığım o kötü olaylardan sonra hala inanamıyorum... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...
Ayyy valla inan çok sevindim baya baya sürpriz yapmış miniğe bak sen... Değerin de gayet güzel canım inşallah yarın güzel haberler gelecek korkma sakın güzel düşün hemen haber ver bize merak ederim

Çok saolun kızlar ne gzl moral oluyorsunuz bana
@deeploneliness beni en iyi anlayanlardan birisin malum aynı şeyleri yaşadık,inşallah herşey yolunda gider bu sefer peşime sende takılırsın
umutLatahzen inan hiç ümidim yoktu ilk adetimden beri pcoluyum sakın ümitsiz olma olur mu
Ebush_354 tabiki hbrdar ederim yine herkezden önce buraya koştum.. Öğleden sonra 2 de randevum... Dualarınızı bekliyorum canlar...

Tamamdır kuzum güzel haberler gelecek ben inanıyorum güzel bir sürpriz olmuş işte ne güzel devamı da gelir ederim dua bol bol

Canım benim yaa nasıl sevindim anlatamam ki değerini gördüğümde gözlerim doldu resmen bence değer çok şey anlatıyo.. Allah tamamına erdirsin inşallah herşey güzel olcak buna inan sessiz sedasız büyümüş orda süpriz yumurtaya bak sen yaa hiç belirtin olmadımı canım ya gerçi artık bizim belirtiler de birbirine girdi de nebilim belki bariz bişeyler olmuştur.. keşke yarın girseydim topiğe şimdi yarına kadar merak ederim bende seni ve bebişi

Günaydın güzeller
Cnm klasik regli belirtileri hanı ha oldum ha olacam diye düşünmeler.. Bnm ilk gebeliğimdede sadece o belirti olmuştu... Ama şuanda göğüslerimin çok şiş olduğunu farkettim... Bayram'da çok kalabalıktık ve okadar iş yaptım Kı okadar ağır taşıdım Kı... Hatta lunaparkta çok tehlikeli oyuncaklara bindim düşün... İnşallah dediğiniz gibi olur miniğim sağlıklıdır...3 yıllık evliliğimde ilk defa böle bir süpriz ile karşılaştım, diğeri iğneler ile olmuştu... Onun için çok şaşkınım...

Kartanesi_26 canım çok ama çok sevindm ya Allahım sorunsuz hamilelik gecirmenu nasip etsin inşallah duamdasin canım darısı diğer kızlara olsun inşallahhhhhhhhhhh
Allah razı olsun cnm, inşallah bizlerde sizin gibi anne olabiliriz... O dualara çok ihtiyacımız var...

Allah razı olsun cnm, inşallah bizlerde sizin gibi anne olabiliriz... O dualara çok ihtiyacımız var...

Gülüm çok sevindim, gözün aydın olsun..
Rabbim sağlıklı bir şekilde devam etmesini nasip etsin..
Değerin de yüksek, kese oluşmuştur muhtemelen..
Böyle bir habere ihtiyacımız vardı,
senden gelmesi de güzel oldu..

öperim.
duamdasın.

Çok saol Zeyneb'im, Dr kontrolünden sonra rahatlarım inşallah...Rabbim bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün...dua eden yürekleriniz dert görmesin... Darısı tüm isteyenlere sırasında bizim topigimizdeki anne adaylarına olur inşallah...

Leyla abla nasılsın pek göremiyorum sanki seni buralarda? Totem mi yaptın hadi hayırlısı bakalım inşallah 9 ay kalır
Sağol canım toparlanmaya çalışıyorum işte...sessiz takipçiyim..valla canım bu ay umudum yok ama ovulasyonu yakaladım gibi. Bakalım gelirse sürpriiiizzz olur bize... Sende iyisindir umarım tatlım?
Saol Leyla'm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh... Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip olsun...
Amin gülüm sağolasın. Inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize Rabbim gülüm.... Bizlerede dua et canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…