Evet canım başlayalımooo kimler gelmis
ebush hadi artik kuralim topigide baslayalim
gozunaydin canim benim Allah anali babali büyütsün isteyen herkese de nasip etsinumutLatahzen amin canım benim sagolasin Allahim sizlerden de bu güzel haber almayı nasip etsin inşallah tez vakit
Gözünaydın cnm nasıldı dpgum.bebek kaç kilo dogduIyi geceler kızlar dün sabah namazını kılıp yattıktan sonra suyum geldi doğuma aldılar oğlumu saglicakla kucağıma aldım şükürler olsun doğum sancısı çekerken herkese dua ettim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah şunu anladim ki çok zormus doğum yapmak annemin kıymetini bugün daha iyi anladim
Günaydın hanımlar
herkese hayirli sabahlar
İyiyim canım sen nasılsın? Doğum iznine ne zaman ayrılacaksın? Sıra sana geliyorNasılsınız kızlar :)
-Lisaaa- canım sen de hayırlısıyla kurtuldun, Ayşegül'ün de az kalmış sıra bana geldi bak heyecan yaptım :)
Ne güzel kolay doğum olmuş darısı bana ve burdaki bütün arkadaşlara olsun inşallah.
Yalnız topikte 40 haftayı tamamlayan yok sanırsam :))
Âmin lisacım ben de hayırlısıyla sağlıkla alayım kucağıma inşallah.TaeYang aynen canım ya topikte hiç yok 40 haftayi tamamlayan :) Senin de az kaldı canım hayırlısıyla kurtulursun inşallah ben bayramın ikinci gününe kadar doğum aklıma bile gelmiyordu canım bayramın ikinci gününden sonra anladim agrilarla artık yaklaştı dedim ve o hafta oldu
İyiyim özlemcim sağol çalışmaya devam :)İyiyim canım sen nasılsın? Doğum iznine ne zaman ayrılacaksın? Sıra sana geliyorsağlıkla gelsin oğluşun inşallah...
DESIGNER27 vardı. 40 haftayı doldurdu. Cuma günü dünyaya geldi kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?