Sağol canım ellerine sağlık haticem...tabiikide yolarim leylos
Günaydın canlarım istanbul çok soğuk..
üşüyorum, kazakları yelekleri çıkarmanın vakti geldi sanırım..
yemek programları seyreder misiniz bilmem ama,
planet mutfağa bakıyorum ben bazen ;
değişik tarifler denemek için.
Sonuç ne mi oluyo...
fotoğraftaki gibi
bende izliyorum bazen yabanci sefleri sonra diyorum amaaan bunlar bana göre degil bazi tariflerin yüzüne bile bakasim gelmiyor ne cok sey karistiriyorlaren iyisi anadolu yemekleri
evet canim bizim sekiz kisilik arkadas grubumuz vardi son iki kisi kaldi bunu saymazsamAynen canım bize uymuyor =)
hayırlı yolculuklar olsun.
bu sene çok evlenen oldu çevrende
evet canim bizim sekiz kisilik arkadas grubumuz vardi son iki kisi kaldi bunu saymazsamevlendigimden bu yana sürekli dügün dernege gidiyorum artik yoruldum yahu
bide benimkiler biteydiAllah mesut etsin arkadaşını canım.
Benim arkadaşların hepsi evli,
bekarımız kalmadı
bide benimkiler biteydiamin canim insallah Allah evlenen herkese huzur mutluluk versin.
yok canim görüsmedik müsait olamiyor galiba
Ben de merak ettim onu Bi de semayıyok canim görüsmedik müsait olamiyor galiba
Gözün aydın canım inşallah yarın güzel haberlerle dönersin çok sevindim senin adınaKızlar şoktayım, sabah annemin ısrarı ile kan testi verdim az önce sadece ölesine bir baktım kiiiii pozitif! Yarına Drumdan randevu aldım,Nasıl yanı deyip duruyorum... İnşallah hayal kırıklığı yaşamam hala inanamıyorum kızlar....
Amiiiin inşallah cnm, çok korkuyorum yarından,yaşadığım o kötü olaylardan sonra hala inanamıyorum... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...Gözün aydın canım inşallah yarın güzel haberlerle dönersin çok sevindim senin adına
Anaaa çok sevindim canım :))Kızlar şoktayım, sabah annemin ısrarı ile kan testi verdim az önce sadece ölesine bir baktım kiiiii pozitif! Yarına Drumdan randevu aldım,Nasıl yanı deyip duruyorum... İnşallah hayal kırıklığı yaşamam hala inanamıyorum kızlar....
Saol cnm bnm, ben 2 aydır regli olamıyordum,pcoluyum malum gecen ay idrar testi yapmıştım negatifti, Bnm niyetim kanda negatifi görüp Dr gidip söktürücü alıp konuşup tedavi olmaktı..sırf bu yüzden test yaptırdım hatta annem illada bugün vereceksin Dedi ve sonucum 3550 çıktı... İnan hala şoktayım!Anaaa çok sevindim canım :))
Kaç çıktı değerin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?