Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın canlarım istanbul çok soğuk..
üşüyorum, kazakları yelekleri çıkarmanın vakti geldi sanırım..
yemek programları seyreder misiniz bilmem ama,
planet mutfağa bakıyorum ben bazen ;
değişik tarifler denemek için.
Sonuç ne mi oluyo...
fotoğraftaki gibi

bende izliyorum bazen yabanci sefleri sonra diyorum amaaan bunlar bana göre degil bazi tariflerin yüzüne bile bakasim gelmiyor ne cok sey karistiriyorlar en iyisi anadolu yemekleri

bende izliyorum bazen yabanci sefleri sonra diyorum amaaan bunlar bana göre degil bazi tariflerin yüzüne bile bakasim gelmiyor ne cok sey karistiriyorlar en iyisi anadolu yemekleri

Aynen canım bize uymuyor =)
hayırlı yolculuklar olsun.
bu sene çok evlenen oldu çevrende

Aynen canım bize uymuyor =)
hayırlı yolculuklar olsun.
bu sene çok evlenen oldu çevrende

evet canim bizim sekiz kisilik arkadas grubumuz vardi son iki kisi kaldi bunu saymazsam evlendigimden bu yana sürekli dügün dernege gidiyorum artik yoruldum yahu

evet canim bizim sekiz kisilik arkadas grubumuz vardi son iki kisi kaldi bunu saymazsam evlendigimden bu yana sürekli dügün dernege gidiyorum artik yoruldum yahu

Allah mesut etsin arkadaşını canım.
Benim arkadaşların hepsi evli,
bekarımız kalmadı

Kızlar ben E-brulim 'i cok merak ediyorum yazdim ama dönmedi daha haber alan var mı ? Benim aklimda ama musait olamiyorum bi turlu sormaya -Lisaaa- da vardi sanki numarasi bi haber alirsan bize ilet canim ya..
Alpimm nasılsın Ebru iyi misafirleri var yoğun o yüzden gelemiyor.

Günaydın hanımlar Günler yoğun geçiyor daha da yoğunlaşacak gibi buralarda sessiz kalıyor. Yeni bir duaya mı başlasak ne dersiniz?

Gözün aydın canım inşallah yarın güzel haberlerle dönersin çok sevindim senin adına

Anaaa çok sevindim canım :))
Kaç çıktı değerin :)))

Anaaa çok sevindim canım :))
Kaç çıktı değerin :)))
Saol cnm bnm, ben 2 aydır regli olamıyordum,pcoluyum malum gecen ay idrar testi yapmıştım negatifti, Bnm niyetim kanda negatifi görüp Dr gidip söktürücü alıp konuşup tedavi olmaktı..sırf bu yüzden test yaptırdım hatta annem illada bugün vereceksin Dedi ve sonucum 3550 çıktı... İnan hala şoktayım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…