- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Canım benim çok sevindim Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin hayırlı sağlıklı başarılı imanlı mutlu uzun ömrü olsun inşallah.. Cennet kokusunu içine çek benim için.. dualarında bizlere de yer verdiğin için Allah razı olsun güzel gönlüne göre oldu herşey çok şükürIyi geceler kızlar dün sabah namazını kılıp yattıktan sonra suyum geldi doğuma aldılar oğlumu saglicakla kucağıma aldım şükürler olsun doğum sancısı çekerken herkese dua ettim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah şunu anladim ki çok zormus doğum yapmak annemin kıymetini bugün daha iyi anladim
Amin canım inşallah..Âmin lisacım ben de hayırlısıyla sağlıkla alayım kucağıma inşallah.
Sırayla topikte doğurmayan kalmasın
İyiyim özlemcim sağol çalışmaya devam :)
Canım benim haftaya çarşamba 32 doluyor 1 hafta daha çalışıp ayrılayım diyorum ama kısmet bakalım.
Âmin inşallah bu topikteki herkes hamile kalsın ve sağlıkla tamamlasın
iyiym canim kis hazirliklarina devam ediyrum sen nasilsin bakalim...Nasılsınız kızlar :)
umutLatahzen amin canım benim sagolasin Allahim sizlerden de bu güzel haber almayı nasip etsin inşallah tez vakit
Maşallah kız ne hamaratsın maşallah
amin canim insallah agiz tadiyla yemek nasip olsun...Maşallah kız ne hamaratsın maşallahAfiyetle yiyin inş
amin canim insallah .. bakalim tadi nasil olacak burdan nevreste hanimin tarifinden yaptimEline koluna sağlık kuzum Rabb'im afiyetle yiyebilmenizi nasip etsin inşallah..
afiyet olsun haticem, gördüm fotoları eline sağlık :)iyiym canim kis hazirliklarina devam ediyrum sen nasilsin bakalim...
ayıptır sorması ne kadar sürdü doğum :)TaeYang amin canim amin herkes hamile kalsin herkesin güzel haberlerini alalım inşallah canimcim :))
Ellerine sağlık canım afiyetle sağlıkla yiyin inşallah çok güzel görünüyolar
hadi bakalim calisabildigin kadar calis dogum iznin sonraya kalsinafiyet olsun haticem, gördüm fotoları eline sağlık :)
ben de iyi çok şükür, işe gel-git yapmaya devam şimdilik.
amin canim insallah saglikla afiyetle yeriz..Ellerine sağlık canım afiyetle sağlıkla yiyin inşallah çok güzel görünüyolar
Maslahhh cnm cok sukur iyisiniz hayırlısı ile darısı bizlere inslahhh Cnmgrpaysgl sagolasin canim benim darisi basina insallah 3kilo dogdu canim dogum oğlumun çıkmak istemesiyle kısa sürdü canım akşama dogurursun derken erkenden geldi minnak :))
seninde az kalmis canim artik 37 olmussunuz insallah bi avazda kavusursun bebegineMaslahhh cnm cok sukur iyisiniz hayırlısı ile darısı bizlere inslahhh Cnm
Amin canım hayırlısıyla aminnnnu-mutlu lale Allah razı olsun canım benim amin inşallah Allahim her isteyene versin Rabbim sizlerden de tez vakit güzel haberler almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?