Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sen cocuga cok baski yapiyosun amaaa benimki tulu kemiriyo yinede kizmiyorum bende daha yeniyim hatta gecen tirnagi tule takildi azcik kestik . Koltuklara falan hep tata yapiyo yem dokuyo disi mi erkek mi kusun cnm erkek olanlar konuşuyormus bizimki erkek gagasi mavi

Bizim mesai yeni başlıyor koca gelecek yemek yap bulaşık yıka cay meyve vs vs.. Sonra uyku .. Gündüz uyan eline telefonu al yan gel yat
Ya ben cay demlemeye sinir oluyorum 1 bardak iciyor ben hic icmiyorum o yuzden sallama yapiyirum istediginde meyve aliskanligimizda pek yok

Bizim mesai yeni başlıyor koca gelecek yemek yap bulaşık yıka cay meyve vs vs.. Sonra uyku .. Gündüz uyan eline telefonu al yan gel yat
Ne yemek yapacaksın canimmm bende daha yapmadım birazdan baslicam

galiba bıraz oyle bazen ona bagırıyorum bakıorum ki oldugu yerde pusuyo kımıldayamıyo :) yok yok sana demedim babacığa dedim die gönlünü alıyorum :)evet erkek benimkide kendiside mavi

Ya ben cay demlemeye sinir oluyorum 1 bardak iciyor ben hic icmiyorum o yuzden sallama yapiyirum istediginde meyve aliskanligimizda pek yok
Ne yemek yapacaksın canimmm bende daha yapmadım birazdan baslicam
Cay yapmayı sevmiyorum bende o yuzden caycı aldım kendi demliyor dün fazla yaptım bugune yanına pilav yapacagım neyse her eve girecek bişi nasılsa nohut yemegı yaptım

galiba bıraz oyle bazen ona bagırıyorum bakıorum ki oldugu yerde pusuyo kımıldayamıyo :) yok yok sana demedim babacığa dedim die gönlünü alıyorum :)evet erkek benimkide kendiside mavi
Heheheheh benimkide mavi. Ve bu 5.kusumuz hepsinin basina is gecti )) .ama cidden anlıyorlar yaa cok tatliii cici kuslar

Cay yapmayı sevmiyorum bende o yuzden caycı aldım kendi demliyor dün fazla yaptım bugune yanına pilav yapacagım neyse her eve girecek bişi nasılsa nohut yemegı yaptım
Benimde caycim vardida getirmedim kalabalik diye bide onumu silicem dedim . Ohhh afiyet olsun cnim benim bugunki biraz ugrasririci yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…