O işten bende istiyorumBizim mesai yeni başlıyor koca gelecek yemek yap bulaşık yıka cay meyve vs vs.. Sonra uyku .. Gündüz uyan eline telefonu al yan gel yat
benimki biraz ürkek. galiba benim yüzümden ona hep konusan kuş videoları dinletiorum ve sen öten bi kus olmıycaksın.KONUSANbi kus olacaksın diye baskı yapıorum :) tüle konduğu zamanda (yeni evliyim) daha onların borcu bitmedi in ordan assağı die kızıyorum
Herkese göre değil çok zor iş canım ya .. YapabilirmisinO işten bende istiyorum
Ya ben cay demlemeye sinir oluyorum 1 bardak iciyor ben hic icmiyorum o yuzden sallama yapiyirum istedigindeBizim mesai yeni başlıyor koca gelecek yemek yap bulaşık yıka cay meyve vs vs.. Sonra uyku .. Gündüz uyan eline telefonu al yan gel yat
Ne yemek yapacaksın canimmmBizim mesai yeni başlıyor koca gelecek yemek yap bulaşık yıka cay meyve vs vs.. Sonra uyku .. Gündüz uyan eline telefonu al yan gel yat
galiba bıraz oyle bazen ona bagırıyorum bakıorum ki oldugu yerde pusuyo kımıldayamıyo :) yok yok sana demedim babacığa dedim die gönlünü alıyorum :)evet erkek benimkide kendiside maviSen cocuga cok baski yapiyosun amaaa benimki tulu kemiriyo yinede kizmiyorum bende daha yeniyim hatta gecen tirnagi tule takildi azcik kestik . Koltuklara falan hep tata yapiyo yem dokuyo disi mi erkek mi kusun cnm erkek olanlar konuşuyormus bizimki erkek gagasi mavi
Ya ben cay demlemeye sinir oluyorum 1 bardak iciyor ben hic icmiyorum o yuzden sallama yapiyirum istedigindemeyve aliskanligimizda pek yok
Cay yapmayı sevmiyorum bende o yuzden caycı aldım kendi demliyorNe yemek yapacaksın canimmmbende daha yapmadım birazdan baslicam
Hehehehehgaliba bıraz oyle bazen ona bagırıyorum bakıorum ki oldugu yerde pusuyo kımıldayamıyo :) yok yok sana demedim babacığa dedim die gönlünü alıyorum :)evet erkek benimkide kendiside mavi
Zordur canım, çalışmakta zor ev hanımlığı da zor, çünkü bu hayatta kadın olmak zor :)Herkese göre değil çok zor iş canım ya .. Yapabilirmisin
Benimde caycim vardida getirmedim kalabalik diye bide onumu silicem dedimCay yapmayı sevmiyorum bende o yuzden caycı aldım kendi demliyordün fazla yaptım bugune yanına pilav yapacagım neyse her eve girecek bişi nasılsa nohut yemegı yaptım
Evwt yaaa erkekler bi sunnet oluyo bide askere gidiyo geri kalan her yuk kadinlara :))Zordur canım, çalışmakta zor ev hanımlığı da zor, çünkü bu hayatta kadın olmak zor :)
Aynen canım ama erkeklere sorsan sünnetle doğumu bir tutuyorlar :) tövbe yaEvwt yaaa erkekler bi sunnet oluyo bide askere gidiyo geri kalan her yuk kadinlara :))
Sagol canım .. Hadi git başla o zaman bugun hamaratsın sen kurabiyeler agır yemeklerBenimde caycim vardida getirmedim kalabalik diye bide onumu silicem dedim. Ohhh afiyet olsun cnim benim bugunki biraz ugrasririci yemek
Hahahaa sünnetle doğum bir miAynen canım ama erkeklere sorsan sünnetle doğumu bir tutuyorlar :) tövbe ya
Tövbeler olsunHahahaa sünnetle doğum bir miama doğum yapan bebek getiriyor sünnet olan ne getiriyor
Bisey getirmiyo yarisini sunnetciye veriyorHahahaa sünnetle doğum bir miama doğum yapan bebek getiriyor sünnet olan ne getiriyor
Valla yaptim ben yedim esim gec cikacakmis bende kIzdim yedim.iyiki devlet memuru adam basini isten alamiyorSagol canım .. Hadi git başla o zaman bugun hamaratsın sen kurabiyeler agır yemekler
Bebekken yaltircann acisini hatirlamicak :). Ay ben kiyamam cocugumaAynen canım ama erkeklere sorsan sünnetle doğumu bir tutuyorlar :) tövbe ya
Kıyamamı mı var bu işin, azıcık ucundan kestirecek :) kuzum ALLAH mı söyletti, oğlun mu olacak acaba :)Bebekken yaltircann acisini hatirlamicak :). Ay ben kiyamam cocuguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?