EGER GELMEZSE CUMARTESİ BİDAHA VERİRİM Bİ KAN TESTİ :d ODA OLMAZSA PAZARTESİ :) KIRMIZILAR GELMEDİĞİ MÜDDETCE DAMARDAN ENJEKTÖRE DEVAM :)Aaaaa .ama regl gelmediki dr da 5inde yap demişti zaten uzulmek yok beklemek var umutla
Walla güzel olurdu tek basıma evde oturmaktan kafayı sıyırmış hissediyoBurda canim cayida demledim hadi gelinn
Ayyyyyyyyyyy yemiş kadar oldum valla canım ya...ellerine sağlık...Burda canim cayida demledim hadi gelinn
Sasirdim ama moralinin iyi olmasi guzel bisey canim. Gelmez o gelmezEGER GELMEZSE CUMARTESİ BİDAHA VERİRİM Bİ KAN TESTİ :d ODA OLMAZSA PAZARTESİ :) KIRMIZILAR GELMEDİĞİ MÜDDETCE DAMARDAN ENJEKTÖRE DEVAM :)
Aynen yılmak yok o bebekler gelecek :)EGER GELMEZSE CUMARTESİ BİDAHA VERİRİM Bİ KAN TESTİ :d ODA OLMAZSA PAZARTESİ :) KIRMIZILAR GELMEDİĞİ MÜDDETCE DAMARDAN ENJEKTÖRE DEVAM :)
Demi. Bazen diyorum kk uye olmadan once napiyodum :))Walla güzel olurdu tek basıma evde oturmaktan kafayı sıyırmış hissediyosohbet yeter cayda kurabıyede olmazsada olur
bayılırımmmmmmmmm canım...ellerine sağlık..keşke yanyana olsaydık da yeseydik tüm topic....Burda burdaa. Severmisin elmali
Sagol canim
Onu bende kendime cok soruyorumDemi. Bazen diyorum kk uye olmadan once napiyodum :))
Sanırım o cok yeni tedavıye baslamıs .. İlkler de moralın ıyı oluyor iş uzayınca cokuyorsun sonra ben ne yapıyorum deyip tekrar gücünü yopluyorsun tecrübeyle sabitSasirdim ama moralinin iyi olmasi guzel bisey canim. Gelmez o gelmez
Ahhhh keskebayılırımmmmmmmmm canım...ellerine sağlık..keşke yanyana olsaydık da yeseydik tüm topic....
Telefonda onu bunu arayıp sohbet edıp günü gecırıyordumDemi. Bazen diyorum kk uye olmadan once napiyodum :))
Benim ilk tedavimdi ama ben cok cokmustumSanırım o cok yeni tedavıye baslamıs .. İlkler de moralın ıyı oluyor iş uzayınca cokuyorsun sonra ben ne yapıyorum deyip tekrar gücünü yopluyorsun tecrübeyle sabit
Ayyy benimde serap diye bi ark vardi aksama kadar msjlasiyoduk hergunn beni esir aliyodu :))). Esim su dunyada bi o bi ben kalsam yine konuşmam birak sunu diyordu cunku psikolojimi bozuyodu :)))Telefonda onu bunu arayıp sohbet edıp günü gecırıyordum
Ayy ilk zamanlar bende strest fazlaydı ama bu ayda negatif deyip gülüyordum sonra negatif negatif çöktüm olmayacak galiba dedim allah sesimi duydu bir melek yolladı .. Sonra alsada yanına.. Ben tedavıye devam ettim tam 7. Ayda tamam artık olmuyor hsg cekileyim sonrada ara verecegım uzun süre doktor görmek istemiyorum dedim .. O ay ikinci meleğim geldi .. Ve 7 ay oldu inşallah bu sefer meleğim gelir ve benimle kalır ..Benim ilk tedavimdi ama ben cok cokmustumsimdi iyiyim ama dr gidince stres artiyo bunu anladim.... nerdeyse kondoma doncem öyle bi rahatlik öyle bi bosvermislik var uzerimde
Hahahaa ben arkadastan cok anne babab abla görümce sırayla arıyordum zaten coklar hergun birini arasam yetıyordu :)))Ayyy benimde serap diye bi ark vardi aksama kadar msjlasiyoduk hergunn beni esir aliyodu :))). Esim su dunyada bi o bi ben kalsam yine konuşmam birak sunu diyordu cunku psikolojimi bozuyodu :)))
Insanlar neler yasiyorAyy ilk zamanlar bende strest fazlaydı ama bu ayda negatif deyip gülüyordum sonra negatif negatif çöktüm olmayacak galiba dedim allah sesimi duydu bir melek yolladı .. Sonra alsada yanına.. Ben tedavıye devam ettim tam 7. Ayda tamam artık olmuyor hsg cekileyim sonrada ara verecegım uzun süre doktor görmek istemiyorum dedim .. O ay ikinci meleğim geldi .. Ve 7 ay oldu inşallah bu sefer meleğim gelir ve benimle kalır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?