Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

EGER GELMEZSE CUMARTESİ BİDAHA VERİRİM Bİ KAN TESTİ :d ODA OLMAZSA PAZARTESİ :) KIRMIZILAR GELMEDİĞİ MÜDDETCE DAMARDAN ENJEKTÖRE DEVAM :)
Sasirdim ama moralinin iyi olmasi guzel bisey canim. Gelmez o gelmez

Sanırım o cok yeni tedavıye baslamıs .. İlkler de moralın ıyı oluyor iş uzayınca cokuyorsun sonra ben ne yapıyorum deyip tekrar gücünü yopluyorsun tecrübeyle sabit
Benim ilk tedavimdi ama ben cok cokmustum simdi iyiyim ama dr gidince stres artiyo bunu anladim.... nerdeyse kondoma doncem öyle bi rahatlik öyle bi bosvermislik var uzerimde

Telefonda onu bunu arayıp sohbet edıp günü gecırıyordum
Ayyy benimde serap diye bi ark vardi aksama kadar msjlasiyoduk hergunn beni esir aliyodu :))). Esim su dunyada bi o bi ben kalsam yine konuşmam birak sunu diyordu cunku psikolojimi bozuyodu :)))

Benim ilk tedavimdi ama ben cok cokmustum simdi iyiyim ama dr gidince stres artiyo bunu anladim.... nerdeyse kondoma doncem öyle bi rahatlik öyle bi bosvermislik var uzerimde
Ayy ilk zamanlar bende strest fazlaydı ama bu ayda negatif deyip gülüyordum sonra negatif negatif çöktüm olmayacak galiba dedim allah sesimi duydu bir melek yolladı .. Sonra alsada yanına.. Ben tedavıye devam ettim tam 7. Ayda tamam artık olmuyor hsg cekileyim sonrada ara verecegım uzun süre doktor görmek istemiyorum dedim .. O ay ikinci meleğim geldi .. Ve 7 ay oldu inşallah bu sefer meleğim gelir ve benimle kalır ..

Ayyy benimde serap diye bi ark vardi aksama kadar msjlasiyoduk hergunn beni esir aliyodu :))). Esim su dunyada bi o bi ben kalsam yine konuşmam birak sunu diyordu cunku psikolojimi bozuyodu :)))
Hahahaa ben arkadastan cok anne babab abla görümce sırayla arıyordum zaten coklar hergun birini arasam yetıyordu :)))

Insanlar neler yasiyor cok sukur halimize . Insalalhh canim. Melegin gelecek seni birakmayacak . Annem ve kv ilede cok konuşurum cici kuşum var konuşmaya basladi onla ilgileniyorum bi yandan cokk tatlii yaaa nasil sevdiriyo kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…