Kuş sevmiyorum çünkü korkuyorum :) balıklarım vardı oda sürekli şehir dısına cıkarken sorun oluyordu öldüler bende daha almadım ..Insanlar neler yasiyorcok sukur halimize . Insalalhh canim. Melegin gelecek seni birakmayacak . Annem ve kv ilede cok konuşurum cici kuşum var konuşmaya basladi onla ilgileniyorum bi yandan cokk tatlii yaaa nasil sevdiriyo kendini :)
Hadi yaaaKuş sevmiyorum çünkü korkuyorum :) balıklarım vardı oda sürekli şehir dısına cıkarken sorun oluyordu öldüler bende daha almadım ..
Benımde kusum var LOÇKAM ama henüz evcillestiremedim cok yabani ya kafesten cıkmıo yada tülden inmio :):)Insanlar neler yasiyorcok sukur halimize . Insalalhh canim. Melegin gelecek seni birakmayacak . Annem ve kv ilede cok konuşurum cici kuşum var konuşmaya basladi onla ilgileniyorum bi yandan cokk tatlii yaaa nasil sevdiriyo kendini :)
Hahahahaha bizimkide ilk öyleydi alisti simdi gel oğlum diyimce hemen geliyo cici kus askim mavis koçum diyor ıslık caliyo bide simdi benim mesaj sesimi öğrenmiş sipaaa :))) kafesten cikinca ilk isi salincagini atiyor sonra girip onu takmaya calisiyor :)) soylene soylene bi hal oluyo tabi :))). Bizimkide ele alisamadi korkuyo eldenBenımde kusum var LOÇKAM ama henüz evcillestiremedim cok yabani ya kafesten cıkmıo yada tülden inmio :):)
unuttum kiiiii geçti gitti canm boşver:)))Hiiiiiiii olamazz ozurdilerim canini cektirdiysem . Kotu olmus eaagghh eagghh
Yok kız burdayım ara ara girip okuyorum ama yanıt yazamıyorum memleketteyim bugün yolcuyuz hep eltiler görümce anneler falan hep bir aradalar bugün yada yarın yolcuyuz onların yanında pek giremiyorum:)))Veson nerde bize kırmızıları gören ugramıyor buraya artık dıyordu kendıde ıgramıyor artık :)) elektrık gece gitti yeni geldi daha elim kolum baglı gibi hissettim :)
Cnm bence değerin pozitif inşallah artar 5 de negatif hiç duymadım hep 1, küsür yada 0,küsür negatif oluyor.hiç 5, küsürle negatif duymadım inşallah artarbenimki biraz ürkek. galiba benim yüzümden ona hep konusan kuş videoları dinletiorum ve sen öten bi kus olmıycaksın.KONUSANbi kus olacaksın diye baskı yapıorum :) tüle konduğu zamanda (yeni evliyim) daha onların borcu bitmedi in ordan assağı die kızıyorum
Burdayım Şekerim iyiyim regl şokunu atlattım çok şükür yarın belki Dr a giderimVeson u bende merak ediyorum...neler yapıyor acaba? vesonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çabuk topice gel şekerim...
Kız bunlar çok geveze yetişemiyor insanufff burda sayfalar çok çabuk ilerliyor işe dalınca yetişemiyorum
Allah muhabbetinizi arttırsın canlarım
Kız burdayım hamile kalsam da regl olsam da burdayım:))
Veson cum bizi terketmez ebrucum...endişe etme...işi vardır muhakkak gelir topice....
Kız bunlar çok geveze yetişemiyor insansonra da nerde bu Veson diye şikayet ediyorlar hangi birine yanıt vereyim
iyi olmana sevindim canım ya....aman bizi terketme sakınBurdayım Şekerim iyiyim regl şokunu atlattım çok şükür yarın belki Dr a giderim
sıkıntı çenemize vurdu şekerim....Kız bunlar çok geveze yetişemiyor insansonra da nerde bu Veson diye şikayet ediyorlar hangi birine yanıt vereyim
AL benden de o kadar bugünde bitti :))iyi akşamlar kızlar...mesai bitti...ben eve uçar....
benimki biraz ürkek. galiba benim yüzümden ona hep konusan kuş videoları dinletiorum ve sen öten bi kus olmıycaksın.KONUSANbi kus olacaksın diye baskı yapıorum :) tüle konduğu zamanda (yeni evliyim) daha onların borcu bitmedi in ordan assağı die kızıyorum
Artık hep burdayız inşallah, ne olursa olsun :)Kız burdayım hamile kalsam da regl olsam da burdayım:))
Iyi akşamlar, iyi istirahatler canım :)iyi akşamlar kızlar...mesai bitti...ben eve uçar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?