Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Insanlar neler yasiyor cok sukur halimize . Insalalhh canim. Melegin gelecek seni birakmayacak . Annem ve kv ilede cok konuşurum cici kuşum var konuşmaya basladi onla ilgileniyorum bi yandan cokk tatlii yaaa nasil sevdiriyo kendini :)
Kuş sevmiyorum çünkü korkuyorum :) balıklarım vardı oda sürekli şehir dısına cıkarken sorun oluyordu öldüler bende daha almadım ..

Kuş sevmiyorum çünkü korkuyorum :) balıklarım vardı oda sürekli şehir dısına cıkarken sorun oluyordu öldüler bende daha almadım ..
Hadi yaaa . Bende balık sevmiyorum besledigim hayvani sevmek dokunmak istiyorum cunku . Kucukken babam balık almisti bende elime aldim sevdim severkende elimden kaydi koltugun altina firladi cok korktum sabun gibi kayiyodu neyseki yakaladim gittim yikadim geri koydum ama bi kc dk sonra ölmüştü bidahada balıklara yaklasmadim

Insanlar neler yasiyor cok sukur halimize . Insalalhh canim. Melegin gelecek seni birakmayacak . Annem ve kv ilede cok konuşurum cici kuşum var konuşmaya basladi onla ilgileniyorum bi yandan cokk tatlii yaaa nasil sevdiriyo kendini :)
Benımde kusum var LOÇKAM ama henüz evcillestiremedim cok yabani ya kafesten cıkmıo yada tülden inmio :):)

Benımde kusum var LOÇKAM ama henüz evcillestiremedim cok yabani ya kafesten cıkmıo yada tülden inmio :):)
Hahahahaha bizimkide ilk öyleydi alisti simdi gel oğlum diyimce hemen geliyo cici kus askim mavis koçum diyor ıslık caliyo bide simdi benim mesaj sesimi öğrenmiş sipaaa :))) kafesten cikinca ilk isi salincagini atiyor sonra girip onu takmaya calisiyor :)) soylene soylene bi hal oluyo tabi :))). Bizimkide ele alisamadi korkuyo elden tulden indirmekte cok zor yaa Allah kolaylik versin size alisinca gitmiyo ama tule cikinca ya kafamizda yada kafesin ustunde kafesi kemiriyo :) kusunuzun ismide guzelmis

benimki biraz ürkek. galiba benim yüzümden ona hep konusan kuş videoları dinletiorum ve sen öten bi kus olmıycaksın.KONUSANbi kus olacaksın diye baskı yapıorum :) tüle konduğu zamanda (yeni evliyim) daha onların borcu bitmedi in ordan assağı die kızıyorum

Veson nerde bize kırmızıları gören ugramıyor buraya artık dıyordu kendıde ıgramıyor artık :)) elektrık gece gitti yeni geldi daha elim kolum baglı gibi hissettim :)
Yok kız burdayım ara ara girip okuyorum ama yanıt yazamıyorum memleketteyim bugün yolcuyuz hep eltiler görümce anneler falan hep bir aradalar bugün yada yarın yolcuyuz onların yanında pek giremiyorum:)))

Cnm bence değerin pozitif inşallah artar 5 de negatif hiç duymadım hep 1, küsür yada 0,küsür negatif oluyor.hiç 5, küsürle negatif duymadım inşallah artar

ay ne güldüm, ne güzel baskı uyguluyorsun

Kız burdayım hamile kalsam da regl olsam da burdayım:))
Artık hep burdayız inşallah, ne olursa olsun :)

iyi akşamlar kızlar...mesai bitti...ben eve uçar....
Iyi akşamlar, iyi istirahatler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…