Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O işten bende istiyorumBizim mesai yeni başlıyor koca gelecek yemek yap bulaşık yıka cay meyve vs vs.. Sonra uyku .. Gündüz uyan eline telefonu al yan gel yat![]()
benimki biraz ürkek. galiba benim yüzümden ona hep konusan kuş videoları dinletiorum ve sen öten bi kus olmıycaksın.KONUSANbi kus olacaksın diye baskı yapıorum :) tüle konduğu zamanda (yeni evliyim) daha onların borcu bitmedi in ordan assağı die kızıyorum![]()
Herkese göre değil çok zor iş canım ya .. YapabilirmisinO işten bende istiyorum![]()
Ya ben cay demlemeye sinir oluyorum 1 bardak iciyor ben hic icmiyorum o yuzden sallama yapiyirum istedigindeBizim mesai yeni başlıyor koca gelecek yemek yap bulaşık yıka cay meyve vs vs.. Sonra uyku .. Gündüz uyan eline telefonu al yan gel yat![]()
Ne yemek yapacaksın canimmmBizim mesai yeni başlıyor koca gelecek yemek yap bulaşık yıka cay meyve vs vs.. Sonra uyku .. Gündüz uyan eline telefonu al yan gel yat![]()
galiba bıraz oyle bazen ona bagırıyorum bakıorum ki oldugu yerde pusuyo kımıldayamıyo :) yok yok sana demedim babacığa dedim die gönlünü alıyorum :)evet erkek benimkide kendiside maviSen cocuga cok baski yapiyosun amaaa
benimki tulu kemiriyo yinede kizmiyorum
bende daha yeniyim hatta gecen tirnagi tule takildi azcik kestik
. Koltuklara falan hep tata yapiyo yem dokuyo
disi mi erkek mi kusun cnm erkek olanlar konuşuyormus bizimki erkek gagasi mavi
![]()
Ya ben cay demlemeye sinir oluyorum 1 bardak iciyor ben hic icmiyorum o yuzden sallama yapiyirum istedigindemeyve aliskanligimizda pek yok
![]()
Cay yapmayı sevmiyorum bende o yuzden caycı aldım kendi demliyorNe yemek yapacaksın canimmmbende daha yapmadım birazdan baslicam
![]()
Hehehehehgaliba bıraz oyle bazen ona bagırıyorum bakıorum ki oldugu yerde pusuyo kımıldayamıyo :) yok yok sana demedim babacığa dedim die gönlünü alıyorum :)evet erkek benimkide kendiside mavi
Zordur canım, çalışmakta zor ev hanımlığı da zor, çünkü bu hayatta kadın olmak zor :)Herkese göre değil çok zor iş canım ya .. Yapabilirmisin![]()
Benimde caycim vardida getirmedim kalabalik diye bide onumu silicem dedimCay yapmayı sevmiyorum bende o yuzden caycı aldım kendi demliyordün fazla yaptım bugune yanına pilav yapacagım neyse her eve girecek bişi nasılsa nohut yemegı yaptım
![]()
Evwt yaaa erkekler bi sunnet oluyo bide askere gidiyo geri kalan her yuk kadinlara :))Zordur canım, çalışmakta zor ev hanımlığı da zor, çünkü bu hayatta kadın olmak zor :)
Aynen canım ama erkeklere sorsan sünnetle doğumu bir tutuyorlar :) tövbe yaEvwt yaaa erkekler bi sunnet oluyo bide askere gidiyo geri kalan her yuk kadinlara :))
Sagol canım .. Hadi git başla o zaman bugun hamaratsın sen kurabiyeler agır yemeklerBenimde caycim vardida getirmedim kalabalik diye bide onumu silicem dedim. Ohhh afiyet olsun cnim
benim bugunki biraz ugrasririci yemek
![]()
Hahahaa sünnetle doğum bir miAynen canım ama erkeklere sorsan sünnetle doğumu bir tutuyorlar :) tövbe ya
Tövbeler olsunHahahaa sünnetle doğum bir miama doğum yapan bebek getiriyor sünnet olan ne getiriyor
![]()
Bisey getirmiyo yarisini sunnetciye veriyorHahahaa sünnetle doğum bir miama doğum yapan bebek getiriyor sünnet olan ne getiriyor
![]()
Valla yaptim ben yedim esim gec cikacakmis bende kIzdim yedim.iyiki devlet memuru adam basini isten alamiyorSagol canım .. Hadi git başla o zaman bugun hamaratsın sen kurabiyeler agır yemekler![]()
Bebekken yaltircann acisini hatirlamicak :). Ay ben kiyamam cocugumaAynen canım ama erkeklere sorsan sünnetle doğumu bir tutuyorlar :) tövbe ya
Kıyamamı mı var bu işin, azıcık ucundan kestirecek :) kuzum ALLAH mı söyletti, oğlun mu olacak acaba :)Bebekken yaltircann acisini hatirlamicak :). Ay ben kiyamam cocuguma![]()