Canim hani bildirim geldiginde "...adlı konuya cevap yazdı. Bu mesajdan sonra başkası da mesaj yazmış olabilir." yaziyor ya, orada seni uyarmis oluyor sistem. Eger sen onu kaale almazsan benden günah gitti ne halin varsa gör diyor sanaanladım cnm uyuz oldum ama nie öleki bende diorum bugünde kızlar yokkk:)
çok kötüymüşya ben daha tam hakim değilim bu siteyeCanim hani bildirim geldiginde "...adlı konuya cevap yazdı. Bu mesajdan sonra başkası da mesaj yazmış olabilir." yaziyor ya, orada seni uyarmis oluyor sistem. Eger sen onu kaale almazsan benden günah gitti ne halin varsa gör diyor sana
aminnnnnnnnnn güzel yürekli arkadaşım...Rabbim inşallah sanada böyle güzel bir evlat nasip etsin...kalbin çok temiz ben buna inanıyorum...gerçekten evlat sevgisi bambaşka ya...Allahım kimsenin düzenini dirliğini bozmasın inşallah..çoluk çocuklarımızla beraber inşallah...sen yakın zamanda inşallah anne olacaksın ebrucum...inşallah topicteki tüm kızlarımız anneliği tadacak...Anne demek fedakarlik demek... ah annem ♥ simdi yazarsam aglarim :)
Rabbim evladini basindan eksik etmesin Leylam, ona uzuuun ve saglikli ömürler versin.
Onun sevgisi bambaska, birbirinize olan sevginizi hic yitirmeyin insallah.
Canim hani bildirim geldiginde "...adlı konuya cevap yazdı. Bu mesajdan sonra başkası da mesaj yazmış olabilir." yaziyor ya, orada seni uyarmis oluyor sistem. Eger sen onu kaale almazsan benden günah gitti ne halin varsa gör diyor sana
zamanla cözersin gülümçok kötüymüşya ben daha tam hakim değilim bu siteye
Amin Allah razi olsun bitanem, cümlemize insallah... Ay utandirma beni, o senin güzel görüsünaminnnnnnnnnn güzel yürekli arkadaşım...Rabbim inşallah sanada böyle güzel bir evlat nasip etsin...kalbin çok temiz ben buna inanıyorum...gerçekten evlat sevgisi bambaşka ya...Allahım kimsenin düzenini dirliğini bozmasın inşallah..çoluk çocuklarımızla beraber inşallah...sen yakın zamanda inşallah anne olacaksın ebrucum...inşallah topicteki tüm kızlarımız anneliği tadacak...tatlı ebruşum benim...
Ama öyle
benim ilk denemem di bende az biraz ümitliydim kısmet bu ay hsg istiycem dr umdan ama calıstıgım hastanede çekilmio nereye yönlendirir nasıl cekilir bilmiorum çok tedirginim biraz ağrılı oldugunu söyledilerHadi ya çok ümitliydim artacağından şaşırdım hayırlısı
Canisi hosgelsinSELAMLARRR...
GÜNAYDINLAAARR ..
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUNNN...
YENİ DOĞAN GÜN SİZE BİZE HEPİMİZE MUTLULUK HUZUR GETİRSİN MUCİZE GETİRSİNNNN....
BENİ DE ARANIZA ALINNNN BENDE GELDİMMMM.....
Rabbim cok bekletmesin canim, önce göbüsün sonra kucagin dolsun insallahbenim ilk denemem di bende az biraz ümitliydim kısmet bu ay hsg istiycem dr umdan ama calıstıgım hastanede çekilmio nereye yönlendirir nasıl cekilir bilmiorum çok tedirginim biraz ağrılı oldugunu söylediler
Canisi hosgelsin
Birlikte hamis günlerimiz olsun insallah
hoş buldum balım amin inş...
cnmmm inşallah hamilesindir bu belirtiler ona benziyobu arada ne oluo bana bilmem agzımda bi kuruluksabahları hafif bulantı . bel ağrısı aktayken sol kasıkta batma şeklinde sancı ve gerilme yatarken acı geçio göğsümde arada ağrı var zaten adet bitiminden beri dokunduğum an acıodu bide dokunmadan ağrı girer oldu .af edersiniz sabah idrarımın aşırı koyu g ündüz idrarırım su gibiyken önceden şimdi koyu . gündüzleri asla uyumazken öğleye varmadan uykum gelio iki -3 gündür ,dün agrı geçsin diye uzandım dalmışım hemen adetimede 7 gün var ama bu dier adetimin bitiminden beri böyle bat 10eyluldu sat17eyluldu 17 sinden 22 sine kadr pembemsi kahverenginde akıntım vardı sonradan sabah hafif mide bulantısıyla uyandım . bi kaç gündür telefonun çalar saatini bile duymuyorum odereceyim .. adetimede daha var test yapıpta umutsuzlanmak istemiorum. haftaya yapıcam ama hamile değilsem başka neyin belirtisidir bu? yumurtlama değil adetde değil adetim belirtim hiç olmadı şimdiye kadr adet günümün ikinci günü şiddetli kasık ağrım başlar bitene kadr devam eder ...acaba diyorum ama nasip kısmet
saol cnm bnm inş.cnmmm inşallah hamilesindir bu belirtiler ona benziyo
nerde oturuyosun cnm?HSG İçin görüntüleme merkezlerini aramaya başladım bile anestezilimi diye sordugum da lokal anestezili dediler ağrılı ama en minimuma indirilio ağrı dendi daha önce cektiren varmı? anestezili yada lokal anestezili
Bu güzel günaydinin yüzümde kocaman bir tebessüm olusturdu
Arada benimde basima geliyorbirazda gülelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?