Allahin emri mecbur gidecek c.kun yarisiKıyamamı mı var bu işin, azıcık ucundan kestirecek :) kuzum ALLAH mı söyletti, oğlun mu olacak acaba :)
Hay allahım ya âlemsinAllahin emri mecbur gidecek c.kun yarisi. Yaaa insallahhh canim böyle dusununce bile nasil kanim kayniyor anlatamam saf saf gulumsuyorum suan
Aminnn isteyen herkesin insallahHay allahım ya âlemsin
Rabbim gönlüne göre versin, mutluluğunuz tez vakitte iki minik el ve bir adet o senin dediğin yarısı gidecek olan şeyle perçinleşsin
Hosgeldin cnim. Insallah aminnnKizlar. Merhaba. Ebrulimin onerisiyle topige ugriyim dedim. Kader arkadaslarim rabbim hepimize bebis nasip etsin insallah.
Canim hosgeldin, bilgilerini verirsen seni ilk sayfada ki tabloya eklerim :)Kizlar. Merhaba. Ebrulimin onerisiyle topige ugriyim dedim. Kader arkadaslarim rabbim hepimize bebis nasip etsin insallah.
Sen bizi unutup baska baska topiklerde gezersen böyle olur tabikızlarrrr neler olmuş burda yaaaa kaçırdım sohbetleri:)
Günaydin canim... cok umutluydum senden ama demek ki henüz vakti gelmemisGÜNAYDINNNN :) benn bu sabah sessiz sedasız kırmızıları gördüm yahuu benim dr daha ii biliomus dediği günde geldi :)
Hadi ya çok ümitliydim artacağından şaşırdım hayırlısıGÜNAYDINNNN :) benn bu sabah sessiz sedasız kırmızıları gördüm yahuu benim dr daha ii biliomus dediği günde geldi :)
Canim hosgeldin, bilgilerini verirsen seni ilk sayfada ki tabloya eklerim :)
Insallah Rabbim bizimde sesimizi duyacak... Allah kimseyi evlatla ve evlatsizlikla sinamasin - amin.
Sen bizi unutup baska baska topiklerde gezersen böyle olur tabiNasilsin kuzum?
Günaydin canim... cok umutluydum senden ama demek ki henüz vakti gelmemisinsallah tez zamanda bebisin seninle olur... Her seyin hayirlisi ♥
Eger gelen bildirimi es geciyorsan bir daha bildirim gelmiyor canim... önemli degil gülüm, gec olsun güc olmasin geldin ya :)E-brulim cnm anlamadım gitti başka topiklerde yazışıyodum.belli birsüreden sonra topik güncellemesi gelmiyor galiba dedim kimse yok topikte yazmıyo.bi baktım gece dünya kadar yazan olmuş anlamadım gitti neden böle birşey var?
ah canım ah....hiç istirahat edemedim ki...çocuk akşam 5 te uyumuş...9,30 gibi uyandı gece...sonra sabahı sabah ettik...sabah tam saat 06,00 da uyudu..uykusuz geldim işe canım ya....mahvetti beni yaramaz..şimdi kendi mışıl mışıl uyuyor...kreşede gidemez bugün...oyyy oyyyyyyyy...ay ne güldüm, ne güzel baskı uyguluyorsun
Artık hep burdayız inşallah, ne olursa olsun :)
Iyi akşamlar, iyi istirahatler canım :)
Kiyamamah canım ah....hiç istirahat edemedim ki...çocuk akşam 5 te uyumuş...9,30 gibi uyandı gece...sonra sabahı sabah ettik...sabah tam saat 06,00 da uyudu..uykusuz geldim işe canım ya....mahvetti beni yaramaz..şimdi kendi mışıl mışıl uyuyor...kreşede gidemez bugün...oyyy oyyyyyyyy...
öyle canım ya...aminnnnn ebrucum...çocuk doğduktan sonra ben çok yıprandım...gecenin 3 ünde hastanelere taşındığımızı biliyorum...bir çocuk büyüyor ama ne çilelerde...sevgileri olmasa çekilmez valla...Kiyamamcocuksuzluktan yakiniyoruz derdimiz var diye ama asil dertler, sorunlar cocuk olunca basliyor ama bunada sükür. Allah daha büyük dert vermesin... Rabbim yardimcin olsun gülüm.
aynen öle sevgileri olmasa okadar fedakarlık yapılırmı:)öyle canım ya...aminnnnn ebrucum...çocuk doğduktan sonra ben çok yıprandım...gecenin 3 ünde hastanelere taşındığımızı biliyorum...bir çocuk büyüyor ama ne çilelerde...sevgileri olmasa çekilmez valla...
anladım cnm uyuz oldum ama nie öleki bende diorum bugünde kızlar yokkk:)E-brulim cnm anlamadım gitti başka topiklerde yazışıyodum.belli birsüreden sonra topik güncellemesi gelmiyor galiba dedim kimse yok topikte yazmıyo.bi baktım gece dünya kadar yazan olmuş anlamadım gitti neden böle birşey var?
Anne demek fedakarlik demek... ah annem ♥ simdi yazarsam aglarim :)öyle canım ya...aminnnnn ebrucum...çocuk doğduktan sonra ben çok yıprandım...gecenin 3 ünde hastanelere taşındığımızı biliyorum...bir çocuk büyüyor ama ne çilelerde...sevgileri olmasa çekilmez valla...
öyle bitanem ya...aman hastalık falan olmasında uykusuzluğa razıyım valla...10 büyük hastalansın bir çocuk hasta olmasın...hemen eriyor çocuklar acayip...annelerin hakkı gerçekten ödenmez gülüm...ben bunu anne olunca anladım...aynen öle sevgileri olmasa okadar fedakarlık yapılırmı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?