Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kredı kartına taksıt yaptırın gıdın, bır senede kurban kesmeyıverınmerhaba..
her yaz tatil planlari hazirlanirken birden hastalık çikiyor mu? düğünler çikiyor mu???
tatil için biriktiğimiz para kalmiyor çoğu düğüne veya hastaliga gidiyo önemli bir hastalik çikiyo başimizda...
3000 biriktirdik onu tatile ayırdık fakat birden onlarda gidecek maalesef elimizde hiç parada kalmiyo bide kurban... doğalgazin parasini da tatile ayırayim derken kurbana gidiyo oda.
hepimiz böle miyiz??
nasıl bütçe ayırabiliyoruz yaz için... sizinde böle başlarina gelebiliyor mu?
merak ettim...
hangi tur acaba bende öle yaptırmayı düşünüyorum seneye tatil düşünüyorum bu sene dandik çikti.. ;Kasım/Aralik gibi erken rezervasyonla alırım tatili. Tur şirketine söylüyorum erken rezervasyon başlayınca arıyorlar. Bizim ne tarz bir yer istediğimizi de bildikleri için,seçenek bile belirliyor görevli,gidip seçip ödüyoruz yada taksitle satın aliyoruz. Sigorta da yaptırıyorum (60 lira civarıydı sanırım)böylece 3 gün kala iptal ettirebiliyorum ki bu sene iptal ettirmek zorunda kaldım hamile kaldığım için ödediğim parayı da geri aldım. Sizde tarihler belliyse seneye erken rezervasyon yaptırın,baya hesaplı oluyor, 7 bin lira civarıydı benim gideceğim otel(ultra herşey dahil),şu an 12 bin küsür lira olmuş,son dakika alırsanız en pahalı halinden aliyorsunuz zaten bu da bir gerçek
kredi kartla tatil hiç düşünmedim.kredı kartına taksıt yaptırın gıdın, bır senede kurban kesmeyıverın
Tatil parasını biriktiririm ama kışın karttan alırım. Mümkün olduğu kadar da biriktirdiğime dokunmam. Taksit bitince erken rez. önümüzdeki yılın tatilini alırım.
bende erken rezervasyonu düşünüyorum eşimle.Yilda yaklasik 20 kere seyahat ederiz.
Butce nasil ayarlaniyor kismina deginmek isterim ozellikle.
Erken rezervasyon ve 9 taksit :)
Kibris tatili 2 yetiskin 1 bebek bilet dahol 980 tl. Ayda 110 tl gibi odendi bile son 2 taksit kaldi daha tatile gitmedik
Eskisehire gittik geldik 420 tl tuttu
Ukrayna 540 tl tuttu
Izmire bilet aldik dun. Erken de degil. 69 tl.
280 bilet 295 de 2 gece konaklama. Bitti gitti...
Kurban parasini son dakika ayarlamayiz. Her ay 100 tl kenara atariz kurban icin. Dogalgazi da her ay 250 diye dusunuruz. Yazin elde kalan kisin acigi kapatir.
Dugunlere gitmiyoruz. Hediye yollariz sadece.
3 gün degil de bi gün yakın yerlerde tatile gidebilsem ama bana bi gün yetmiyo ki 1 ay felan yapasam tam dinlemelik olurum heheKurban bu sene ateş pahası.
3000 bine 1 haftalık tatildense 3 günlüğüne gidin uzaklaşmak bile iyi geliyor bazen. En azından gidemedim demezsiniz o bile motive ediyor insanı.
merhaba..
her yaz tatil planlari hazirlanirken birden hastalık çikiyor mu? düğünler çikiyor mu???
tatil için biriktiğimiz para kalmiyor çoğu düğüne veya hastaliga gidiyo önemli bir hastalik çikiyo başimizda...
3000 biriktirdik onu tatile ayırdık fakat birden onlarda gidecek maalesef elimizde hiç parada kalmiyo bide kurban... doğalgazin parasini da tatile ayırayim derken kurbana gidiyo oda.
hepimiz böle miyiz??
merak ettim...
Anladım muhakkak zorluyordur sizi durumlar ama erken alır taksitle öderseniz bu kadar zorlanmazsıniz. Aydan aya ödenir ,bütçenize uygun alternatifleri de uygun fiyatla değerlendirmiş olursunuz.hangi tur acaba bende öle yaptırmayı düşünüyorum seneye tatil düşünüyorum bu sene dandik çikti.. ;
ben ameliyat olucam. kurban bide yakınlarimiz düğünler altın yapıcaz onlara. çeyrek altın 300 civari . üç çeyrek altın alirsak 900 civari ameliyatta 1600-2000 gibi göz ameliyati . bide kurban 1000 vardir bilemiyorum kaç olduğu hepsi oraya gidecek maalesef. tatile ayırdığım para onlara gidiyo.
hangi tur acaba bende öle yaptırmayı düşünüyorum seneye tatil düşünüyorum bu sene dandik çikti.. ;
ben ameliyat olucam. kurban bide yakınlarimiz düğünler altın yapıcaz onlara. çeyrek altın 300 civari . üç çeyrek altın alirsak 900 civari ameliyatta 1600-2000 gibi göz ameliyati . bide kurban 1000 vardir bilemiyorum kaç olduğu hepsi oraya gidecek maalesef. tatile ayırdığım para onlara gidiyo.
Kocamn yazligi var ben bu gune kdr 1 kerebile gidemedm bu yaz sebebi ise su kopegmz vr asiri tuy dokyor arabayi mahfediyo arabaya alamadik kopegi bizde gidemedik dusun bi suru yemek yapmistim ords para harcamaylm die yenekler evde 3 gndur yiyoruz. Bide evlilk yildnumumunzdu dun .dusun yni ay yazarken bile gluyorum neler yasyor millet benm yasadgms bakmerhaba..
hepimiz böle miyiz??
merak ettim...
Ben de su kamp olayina cok ozeniyorum. Ama esim hic istemiyor. Zor mu? Cadiri falan kuramayip orta yerde kalakalmaktan korkuyorum :)
kaç günlüğüne?kredi kartıyla alıyoruz tatilimizi aydan aya 350 tl ödüyoruz 9 ay.