- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
İnşllhCanm isyan etme çok şükür de allah başka dert vermesin rabbim öyle bir anda verir ki sen bile sasirirsin umudunu yitirme
ay gerçekten mi cok üzüldümnegatif yine yine
Allahtan ümit hiçbirzaman kesilmez.aslına bakarsan bu nazımızda yaradana..nihayetinde rabbim ol derse olur.ama ben inanıyorumki en doğru zamanını allah biliyor.ayettede diyor zaten;yok ya bu listeden sonra devam etmicem dua ya
Canım kurban olayım isyan etme RAbbımın gucune gıder. Allahtan ümit kesilir mi. O bizim için neyin hayırlı olduğunu bizden daha iyi bilmez mi. Elbette vakti zamanı gelmemiş. Herkesin sıkıntısı farklı belki acını anlamadığımı düşünüyorsun ama anne olmayı ne kadar istediğini kendimden tahmin edebiliyorum. Bak bana 2 yıllık evliliğimde biri yarı da kalan 4 tüp bebek denemesi sığdırdım. Ümidim sıfırken kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim dünyalar benim olmuşken 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım ama duadan asla vazgeçmedim bir an önce kanama bitsin Kuranıma secdeme kavuşayım diye sabırsızlanıyorum. Rabbimden gelene boynum kıldan ince. Sana da inşallah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat verecek ınancını umudunu hiç yitirme . Unutma her zaman beterin beteri var....yok ya bu listeden sonra devam etmicem dua ya
Canım ya .allah sabır versin sabır sabır zamanı var çok düşününce de istryincede olmuyor dr hersey yolunda diyorsa sabret yada ne diyorsa uyunca olur inşallah bende 1.5yildr tedavi tedavi hersey yolunda ama olmadi dr asilama tüp bebek dedi bazgectim akışına bıraktım çocuk suz zor gelip gitmesinden zor olamaz rsbbim versin uzun sağlık la inşallah bu dualar bugün olmadi yarin tutar allah kabul etsinnegatif yine yine
mazaretli değilim kızlar okudum@kalemero=998 mazeretli
betul8516 =998 okudu
M mavibilgisayar =998 mazeretli
beyaz_gelincik01 =998 mazeretli
pempeportakal = 1017 okudu
Sealand =998 okudu
tubatesbih =998 okudu
G guzbahar =998 okudu
@milad_tb =mazeretli
E elif003 =998 okudu
esimaa =998 okudu
898 +998 =1.896 eksik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?