benim bir arkadaşım da var 7 oluyoruzAltı kişi olduk; ) akşama tamamlanır inşallah. Akşam giremezsem kusura bakmayın sabah ilk kime okunuyo ise başlarım inşallah sabah erkenden girerim çünkü akşam girip cevap yazmam zor oluyoda
ekledim canım 5.sıradasın yetişirsin bu kolay ilerliyor rahat ol hem yardımlaşırız problem olmaz
canım günlük arkadaşımızın niyetine göre okursak daha etkili olur günü gününe okuyamayacak olan haber verir bir gün önceden veya sabahtan ona göre paylaşırızEvet yardmlasalim hatta regl olanlar olabilir ilk on günde dua kumbarası bile olusturabiliriz regl olan kişi için kumbaradan alırız
TATLIM BENİM ADIMIN YANINA @ İŞARETİ KOYARSAN HEP BANA BİLDİRİM GELİR YOKSA BEN GÖREMİYOMK kalemero
betul8516
M mavibilgisayar
feraheymen
akdnz07
Kanguru_
esimaa
düzenli günlük bildirim şart arkadaşlar
konuyu takibe al canım görürsün o zaman... olmuyor mu gene de ?TATLIM BENİM ADIMIN YANINA @ İŞARETİ KOYARSAN HEP BANA BİLDİRİM GELİR YOKSA BEN GÖREMİYOM
OLMUYOR TATLIMkonuyu takibe al canım görürsün o zaman... olmuyor mu gene de ?
canım yok başlama niyet yazacağız duası okunan hacet namazını kılıp niyet edecek niyetlenmeden başlanmasınBEN BAŞLICAM BUGÜN ADET OLANLARIN YERİNEDE OKUMUŞ OLURUM
İNŞ RABBİM NE MURADIMIZ VARSA VERSİN HEPİMİZİN
Canim ben katilirim demedim sadece sordum regl iken okunmuyorsa katilamycm. Kusura bakma.K kalemero
betul8516
M mavibilgisayar
feraheymen
akdnz07
Kanguru_
esimaa
düzenli günlük bildirim şart arkadaşlar
ben de katılmak isterim ama her an regl olabilirimcanım yok başlama niyet yazacağız duası okunan hacet namazını kılıp niyet edecek niyetlenmeden başlanmasın
HIM TAMAMcanım yok başlama niyet yazacağız duası okunan hacet namazını kılıp niyet edecek niyetlenmeden başlanmasın
pardonnnCanim ben katilirim demedim sadece sordum regl iken okunmuyorsa katilamycm. Kusura bakma.
10 olduğumuzda başlayacağız canımYarin mi basliyoruz
kısmet canım katılmak istersen ekleriz dularına eklersin okuyamadıklarını daben de katılmak isterim ama her an regl olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?