evet canım ama önce bu listeler bitsin ondan sonra duamı yayınlarız ona göre okunmaya başlar erken başlama lütfen karışıklık oluyor şu an bitmeyen 2 liste var takibini yapıyorumYarın liste basa mi donuyo yani tekrar senin için okucaz dimi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ama önce bu listeler bitsin ondan sonra duamı yayınlarız ona göre okunmaya başlar erken başlama lütfen karışıklık oluyor şu an bitmeyen 2 liste var takibini yapıyorumYarın liste basa mi donuyo yani tekrar senin için okucaz dimi canım
biliyorum canım onun için söyledim arkadaşımıza sadece sealanda okumadın zatenCanim ben mazeretliyim dun soyledim ya sana
kaç tane aldın canım sealand için mi aldın ?1270 eksik vardı ?
Tamm canım onu bn okuycam hpsini bitsin yazarımkaç tane aldın canım sealand için mi aldın ?1270 eksik vardı ?
500 okuyum canimkızlar naciss arkadaşımız listedeydi ama bir kaç arkadaşımıza okudu ama düzenli giremediği için listeden çıkarmak zorunda kalmıştık onun da duaya ihtiyacı var herkes okuyabildiği kadar alıp arkadaşımıza yardım edebilir mi ?herkes aldığı sayıyı söylesin lütfen
betul8516 M mavibilgisayar esimaa J jasminej dnzderya beyaz_gelincik01 pempeportakal Sealand tubatesbih