Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm 500 daha okudum sanaokuyan herkesten allah razı olsun birde bişey sorcam sayıyı tamamlarken nasıl demem lazım benim için okunan 4350 adet ''İnna fetahna leke fetham mübına '' yı 9999'a tamamlamaya niyet ediyorum gibi birşey söylememe gerek varmı
canım ;Allahım niyet ettim duamı kabul etmen için 9999 tane inna fetahna leke feth... okumya de 3 salavat getir duanı söyle 3 salavatla bitir beşmeler ile başa...devam etokuyan herkesten allah razı olsun birde bişey sorcam sayıyı tamamlarken nasıl demem lazım benim için okunan 4350 adet ''İnna fetahna leke fetham mübına '' yı 9999'a tamamlamaya niyet ediyorum gibi birşey söylememe gerek varmı
tatlım bugun sanamı okuyoz.. çok hızlı gitmedikmi 2 gündür.. benim kafam durdu..yeni listemiz kızlarr
okunack ayet ;9999 defa
Bismillahirrahmanirrahim
1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübına
Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
@kalemro
3 salavat ile başlanır;
okunack ayet ;9999 defa
Bismillahirrahmanirrahim
1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübına
Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
.
3 salavat ile başlanilip 3 salavat ile bitirilir
@kalemero=
betul8516 =
M mavibilgisayar =
esimaa =
dnzderya =
beyaz_gelincik01 =
pempeportakal =
Sealand =
tubatesbih =
G guzbahar
@milad_tb
canım liste sonundaki son 2 arkadaş yeni eklenditatlım bugun sanamı okuyoz.. çok hızlı gitmedikmi 2 gündür.. benim kafam durdu..
canım sayıyı kişiye bölüyoruz daha başlama ama niyete göre niyet edip başlıyoruz 800-900 civarı oluyor genelde mazeretli olan varsa artıbiliyor sayıKAÇ TANE OKUYACAĞI ZGÜNDE
canım kontrol ettim hep bu şekilde yazılmış
tamam canım çok sağol