Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

arkafsim inslh simsiki tutunur bebisin rabbim 9 ay sonra kucagina almayi nasib. etsin inslh bisry sorcam istnbulda hangi merkezde tedavi goruyosnz

Hayırlı olsun inşallah. Tez vakitte müjdeli haberini alırsın inşallah. Rabbim yuvanın goncasını nasip etsin inşallah hayırlısıyla.

1. Cüzü okudum Allah kabul etsin
Aminnn canim yaziyorum simdi birinci sayfa birinci mesajdan takip edebilirsin.
canim benim insallah tutunur sana siki siki 9 ay 10 gun sonrada saglikla hayirla kucaginda okur insllaaahhh... okudugin zaman yazarsin.

canim yavrun sana tutunsun ve saglikla gelişsin büyüsün insallah. Rabbim hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin.Kimseyi evlatla sinamasin Yüce Rabbim isteyenlerin kucaklarini dodursun insallah.

canim yavrun sana tutunsun ve saglikla gelişsin büyüsün insallah. Rabbim hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin.Kimseyi evlatla sinamasin Yüce Rabbim isteyenlerin kucaklarini dodursun insallah.
Allah yardimcin olsun. Hayirli ve saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insaallah. Pozitif ol dua et bol bol (banada et, benimde transferim oldu gun sayiyorum). Sakin negatif olma, negatif olacaksak niye tedavi oluyoruz ki. Sonuc olumsuz olacksa da zamani gelince uzuluruz. Dimi ama

Aksi ispat edilene kadar hem sen hem de whiterose00 hamile hadi insalllaaahhh

Veson canım 88. 13 çıktı aslında bugün adet olmam gerekiyordu ovulasyona göre ben kanı dün aldırdım çok iyi değerin dedi doktor ama anlamıyorum ben canım bütün değerlerin çok güzel çıkmış dedi

Aaa böyle bir konu burada varmış.
Alım devam mi ? Yoksa liste kapalı mi şimdilik
Ausencia ile ben gonulluyum . Alım yoksa kendi açtığım topige üye toplamaya caliscamda?

Değer gayet güzel cnm yeterki ikiye katlasın

Eklentiler

• image.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 43
Veson sağol canım hcg testiyle de anlayabilirim değil mi canım bugünde silik çizgi çıkmıştı işten dolayı çok sık izin alamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…