- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 35
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
arkafsim inslh simsiki tutunur bebisin rabbim 9 ay sonra kucagina almayi nasib. etsin inslh bisry sorcam istnbulda hangi merkezde tedavi goruyosnzDun embriyo transferim yapıldı. Dua eder misiniz benim için. Bebegim tutsun ve gelişimine devam etsin. Rabbim evlatsiz birakmasin.papyonkilikli canım istanbuldayim tedavi için geldik birkaç gün daha burdayim evime geçince okuyacagim.
Dun embriyo transferim yapıldı. Dua eder misiniz benim için. Bebegim tutsun ve gelişimine devam etsin. Rabbim evlatsiz birakmasin.papyonkilikli canım istanbuldayim tedavi için geldik birkaç gün daha burdayim evime geçince okuyacagim.
İnşallah canım. Şişli Memorialdaarkafsim inslh simsiki tutunur bebisin rabbim 9 ay sonra kucagina almayi nasib. etsin inslh bisry sorcam istnbulda hangi merkezde tedavi goruyosnz
İnşallah amiin canım.Hayırlı olsun inşallah. Tez vakitte müjdeli haberini alırsın inşallah. Rabbim yuvanın goncasını nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Aminnn canim yaziyorum simdi birinci sayfa birinci mesajdan takip edebilirsin.1. Cüzü okudum Allah kabul etsin
canim benim insallah tutunur sana siki siki 9 ay 10 gun sonrada saglikla hayirla kucaginda okur insllaaahhh... okudugin zaman yazarsin.Dun embriyo transferim yapıldı. Dua eder misiniz benim için. Bebegim tutsun ve gelişimine devam etsin. Rabbim evlatsiz birakmasin.papyonkilikli canım istanbuldayim tedavi için geldik birkaç gün daha burdayim evime geçince okuyacagim.
canim yavrun sana tutunsun ve saglikla gelişsin büyüsün insallah. Rabbim hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin.Kimseyi evlatla sinamasin Yüce Rabbim isteyenlerin kucaklarini dodursun insallah.Dun embriyo transferim yapıldı. Dua eder misiniz benim için. Bebegim tutsun ve gelişimine devam etsin. Rabbim evlatsiz birakmasin.papyonkilikli canım istanbuldayim tedavi için geldik birkaç gün daha burdayim evime geçince okuyacagim.
Amiin canimcanim yavrun sana tutunsun ve saglikla gelişsin büyüsün insallah. Rabbim hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin.Kimseyi evlatla sinamasin Yüce Rabbim isteyenlerin kucaklarini dodursun insallah.
tamam canımpapyonkilikli 1.hatimin duasini yaptim.
2.hatimin cuzunude bugun okucsm insaallah bitince haber vericem tabiki
Allah yardimcin olsun. Hayirli ve saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insaallah. Pozitif ol dua et bol bol (banada et, benimde transferim oldu gun sayiyorum). Sakin negatif olma, negatif olacaksak niye tedavi oluyoruz ki. Sonuc olumsuz olacksa da zamani gelince uzuluruz. Dimi amacanim yavrun sana tutunsun ve saglikla gelişsin büyüsün insallah. Rabbim hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin.Kimseyi evlatla sinamasin Yüce Rabbim isteyenlerin kucaklarini dodursun insallah.
Hemen yaziyorumpapyonkilikli canım 11.cüzümü okudum Allah kabul etsin inşallah
Aksi ispat edilene kadar hem sen hem deAllah yardimcin olsun. Hayirli ve saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insaallah. Pozitif ol dua et bol bol (banada et, benimde transferim oldu gun sayiyorum). Sakin negatif olma, negatif olacaksak niye tedavi oluyoruz ki. Sonuc olumsuz olacksa da zamani gelince uzuluruz. Dimi ama
Cnm değerin kaç çıktıwhiterose00 canım inşallah bebeğin tutunur sana duam seninle düşünme ve kafanı oraya yogunlastirma canim Allah duysun insallah sesini.
Değer gayet güzel cnm yeterki ikiye katlasınVeson canım 88. 13 çıktı aslında bugün adet olmam gerekiyordu ovulasyona göre ben kanı dün aldırdım çok iyi değerin dedi doktor ama anlamıyorum ben canım bütün değerlerin çok güzel çıkmış dedi