- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
Sağol canım benim bu site olmasa hiç bir bilgim yok Allah hepinizden razı olsun yaşadığım yer tuhaf canım kadın doğum bir tane var sıra bulmak işkence kan değerim resmen 1.5 gün sonra çıktı aile hekimliğinde herşey stres Allah'a emanet ettim canımUtanicak hicbirsey yok bu dunyanin en normal ve en guzel seyi. Hastalik iznin var bikere kan tahlilim vermem lazim de yeter ayrinti vermek zorunda degilsin. Idrar tahlilleri net bilgi vermez icini rahatlatir ve en ent bilgi kan tahlili canim. Ve bence degerin adet oncesi icin cok iyi masalllaahhh
Hiccc kafana takma melegin seninle insallah :) ben idrar testine canin sikildi sandim canini sikma diye yazdim.Sağol canım benim bu site olmasa hiç bir bilgim yok Allah hepinizden razı olsun yaşadığım yer tuhaf canım kadın doğum bir tane var sıra bulmak işkence kan değerim resmen 1.5 gün sonra çıktı aile hekimliğinde herşey stres Allah'a emanet ettim canım
Aynen iki güne bir verince sonuç değişmiyor:)) Allah'a emanetDayanıcam canım çok kafaya takmıyorum dün aile hekimliğide aynı şeyi dedi biraz bekle dedi en iyisi bu bence de Allah'a emanet sonuçta değil mi canım
canım Allah kabul etsin yazdım. tilAvet secdeni yapabildin mi?23. Cüzü okudum canım Rabbim kabul etsin
aminnn...Evet canım yaptım Rabbim kabul etsin inşallah
Evet canım benim:))Aynen iki güne bir verince sonuç değişmiyor:)) Allah'a emanet
İnşallah canım benim sağolasın Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun ona emanet ettik mi yeter canım benimHiccc kafana takma melegin seninle insallah :) ben idrar testine canin sikildi sandim canini sikma diye yazdim.
Allah sizlerden de hepimizden de razi olsun bana da hatim yapmak nasip oldu sukrolsun. Hep birlikte guzel seylere basladik.29. Cuzu okudum canimpapyonkilikli
Papyon Allah razi olsun senden hem transfer doneminde 2 hatimim oldu insaallah hemde ne zamandir Kuran i kerim okumak istiyordum ama hep bahanelerim vardi. Bu sayede okudum. Insaallah okumaya devam edicem
Tamam canim okuyunca yine haber verirsinpapyonkilikli canım ben bugün abdestlendim çok şükür hatim duamı anca yapabildim Rabbim kabul etsin insaAllah... 14.cüzü okuyacam Allahın izniyle salı gününe kadar....
Allah kabul etsin darisi ikinci hatmimizin basina insallahIlk hatmin duasını tüm arkadaşların isimlerini tek tek okuyarak Yaptım hem Arapça hem Türkçe .rabbim kabul etsin inşallah evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah gönüllerinde ber ne dilek geçiyorsa kabul olsun inşallah
Aminnn Allahim kabul etsin insallllaahhhpapyonkilikli ilk Hatmimizin duasini yaptım Rabbim bütün arkadaşların duasini kabul etsin