- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
Canim ben bikac gun sonra biraz ara vermek zorundayim. O esnadaSelamun aleyküm kizlar, ücüncü hatim listesi de yapilacak mi?papyonkilikli
Masallah canim, Allah kabul etsin hatminizi...Canim ben bikac gun sonra biraz ara vermek zorundayim. O esnadaeilenn kontrol edecek listeyi. Bence devam eder baksana ne kadar hizli dagitip ne kadar hizli okuyoruz masallllaaaahhhh....
Aminnnn amac gonuller bir olsunMasallah canim, Allah kabul etsin hatminizi...
eilenn canim takibe devam edeceksen bende katilmak isterim Allahin izniyle.
Allah razi olsun, böyle bir seye vesile olman cok güzel... Rabbim gönlünden geceni nasip etsinAminnnn amac gonuller bir olsunama gercekten okadar mutlu oluyorum ki ne cok isteyen ne cok bekleyen varmis masalllaaahhh... bikac hatim sonra cuzler yetmeyecek ayni kisiler devam edemeyecek sanki masallllaaahhhh...
Canim ben 4.cuzu okudum Allah razi olsun vesile oldun.Rabbim yavrunu bagislasin gonlu imanli dili kuranli evlat olsun insaAllah :)1. CuzZeynep G
2. Cuz @guzbahar OKUNDU ( Allah kabul etsin)
3. Cuz @adyas
4. Cuzferaheymen
5. Cuz @Veson OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
6. Cuz @bayanhope OKUNDU ( Allah Kabul Etsin)
7. Cuz @HERA0312 OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
8. Cuz @sultan1356 OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
9. Cuz (Tilavet Secdesi) @Enfal97
10. Cuzpapyonkilikli OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
11. Cuz @lisaa-89
12. Cuzeilenn
13. Cuz (Tilavet Secdesi)Senfonim
14. Cuz (Tilavet Secdesi) @aysemzumram
15. Cuz (Tilavet Secdesi) @tubatesbih OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
16. Cuz (Tilavet Secdesi) @Sealand
17. Cuz (Tilavet Secdesi)gulbera
18. Cuz @Nautilus OKUNDU ( Allah kabul Etsin)
19. Cuz (Tilavet Secdesi 2adet) M mrym99
20. Cuz @altunn
21. Cuz (Tilavet Secdesi) @lilyumdelisi
22 . Cuzwhiterose00
23. Cuz (Tilavet Secdesi)mor868061
24. Cuz (Tilavet Secdesi) @cansu_tr
25. Cuz @hsevda
26. CuzAvrenim
27. Cuz (Tilavet Secdesi)betul8516
28. Cuz @GURBET KUSU OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
29. Cuz @goxall
30. Cuz (Tilavet Secdesi2adet) @hannaz OKUNDU (Allah kabul Etsin)
aminnn Allahım hepimizden razı olsunne kadar güzel bir kardeşlik oluştu...Allah razi olsun, böyle bir seye vesile olman cok güzel... Rabbim gönlünden geceni nasip etsin
Amin canim amin, dua kardesliklerimiz daim olsun insallahaminnn Allahım hepimizden razı olsunne kadar güzel bir kardeşlik oluştu...allahım hepimizin gönlümüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşalllaahh...
Allah kabul etsin canım benim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşalllaahhh... ilk sayfa ilk mesajda düzenleme yapıyorum oradan takip edebilirsin canım... Allahım okuyan herkesten razı olsun inşalllaaahhh...Canim ben 4.cuzu okudum Allah razi olsun vesile oldun.Rabbim yavrunu bagislasin gonlu imanli dili kuranli evlat olsun insaAllah :)
Allah kabul etsin canim ilk sayfa ilk mesaja yaziyorum17. cüzü okudum Rabbim kabul etsin
Hemen yaziyorum canim Allah kabul etsin.13.Cüzümü Okudum
Aminnnn aminnn Allah kabul etsin canim.papyonkilikli 1. hatim duamızı yaptım cnm rabbim kabul etsin inşallah kim ne niyetle okumuş ise rabbim tez zamanda oldurur inşallah 19. cüzümü de okumaya başladım allahın izniyle
tamam canim Allahim kabul etsinCanım bende ilk hatmimizin hatim duasını yaptım. Rabbim kabul etsin. Hafta sonuna kadar da 2. hatmimiz için 23. cüzü okuyacağım inşallahpapyonkilikli
Canim tilavet secdeni yaptin ki?13.Cüzümü Okudum
yazdım canım Allah kabul etsin...papyonkilikli 26.cüzümü okudum Allahım kabul buyursun okuyan tüm kardeşlerimden razı olsun,hepimizin gönlünün muradını versin,istemeden bir kusurum olduysa da haklarınızı helal edin lütfen