Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Canim ben bikac gun sonra biraz ara vermek zorundayim. O esnada eilenn eilenn kontrol edecek listeyi. Bence devam eder baksana ne kadar hizli dagitip ne kadar hizli okuyoruz masallllaaaahhhh....
Masallah canim, Allah kabul etsin hatminizi...
eilenn eilenn canim takibe devam edeceksen bende katilmak isterim Allahin izniyle.

Masallah canim, Allah kabul etsin hatminizi...
eilenn eilenn canim takibe devam edeceksen bende katilmak isterim Allahin izniyle.
Aminnnn amac gonuller bir olsun :KK66: ama gercekten okadar mutlu oluyorum ki ne cok isteyen ne cok bekleyen varmis masalllaaahhh... bikac hatim sonra cuzler yetmeyecek ayni kisiler devam edemeyecek sanki masallllaaahhhh...

Aminnnn amac gonuller bir olsun :KK66: ama gercekten okadar mutlu oluyorum ki ne cok isteyen ne cok bekleyen varmis masalllaaahhh... bikac hatim sonra cuzler yetmeyecek ayni kisiler devam edemeyecek sanki masallllaaahhhh...
Allah razi olsun, böyle bir seye vesile olman cok güzel... Rabbim gönlünden geceni nasip etsin

1. Cuz Zeynep G Zeynep G
2. Cuz @guzbahar OKUNDU ( Allah kabul etsin)
3. Cuz @adyas
4. Cuz feraheymen feraheymen
5. Cuz @Veson OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
6. Cuz @bayanhope OKUNDU ( Allah Kabul Etsin)
7. Cuz @HERA0312 OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
8. Cuz @sultan1356 OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
9. Cuz (Tilavet Secdesi) @Enfal97
10. Cuz papyonkilikli papyonkilikli OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
11. Cuz @lisaa-89
12. Cuz eilenn eilenn
13. Cuz (Tilavet Secdesi) Senfonim Senfonim
14. Cuz (Tilavet Secdesi) @aysemzumram
15. Cuz (Tilavet Secdesi) @tubatesbih OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
16. Cuz (Tilavet Secdesi) @Sealand
17. Cuz (Tilavet Secdesi) gulbera gulbera
18. Cuz @Nautilus OKUNDU ( Allah kabul Etsin)
19. Cuz (Tilavet Secdesi 2adet) M mrym99
20. Cuz @altunn
21. Cuz (Tilavet Secdesi) @lilyumdelisi
22 . Cuz whiterose00 whiterose00
23. Cuz (Tilavet Secdesi) mor868061 mor868061
24. Cuz (Tilavet Secdesi) @cansu_tr
25. Cuz @hsevda
26. Cuz Avrenim Avrenim
27. Cuz (Tilavet Secdesi) betul8516 betul8516
28. Cuz @GURBET KUSU OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
29. Cuz @goxall
30. Cuz (Tilavet Secdesi2adet) @hannaz OKUNDU (Allah kabul Etsin)
Canim ben 4.cuzu okudum Allah razi olsun vesile oldun.Rabbim yavrunu bagislasin gonlu imanli dili kuranli evlat olsun insaAllah :)

Canim ben 4.cuzu okudum Allah razi olsun vesile oldun.Rabbim yavrunu bagislasin gonlu imanli dili kuranli evlat olsun insaAllah :)
Allah kabul etsin canım benim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşalllaahhh... ilk sayfa ilk mesajda düzenleme yapıyorum oradan takip edebilirsin canım... Allahım okuyan herkesten razı olsun inşalllaaahhh...

13.Cüzümü Okudum
Hemen yaziyorum canim Allah kabul etsin.
papyonkilikli 1. hatim duamızı yaptım cnm rabbim kabul etsin inşallah kim ne niyetle okumuş ise rabbim tez zamanda oldurur inşallah 19. cüzümü de okumaya başladım allahın izniyle
Aminnnn aminnn Allah kabul etsin canim.
Canım bende ilk hatmimizin hatim duasını yaptım. Rabbim kabul etsin. Hafta sonuna kadar da 2. hatmimiz için 23. cüzü okuyacağım inşallah papyonkilikli papyonkilikli
tamam canim Allahim kabul etsin

X