Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Allah kabul etsin canim. Yazdim.

Ben de sizlere bikdireyim ben de 10. Cuzu okudum. Allahim dualarimizi kabul etsingunahlarimizi affetsin.

Dagitim sinrasi okumanlistesi birinci mesaja eklendi. Oradan takip edebiliriz simdilik. Allah kabul etsin dualarimizi.

Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin insaAllah saglikla kucagina aldigin gunleride gorursun canim.

Evet canim benim en cok istedigim de bu oylesine dua etmek icn degil gercekten icten dua etmek hem kendimiz hem birbirimiz icin. Bir musluman baska bir muslumana dua ettiginde melekler daha fazlasi dua edenin olsun die dua edermis.
Aynen canım başkasının duası daha çok makbul çünkü o an kimin dilek kapısının açık olduğunu Rabbim bilir dualar hatimler birbirimizi buluyor Allah'ın izniyle canım. Biz yeter ki kalpten inanalım çünkü Rabbim için herşey kolay Ol demesi yeter umutsuz olmayalım çünkü umutsuzluk şeytandandır.

Rabbim sağlıkla kucağına almani da nasip etsin. Ne güzel bir müjde bu... coook mutlu oldum... Rabbim bizleride müjdelesin inşallah. ..
Amin canım amin sağol inşallah yeter ki içten inanıp duamızı edelim Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah canım her isteyene fazla bekletmeden hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin Mevlam.

Allah razi olsun kizlar, size özendim :) Rabbim bu hatim sevabini almaktan beni mahrum birakmasin insallah...
Hepinizin agzina yüregine saglik.
Amin inşallah gülümmm.
Sen zorlanırsan ben devam ederim kuzum zaten süre kısa değil bitirirsin Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…