-
- Konu Sahibi papyonkilikli
Canım ben okudum 2. Cuzu yazmıştım sana listede okudu diye yazmışsın ikinci listeye geç kaldım Canım alamadımS Sky_sun
Avrenim
Nautilus
tubatesbih
gulbera
eilenn
Z zencefiltarcin
Senfonim
bayanhope (Pınar)
Veson (Tuğba)
@arzm61
@meryemkursun
betul8516
G guzbahar
Sealand
adyas
@meleek9090
@sevdakusum
whiterose00
mor868061
altunn (Kubra)
C cansu_tr
Enfal97
@aysemzumram
-Lisaaa- (Gizem)
@hsevda
Hannaz
@Irmak-986
G goxall
Canlar cok cevap gelmedigi icin yaziyorum. Ilk hatmimiz bitti hatim dualarimizi okudunuz mu? Cunku amacimiz Hem Allah rizasi hem de birbirimize dualarda yer vermekti.
Olsun canim Rabbim 3. Nasip eder insallah. Cuzunu okudugunu biliyorum canim sonrasinda hatim duasi yapalim birbirimuze dua edelim demistik ya onu sordum ben.Canım ben okudum 2. Cuzu yazmıştım sana listede okudu diye yazmışsın ikinci listeye geç kaldım Canım alamadım
Evet canım dua ettim allah kabul etsin inşallah onu yazacak mıydık kaçırmışım o kısmıOlsun canim Rabbim 3. Nasip eder insallah. Cuzunu okudugunu biliyorum canim sonrasinda hatim duasi yapalim birbirimuze dua edelim demistik ya onu sordum ben.
Yok canim yazmak zorunda degilsin tabii ki ben unutulmasin diye etiketledim Allah kabul etsin :)Evet canım dua ettim allah kabul etsin inşallah onu yazacak mıydık kaçırmışım o kısmı
Cooookkkkk sevindim arkadasim Allahim tamamina erdirsin.... Masalllaaahhhh suphanallllaaahhhh sukrolsun Rabbime.Veson canım olur mu öyle sey helal olsun tabi ki senin asil bende hakkın var ben ne zaman hatim duami yapsam kabul oluyor canım yine duami ettim yaptım içten ettim duami burda ki tüm arkadaşların nickleriyle ettim duami Allah herkesin duasını kabul etsin insallah
Evet canim benim en cok istedigim de bu oylesine dua etmek icn degil gercekten icten dua etmek hem kendimiz hem birbirimiz icin. Bir musluman baska bir muslumana dua ettiginde melekler daha fazlasi dua edenin olsun die dua edermis.papyonkilikli Z zencefiltarcin kızlar Allah razı olsun yeter ki umutsuz olmayalım içten edelim duamizi Rabbim kabul eder Allah herkesin yüzünü guldursun inşallah kızlar
Veson canım olur mu öyle sey helal olsun tabi ki senin asil bende hakkın var ben ne zaman hatim duami yapsam kabul oluyor canım yine duami ettim yaptım içten ettim duami burda ki tüm arkadaşların nickleriyle ettim duami Allah herkesin duasını kabul etsin insallah
Rabbim sağlıkla kucağına almani da nasip etsin. Ne güzel bir müjde bu... coook mutlu oldum... Rabbim bizleride müjdelesin inşallah. ..Veson canım olur mu öyle sey helal olsun tabi ki senin asil bende hakkın var ben ne zaman hatim duami yapsam kabul oluyor canım yine duami ettim yaptım içten ettim duami burda ki tüm arkadaşların nickleriyle ettim duami Allah herkesin duasını kabul etsin insallah
papyoncum ben cuzumu okudum rbbim ne niyet ve dilekte bulunuyosaniz insalh bu mubarek kurani kerim hatrina kabul ederCooookkkkk sevindim arkadasim Allahim tamamina erdirsin.... Masalllaaahhhh suphanallllaaahhhh sukrolsun Rabbime.
Tamam canim kabul buyursun yaradan.papyoncum ben cuzumu okudum rbbim ne niyet ve dilekte bulunuyosaniz insalh bu mubarek kurani kerim hatrina kabul eder