Her testi normal olup PCOS tanısı konulanlarr!

Merhaba banada herseferinde öyle bişey yok dediler. Her şeyim normaldi. En sonunda özele gittim. Yumurta tembelliği var dedi doktor. Meğersem kaliteli yumurtam olmuyormuş. Klomen verdiler çatlatma iğnesi yle. Ama tutmadı. Bir sonraki ay bitkisel kürlerle hamile kaldım çok şükürbitkisel macun kullanabilirsiniz. Hayıt suyu da hormon dengeler.

Bence rahim filmi çektirin beklemeden. Bir tanıdık 9 yıldır doktor doktor gezmiş 9 yıl boyunca her tedaviyi uygulamış ama olmamış son çare tüp bebek demişler ama beklemişler yinede. Tesadüfen başka bi doktor araştırıyorlar doktor da rahim filmi çektirmedinizmi 9 yıl boyunca diynce hemen ardından filmi çektirip o ay hamile kaldı kadın. Sorun tüplerde ise ne kullanırsak kullanalım olmayacak gibi tıkalı tüplerde sperm ilerleyemez elbette:)

Hayıt suyunu duydum da hormonla ilgili sıkıntım yokki benim yumurtlama tembelliği pcos dan kaynaklı sanırım benim

Amin canım benim teşekkür ederim. Picos herkese farkli etki ediyor. Kiminde adet duzensizligi kiminde kilo alma kiminde kıllanma vs gibi. Allah en kısa zamanda sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin canım benim teşekkür ederim. Picos herkese farkli etki ediyor. Kiminde adet duzensizligi kiminde kilo alma kiminde kıllanma vs gibi. Allah en kısa zamanda sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin çok sağol canımm teşekkür ederim Allah isteyen herkese evlat hasreti yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…