- 3 Ekim 2018
- 237
- 261
- 27
-
- Konu Sahibi Aysssgulll
Öncelikle çok geçmiş olsun yalnız değilmişimm :))evlendikten sonra mutlaka gitmelisiniz:)çocuk için:)Benim de yumurtalığımda kist var, adetlerim düzenli, hiçbir belirtim yok, bekarım, öylesine bir kontrolde çıktı şok oldum, tahliller yapıldı MR çekildi, bir problem çıkmadı. Şimdi büyümüş, doktor evlendikten sonra gel dedi.
Yani bende de belirti yok ama hastalık var :)
İnşallah sıkıntı yaşamazsınız çok geçmiş olsunn :))Onu da sordum, engel mi dedim. Çocuk için engel oalcağını düşünmüyorum dedi ama, ayrıntılı bakılması lazım, belli olmaz öyle tahminle, gideceğim yine inşallah. :))
Öncelikle çok geçmiş olsunn:) yazdıklarınız içinde ayrıyeten teşekkür ederim:) başka özel hastanenin doktoruna da göründüğümde yine tahlillerim temiz ve yine pcolu olduğumu söyledi . Hep zayıfımdır o çıtı pıtı denilenlerden ne kilo aldım ne de verdim tuhaf bi durum yaşıyorum sanırımBende de polikistik over var ama testosteronum yuksek cikiyor kan tahlilinde, inanılmaz adet duzensizligim var ve regl iken de degilken de gitsem birsuru minik minik kist(yumurtaliklar) çıkıyor ultrasonda. Kan tahliliniz temizse degilsinizdie yuksek ihtimalle. Bence imkaniniz varsa ozel baska bir hastanenin baska bir doktoruna da gorunun intenretten yorumlarina bakip.
Ha bir de insülin direncim yok ama kendimi bildim bileli cok zor kilo veririm asiri kolay alirim. Kilolu degilim ama belirgin gobegim var asla incecik olmadim
Cok sasirdim ilk defa duydum böyle hic belirti olmadan pcos olunabildigini. O zaman iyi yonunden bakin, hicbir kotu etkisini hissetmiyorsunuz umarim hep boyle devam eder vucudunuz hic belirtisiz surer giderÖncelikle çok geçmiş olsunn:) yazdıklarınız içinde ayrıyeten teşekkür ederim:) başka özel hastanenin doktoruna da göründüğümde yine tahlillerim temiz ve yine pcolu olduğumu söyledi . Hep zayıfımdır o çıtı pıtı denilenlerden ne kilo aldım ne de verdim tuhaf bi durum yaşıyorum sanırım
Kötü etki olarak çocuğum olmuyor aşılama vs onlara geçilmedi daha hsg çektirmeye karar verdik çektirince gebelık oranı yükselıyor ve tıkalıysa tüpler bi nebze açılıyor deniliyor. Tek şansım hsg kaldı eşimdede herhangi sıkıntı çıkmadı. Açıkcası ne aşılama ne de tüp bebek yaptırmak istemiyorum:) regli olurken biraz fazla ağrı çekiyorum başka da belirti yok maalesefCok sasirdim ilk defa duydum böyle hic belirti olmadan pcos olunabildigini. O zaman iyi yonunden bakin, hicbir kotu etkisini hissetmiyorsunuz umarim hep boyle devam eder vucudunuz hic belirtisiz surer gider
İnşallah güzel haberler alırsın canım :) yanılmıyorsam seninde hamile kalmaya yönelik topiğin vardı sende umutla bekliyorsun değilmiBenimde oyle bi sorunum var butun hormon degerlerim ultrason hepsi normal tüylenme kilo hic biri yok ama amh degerin 10 küsüryani pko oluyo ay sonu doktor randevum var ne dicek cok merak ediyorum
Evet canim dogru hatirliyosunİnşallah güzel haberler alırsın canım :) yanılmıyorsam seninde hamile kalmaya yönelik topiğin vardı sende umutla bekliyorsun değilmi
Canım sen hsg çektirdin mi hiç?Evet canim dogru hatirliyosun ☺ topikim var..
Insallah canim burda evlat hasretiyle yanan herkes icin amin
Yok can daha onu Cektirmedim çektiricem bu ay randevum var zaten doktorla gorusucemCanım sen hsg çektirdin mi hiç?
Tüplerin de tıkalı olabilir büyük ihtimal bende diğer ay baktırıcam nasip olursaYok can daha onu Cektirmedim çektiricem bu ay randevum var zaten doktorla gorusucem
Olabilir tabi canim baktirmakda fayda var ben yurtdisindayim ya doktor yonlerdirmeden kafama gore yaptiramiyorum bizde sigorta herseyi karsiladigi icinde özel doktor cok yok yani parali yaptircak bi yer bile bulamadimTüplerin de tıkalı olabilir büyük ihtimal bende diğer ay baktırıcam nasip olursa
Daha gençsin zaten biraz daha bekle vanim bu sırada hayatını yaşa. Hsg çektirdim ben. Önemli birşey.Kötü etki olarak çocuğum olmuyor aşılama vs onlara geçilmedi daha hsg çektirmeye karar verdik çektirince gebelık oranı yükselıyor ve tıkalıysa tüpler bi nebze açılıyor deniliyor. Tek şansım hsg kaldı eşimdede herhangi sıkıntı çıkmadı. Açıkcası ne aşılama ne de tüp bebek yaptırmak istemiyorum:) regli olurken biraz fazla ağrı çekiyorum başka da belirti yok maalesef
Anladım canım senin işinde zor tabii türkiyeye geldiğinde yakın bi zamanda yaptırabilirsin inşallah hayırlı haberler verirsin:)Olabilir tabi canim baktirmakda fayda var ben yurtdisindayim ya doktor yonlerdirmeden kafama gore yaptiramiyorum bizde sigorta herseyi karsiladigi icinde özel doktor cok yok yani parali yaptircak bi yer bile bulamadimbekliyorum mecbur