Her testi normal olup PCOS tanısı konulanlarr!

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :) güzel haberlerle geldiniz benim hiçbir sıkıntım yokken dahi kalamıyorum son olarak hsg çektireyim bakalım sebep tüplerdemi bilemiyoruz :)

Bu karışımları duydum bende yumrtlama çatlama sorunu da var sanırım klomen kullandım o ay ve diğer ay yumurtam çatladı ama yine olmadı. Yumurtlama dönemlerinde herkesde yumurta akı kıvamında akıntı olurken o bende olmuyor işte doğru olanı ne onu da bilemiyorum tabii

Bu aralar gerçekten pkolu mu yoksa değil mi bilinmiyor çoğu kişi pkolu deniyor. Ama şöyle bir şey de var zayıftır hiç bir ozelligi yoktur sadeece adet gecikmesi olabiliyor. Ama başka bir doktora da görünün derim. Rabbim tez zamanda bizleri de SEVİNDİRSİN inşallah

Pko dediğimiz illet inci gibi dizilmiş kist ise bende fazlasıyla var ama belirtileri yok adet gecikmesi dahi yaşamıyorumm

Aminn inşallah hayırlısıyla isteyen herkese zamanında verir inşallah sağolunn:)

Bnde tam olarak aynı durumdayım sizinle herşeym normal düzrnli

Bende de olmuyor. Hiç anlamıyorum. Ama uzun süredir yumurta takibi yaptırdığım için tahminde bulunabiliyorum kendim için

Tesadüf gordum burayı. Ben de 25 yaşındayım. 3. Yilimiza girecez. Bekarlığımdan beri adet olamiyordum picos vardi. 3-4 ay olmadığım bile oluyordu. Hormon tahlillerim de hep normaldi ama çocuğumuz olmuyordu hiç korunmamıza rağmen. Doktor doktor gezdim çare olmadi. En son gittiğim doktor agnucaston diye bitkisel bir hap yazdı. Bununla adet olursun normal şekilde dedi. Ovulasyon testi de aldım hemen kendime ve hop o ay hamile kaldım hemen. Picos olup adet olamıyorsanız bu hapı doktorunuza bir söyleyin bence. Hem bitkisel. 1.yilimiza girmek üzereyken hamile kaldım çok şükür. Şimdi de kendi kendime tekrar hamileyim. Doğumdan sonra temizlenmiş picos . Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Gormusken yazayım belki faydası olur dedim. Ben çocuk konusunda çok yıpratmıştım kendimi çünkü

Tedavı oluyormusunuz ya da evliyseniz çocuk sıkıntısı çekiyormusunuz sizde
Klomen kullanmaya başladım bu ay ilk kez evliyim ama hiç gebelik oluşmadı dokuz ay oldu ama tahim filmi çektirmedm henüz yumurta takibi dokuz aydır yapıyprum her ay düzenli görüyorum çatlamayo görüyprum ama anlamadm neden yumurta mı kalitesiz bilmiyprumşimdi hem vitamin hemde klomen kullanıyorum bu ay bekliyorum sabrede sabrede allah yardmcımz olsn

Canım bende de sanırım aynı sorun var Kasım ayında doktora gittim özele hormon degerlerın cok güzel dedi birde yumurta takibi yapalım dedi kücük kücük yumurtaların var 6 7 tane hicbiri buyumuyor dedi pko olabılır mı dedım olabılır dedı 6 aydır cocuk ıstıyoruz dogal olarak olmuyor bana da klomen vs yapacaktı fakat ben Bı sure daha dogal yollarla denemek istediğim için gitmedim tekrar adet düzenim ise her ay oluyorum toplam 6 gün sürüyor fakat 30 34 26 gün seklinde degısken günlerde oluyor artık bende doktora gidecegım bakalım ama bu durumdan bende muzdaribim malesef

Pko dediğimiz illet inci gibi dizilmiş kist ise bende fazlasıyla var ama belirtileri yok adet gecikmesi dahi yaşamıyorumm
Canım belirtileri bende de yok sadece ultrasyonda öyle görmüştü doktor pko tanısı da koymadı ama yumurta gelişmedi bile çatlamayı bırak yalnız ben kendını takıp ediyorum mesela bu ay o akıntı yumurtlama agrısı falan yasadım da bugun adet oldum kısmet işte

Çok sevindim sizin adınıza Allah kucağınıza almayı da nasip eder inşallah:) maalesef benim adetlerim de düzenli olduğu için bununla ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum sorun sanırım tüplerde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…