- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
bgn kıtabımı okuyamadım hıc sabahtan berı kk dayımburadaaaa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bgn kıtabımı okuyamadım hıc sabahtan berı kk dayımburadaaaa :)
bugun bende hep buradaydım uzun suredır bu kadar kalmamıstım sımdı cıkayım gorusuruzz :)bgn kıtabımı okuyamadım hıc sabahtan berı kk dayım
gorusuruz cnm bnde kıtap okuyayım bıraz hoscakal :)bugun bende hep buradaydım uzun suredır bu kadar kalmamıstım sımdı cıkayım gorusuruzz :)
rica ederim.göörüşürüz
Sağol cimcimem. Topicim var diye benden kurtuldunuz sanmayın
kitabın adı nebengerı geldım bu ıgrenc kıtabı dha fazla okuyamam en ıyısı atmak !
katran karası gunes demırelkitabın adı ne
hadi ya...yarım bırakmakta iyi değil ama okunmuyorsa da napcan...bırak gitsin :)katran karası gunes demırel
nefret ettım ya kıtap okumaktan bu kdr mı kotu olur bı kıtap
en sevmedıgım sey yarım bırakmak ,hadi ya...yarım bırakmakta iyi değil ama okunmuyorsa da napcan...bırak gitsin :)
ayyyy kötüymüş ozaman...başka kitaba geç senen sevmedıgım sey yarım bırakmak ,
ama okunacak gbı degıl hanı kıtabın kahramanlarının konusmaları ergen trıplerı gbı
evet hakıkaten cok sınır bozucu ,ayyyy kötüymüş ozaman...başka kitaba geç sen
Biraz kafasını dinlesin canım o sana döner zaten o zaman yanında olduğunu hissettirirsinkendını yanlız hıssetmesın ıstıyorum ...
konustuk canım sıkıntı kalmadıBiraz kafasını dinlesin canım o sana döner zaten o zaman yanında olduğunu hissettirirsin
Şuan bişey yok canım. Çalışıyorum mağazada. sen?evet bende evliyim..varmı ufukta evlililik vs.yada çalışıyormusun
Şuan tanışma aşamasındayız canım. Sende tanıt istersen kendini bize :)ayy çok süper olmuş bu konu. valla benimde çok konuşasım var. ee hangi konu tartışılıyor hanımlar??
İyi bari canım ne kitabı okuyosun bu arada. Aşk acısı çektiğim vakit bende 1 haftada 2 3 kitap bitirdim o anki ruh haliylekonustuk canım sıkıntı kalmadı
Sen zaten hep bi şiddetMrrak etme gelmezsen kafani Kırarım zatrn