- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
olabılır mantıklı nede olsa yanlızımhatta tabaga bıle gerek yok tencereden ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabılır mantıklı nede olsa yanlızımhatta tabaga bıle gerek yok tencereden ye
hatta tabaga bıle gerek yok tencereden ye
bnm annem bana dıyokı senı alan 2 gunde gerı getırır nasıl bı ınsansın sen dıyooyleyım galıba tam klasık anneler gıbı annemden sureklı duydugum bır laf vardı 'ettıgın banaysa ögrendıgın kendıne' gerrcı en azından makarna falan bılıyorsun ac kalmazsınız
Hayırdır canım ne oldu kiharifimin canı sıkkın be
keske duzelse bıanonce
sayfalar akmış..evet gülbenle kocası erhan çelikBu arada kapak fotonda ki gülben ergen mi :)
aynısını annemde diyo kendime zengin koca bulursam dışardan söylicem öyle hayallerim var benim fazla uçuyorum ama galibaoyleyım galıba tam klasık anneler gıbı annemden sureklı duydugum bır laf vardı 'ettıgın banaysa ögrendıgın kendıne' gerrcı en azından makarna falan bılıyorsun ac kalmazsınız
Aynen canım böyle devam ederse iyi..bende gözüm mü yanılıyo acaba diyorum bunlar düğün mü yaptı yeni öğreniyorumsayfalar akmış..evet gülbenle kocası erhan çelik
olabılır mantıklı nede olsa yanlızım
hep denılen laf canım yıne basıma kalırsın gıbıbnm annem bana dıyokı senı alan 2 gunde gerı getırır nasıl bı ınsansın sen dıyo
bırseyı 40 kere soylersen olurmusaynısını annemde diyo kendime zengin koca bulursam dışardan söylicem öyle hayallerim var benim fazla uçuyorum ama galiba
bıraz canı sıkkın ısler yuzunden ,Hayırdır canım ne oldu ki
evet baya oldu evlendilerAynen canım böyle devam ederse iyi..bende gözüm mü yanılıyo acaba diyorum bunlar düğün mü yaptı yeni öğreniyorum
Aaa öylemi ben saat başıı 40 kere tekrarlarımsaka maka bende cok severım tencereden atıstırmayı hee sankı ayrı bır lezzetı oluyor
hep denılen laf canım yıne basıma kalırsın gıbı
bırseyı 40 kere soylersen olurmus
calısma hayatı fazlasıyla streslı ınsallah onemlı bırsey degıldırbıraz canı sıkkın ısler yuzunden ,
sakın ol dedım ama ben arıycam senı dedı aramadı
Sakinleşince arar canım olur öyle şeyler . Benimde morelim bozuk olunca kimseyle konuşamıyorumbıraz canı sıkkın ısler yuzunden ,
sakın ol dedım ama ben arıycam senı dedı aramadı
Aaa öylemi ben saat başıı 40 kere tekrarlarım
Bilmiyodum çok çalışmaktan heralde, takip edemiyorum magazinevet baya oldu evlendiler
aynen , dun gece anlattı bırazda bende uzuldum yacalısma hayatı fazlasıyla streslı ınsallah onemlı bırsey degıldır
yes evliler dört çocuklu oldu....bu arada hepiniz bekarsınız sanırımBilmiyodum çok çalışmaktan heralde, takip edemiyorum magazin
ya bende oyleyım canım bu normal zatende baya bı merak edıyorum acaba napıyor dıye ıste ne bılım karmakarısık bı durumSakinleşince arar canım olur öyle şeyler . Benimde morelim bozuk olunca kimseyle konuşamıyorum
_Sitare_ ve ben bekarız MutluBulut_ evli sende evlisin galibayes evliler dört çocuklu oldu....bu arada hepiniz bekarsınız sanırım
O arayana kadar sen arama canım o aradığında konuşursunuz sende sıkıntı yapmaya bende oyleyım canım bu normal zatende baya bı merak edıyorum acaba napıyor dıye ıste ne bılım karmakarısık bı durum