- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Çok güzel ama benim bunu yapabilmem imkansız çok zor görünüyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bn yaparım keske vaktım olsaÇok güzel ama benim bunu yapabilmem imkansız çok zor görünüyo
Bulcam kendime zengin koca görürsün sen o beğendiğin antel dantellerden yaptırtçam sana parasıylannnben belamı buldum sana ıyı sanslar cinim
abovvvBulcam kendime zengin koca görürsün sen o beğendiğin antel dantellerden yaptırtçam sana parasıylannn
kızz deme oyle olurmu bır hıcım falanayy sorma ,
ruh gıbıyım varya ,
sevgılım olmazsa ben bır hıcım resmen
Sen baya baya marifetliymişsin bide mütavizii, ben olsam övüne övüne anlatırdım ben yapıyorum siz yapabilirmisiniz diye ben zincir çekmeyi bile beceremiyorum beni alan böyle alsın napim olmuyo
or or canım ben cok begenıyorum :)googleye orgu amerıkan servısler falan yazınca farklı farklı modeller cıkıyo :)bende orgu yapmaya bayılırım ya guzelse bende oreyım kendıme
yaparım benBide paraları yüzüme çarpıp kaybol len beni paranla satın alabileceğini mi sandın falan diyomuşsun
patates kızartırım makarna yumurta falan yapabiliyorum canımkızz deme oyle olurmu bır hıcım falan
yok kızzzz ne marıfetı ama oda olmayıversın yemek yapmayı bılıyorsan sorun yok temızlıkte gelır elınden tamamdır ama yemek yapmayı bılmıyorsan olmaz ıste hemen ogren
or or canım ben cok begenıyorum :)googleye orgu amerıkan servısler falan yazınca farklı farklı modeller cıkıyo :)
oyle oyle bnm kımsem yokkı ondan baska ,kızz deme oyle olurmu bır hıcım falan
yok kızzzz ne marıfetı ama oda olmayıversın yemek yapmayı bılıyorsan sorun yok temızlıkte gelır elınden tamamdır ama yemek yapmayı bılmıyorsan olmaz ıste hemen ogren
or or canım ben cok begenıyorum :)googleye orgu amerıkan servısler falan yazınca farklı farklı modeller cıkıyo :)
daha ne olsun :)patates kızartırım makarna yumurta falan yapabiliyorum canım
beyinin aldığı maaşın 3 katını veririm oda öğrenir oda yaparabovvv
beyım kızar yapamam ben
yaparım ben
ama sonra paraları toplar gıderım
kızlar suna bı baksanıza harıka
Çok güzel ama benim bunu yapabilmem imkansız çok zor görünüyo
bn yaparım keske vaktım olsa
patates kızartırım makarna yumurta falan yapabiliyorum canım
beyim parasıynan döver senı kızbeyinin aldığı maaşın 3 katını veririm oda öğrenir oda yapar
amannn ne ugrasıyosak al bı tane ortu ser ustunde ye yemegınıkızlar bu hazır satılıyo yıllar once cok modaydı hatta anneannemde bır suru vardı ortu olarak kullanıyordu ama cok hos gercekten mukemmel oluyor servıs olarak
yetmezzz pazar gunlerı yenı mesaın belırlendı yemek yapmakkkkk
cok guzeller evet canım tabı yemek dokulecek uzerıne dıye gelen mısafırler kıbarca yıyor sagolsunlar cok dusuncelıleroyle oyle bnm kımsem yokkı ondan baska ,
valla cok guzel ornekler varmıs gercekten hatta bnm ekledıgımde ıslemelı fılan ama vaktım yokkı canım
Çok insafsızsın MutluBulut_ bi pazar günüm var onuda yemek yapmakla geçirmiyim acıyın banakızlar bu hazır satılıyo yıllar once cok modaydı hatta anneannemde bır suru vardı ortu olarak kullanıyordu ama cok hos gercekten mukemmel oluyor servıs olarak
yetmezzz pazar gunlerı yenı mesaın belırlendı yemek yapmakkkkk
hatta tabaga bıle gerek yok tencereden yeamannn ne ugrasıyosak al bı tane ortu ser ustunde ye yemegını
Kendime adam tutar sizi evinizden aldırır geri evinize bıraktırırım korkutma beni herifinlenbeyim parasıynan döver senı kız
sen bnm herifi ne sandın :)
bu arada bekarım
harifimin canı sıkkın beKendime adam tutar sizi evinizden aldırır geri evinize bıraktırırım korkutma beni herifinlen
oyleyım galıba tam klasık anneler gıbı annemden sureklı duydugum bır laf vardı 'ettıgın banaysa ögrendıgın kendıne' gerrcı en azından makarna falan bılıyorsun ac kalmazsınızÇok insafsızsın MutluBulut_ bi pazar günüm var onuda yemek yapmakla geçirmiyim acıyın bana