- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Yok canım normalde öyle değilim hafızam kuvvetli şaşırırlardı nasıl aklında tutuyorsun nasıl unutmadın diye ama bu son 1 senedir çok unutkan oldum. Tam tersi canımı sıkan şeyleri düşündüğümden unutkanım aslındaOlabilir canım ya bazı insanların yaratılışı öylecanını sıkan şeyleride çabuk unutuyorsan bu da iyi yönü olur
Belki dediğim gibi demir eksikliği vardır ya da kansızlık o da yapabilir stres de olurYok canım normalde öyle değilim hafızam kuvvetli şaşırırlardı nasıl aklında tutuyorsun nasıl unutmadın diye ama bu son 1 senedir çok unutkan oldum. Tam tersi canımı sıkan şeyleri düşündüğümden unutkanım aslında
Bende saç dökülmesi de var yorgunluk falan depresyondayım galibaBelki dediğim gibi demir eksikliği vardır ya da kansızlık o da yapabilir stres de olurbenimde stresli olduğum zamanlarda saçlarım daha çok dökülür mesela
Bende öyleydim bir ara ama geçti bir psikiyatra git istersenBende saç dökülmesi de var yorgunluk falan depresyondayım galiba
o o zaman hayli hayli yaparsınYok matematik sınavına girmiyecem sadece lys3 ve lys4 girecem matematikten nefret ediyorum ya:)
Çalışıyorum canım vaktim olmuyor bir iki aya kendime gelirimBende öyleydim bir ara ama geçti bir psikiyatra git istersen
Anladım canım e napıyorsun?Çalışıyorum canım vaktim olmuyor bir iki aya kendime gelirim
İşten geldim kk ya girdim hemen. Sen napıyorsun canım?Anladım canım e napıyorsun?
Kuzenim bebek annesi bana bıraktı bütün gün onunla ilgilendimİşten geldim kk ya girdim hemen. Sen napıyorsun canım?
Bebek bakmak zordur benimde kardeşm var 4 yaşında çıldırtıyo beni canavar :) kaç aylık bebekKuzenim bebek annesi bana bıraktı bütün gün onunla ilgilendimşimdi de tv izliyorum
4 yaşında tam yaramazlık zamanıBebek bakmak zordur benimde kardeşm var 4 yaşında çıldırtıyo beni canavar :) kaç aylık bebek
ay küçücük onunda tam sevilme zamanı4 yaşında tam yaramazlık zamanı9 aylık canım
Merhaba hoşgeldin. İyi ettin bende sıkılıyordum :)merhaba kızlar .. sıkıntıdan patlamak üzerreyi napıyorsunuz dıye bakıvereyım dedim :)
Öyle deme canım bence bunlar güzel şeyler eşin yanında bebişin karnında bundan iyisi mi var :)saol canım hoşbuldum... off yağmurlu karanlık bi hava, pc de oyun oynayan yanında olduğumun farkında olmayan koca , 2 tane bırbirini rahat bırakmayan köpek ve ha bire tekmeleyen bebişle iğrenc bi gün eçiyorum sanırım :)
Çalışıyorum canım bende bir değişiklik yok ev iş yorgunluk halleri falan :)çok şükür canım arada beni bunaltsalar da iyi ki varlar :) sen napıyorsun bakalım nasıl geçti günün
Misafirler içinse yaptır bence canım ilk yaş gününde öğrenir kendin yaparsın artık arkandan demesinler bir kurabiye yapmayı bile beceremedi :)ahh keşke ben de çalışsammmmm :) bu arada seninle konuştuktan sonra kurabiye işine de el atayım dedim ama bi türlü cesaret edemedim .s oğluşum doğmaya yakın şeker hamurundan kurabiyeler yapayım istiyorum misafirler için ama normal bi kurabiye bile yapamıyorken fazla hayal kuruyorum sanırım :)