- 10 Temmuz 2012
- 658
- 311
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
bikaçtane matematikte yapmak lazımmış 5 6 doğru gibi :)sadece edebiyat tarih yapsam acaba olurmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bikaçtane matematikte yapmak lazımmış 5 6 doğru gibi :)sadece edebiyat tarih yapsam acaba olurmu
bikaçtane matematikte yapmak lazımmış 5 6 doğru gibi :)
Anladım uyuyakalmışım şimdi uyandımbana göre bişey yok canım tarzım değiller gir gir terlet kendini iyice
Nasıl oldun iyi misin birazAnladım uyuyakalmışım şimdi uyandım
Bende aynı benYok matematik sınavına girmiyecem sadece lys3 ve lys4 girecem matematikten nefret ediyorum ya :)
Daha iyiyim nane limon ardından uyku iyi geldiNasıl oldun iyi misin biraz
Aman iyi ol canım. işte benim stilimi izliyomusunDaha iyiyim nane limon ardından uyku iyi geldi
Bazen rast gelince dün bakmıştımAman iyi ol canım. işte benim stilimi izliyomusun
3. sezon başlamış şimdi hepsi hanım hanımcık geliyor gözüme ama sonradan çirkefleşiyorlarBazen rast gelince dün bakmıştım
Evet ya komikler gülüyorum izlerken ama geçen sezona hiç bakmamıştım önceki sezona bakmıştım3. sezon başlamış şimdi hepsi hanım hanımcık geliyor gözüme ama sonradan çirkefleşiyorlar
Geçen sezonu bende pek izleyemedim öncekini hiç kaçırmıyodum özlem çok güldürüyodu beniEvet ya komikler gülüyorum izlerken ama geçen sezona hiç bakmamıştım önceki sezona bakmıştım
Aynen komikti bir de Ayşegül vardı atışıyorlardı sürekliGeçen sezonu bende pek izleyemedim öncekini hiç kaçırmıyodum özlem çok güldürüyodu beni
Aynen bu sezonda fena olur gibime geliyorAynen komikti bir de Ayşegül vardı atışıyorlardı sürekli
Pek bakamam ya o saatlerde ders çalışıyorum bugünü de es geçtim zatenAynen bu sezonda fena olur gibime geliyor
Bende artık izleyemicem yarın iş var. Sen kaç yıllık okuyorsunPek bakamam ya o saatlerde ders çalışıyorum bugünü de es geçtim zaten
Geçen sene olduramadım bu sene tekrar hazırlanıyorum üniversiteye kazanırsam inşallah 4 yıllık olacakBende artık izleyemicem yarın iş var. Sen kaç yıllık okuyorsun
İnşallah canım inşallah istediğin yeri tutturursun. Bende bir unutkanlık var ya 5 sn öncesini bile zor hatırlıyorumGeçen sene olduramadım bu sene tekrar hazırlanıyorum üniversiteye kazanırsam inşallah 4 yıllık olacak
Çok teşekkürler inşallah ya balık misali demir eksikliği de unutkanlık yapıyormuşİnşallah canım inşallah istediğin yeri tutturursun. Bende bir unutkanlık var ya 5 sn öncesini bile zor hatırlıyorum
Ondanmıdır acaba yada psikolojik olabilir miÇok teşekkürler inşallah ya balık misali demir eksikliği de unutkanlık yapıyormuş
Olabilir canım ya bazı insanların yaratılışı öyle canını sıkan şeyleride çabuk unutuyorsan bu da iyi yönü olurOndanmıdır acaba yada psikolojik olabilir mi