- 10 Temmuz 2012
- 658
- 311
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
daha tazesin kartlaşmaya başlayınca düşünŞimdilik rahatım canım ilerde yalnızlıktan şikayetçi olabilirm
Kartlaşmaya başlayıncada kimse almaz beni dahadaha tazesin kartlaşmaya başlayınca düşün
yavas yavas olsun acele işe şeytan karısırKartlaşmaya başlayıncada kimse almaz beni daha
aynen hayıırlısı olsun daha yeni ayrıldım sayılır biraz kafa dinleyeyimyavas yavas olsun acele işe şeytan karısır
hoşgeldinnnnnnherkese selamm :) uzun zamandır geyik sohbeti bölümünde takılmamıştım özledim valla
Aleykümselam hoşgeldin. Bizimle giderebilirsin özleminiherkese selamm :) uzun zamandır geyik sohbeti bölümünde takılmamıştım özledim valla
ooo o daha fena dinlen dinlenaynen hayıırlısı olsun daha yeni ayrıldım sayılır biraz kafa dinleyeyim
kalbim beynim ruhum çok kötü hasar aldı onarılması uzun sürerooo o daha fena dinlen dinlen
hoşgeldinnnnnn
Aleykümselam hoşgeldin. Bizimle giderebilirsin özlemini
İlk olarak tanışalım istersen yaş kaç nerdensin iş okul evli bekar?hoşbuldummmm:)
kıyamam sanakalbim beynim ruhum çok kötü hasar aldı onarılması uzun sürer
nasılsın:)hoşbuldummmm:)
kıyamam sana
nasılsın:)
İnşallah tuttursun canım başarılarkısaca tanıtım 20 yaşındayım bekarım çalışıyorum sigorta acentesinde ayrıca haziranda lys sınavına girecem inşallah bu sene tutturacam istediğim bölümü
bende bunaldım ama çalışamıyorum açıktan son senem sosyal hizmtlerderslerden bunalmış durumdayım sen nasılsın
bende bunaldım ama çalışamıyorum açıktan son senem sosyal hizmtler
zor bölüm evet ama seviyorsan başarırsun canımbende bir edebiyat bölümü diye tutturdum çok sevdiğim istediğim bölüm ama bıktırdı beni sürekli ezber bitmiyor konulaarr
zor bölüm evet ama seviyorsan başarırsun canım