- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Gidecek gibi değiller kalırlar bence bilmiyorum ki hiç bakmıyorum şu sıra haberlereBir gitselerde kurtulsak savaş devam ediyor mu hala takip edemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidecek gibi değiller kalırlar bence bilmiyorum ki hiç bakmıyorum şu sıra haberlereBir gitselerde kurtulsak savaş devam ediyor mu hala takip edemiyorum
Böyle giderse bizi suriyeye göndercekler deseneGidecek gibi değiller kalırlar bence
Allah korusun dağdan gelen bağdakini kovuyor misaliBöyle giderse bizi suriyeye göndercekler desene
bide suriyelilerin kadınları güzel oluyo ülkeyi ele geçirmezlerse türk erkeklerini ele geçircekler o kesinAllah korusun dağdan gelen bağdakini kovuyor misali
Benim gördüklerim hep çirkinlerdi telefonum düştü canımdan can gitti Allahtan bir şey olmadıbide suriyelilerin kadınları güzel oluyo ülkeyi ele geçirmezlerse türk erkeklerini ele geçircekler o kesin
Bende parçalamıştım telefonun ekranını telefonu aldığım paranın yarısı kadar para istediler bu arada survivor izliuomusunBenim gördüklerim hep çirkinlerdi telefonum düştü canımdan can gitti Allahtan bir şey olmadı
E düzeldi mi naptın? Yok canım izlemiyorumBende parçalamıştım telefonun ekranını telefonu aldığım paranın yarısı kadar para istediler bu arada survivor izliuomusun
Düzeldi canım ama şuan tel kullanmıyorum parçaladım yine kendi isteğimle tüh çok heycanlı tavsiye ederimE düzeldi mi naptın? Yok canım izlemiyorum
Üzüldüm bak şimdi ben çok düşkünüm ya Acun'u sevmiyorum yaDüzeldi canım ama şuan tel kullanmıyorum parçaladım yine kendi isteğimle tüh çok heycanlı tavsiye ederim
ben öyle değilim canım internetim olsun yeter bana Acun deyince aklıma şey geliyo facebookta bi söz vardı gökten düşen ilk tişört tanesi diyeÜzüldüm bak şimdi ben çok düşkünüm ya Acun'u sevmiyorum ya
Ahahaha ilk kez duydum adam hep tişört giyiyor ya güzel tespitben öyle değilim canım internetim olsun yeter bana Acun deyince aklıma şey geliyo facebookta bi söz vardı gökten düşen ilk tişört tanesi diye
Aynen adamın o kadar parası var hep tişört giyiyo cimrilekten mi acepAhahaha ilk kez duydum adam hep tişört giyiyor ya güzel tespit
Bilemem de bir ara Adriana Lima yla sevgili diye haberler çıkmıştı sonra noldu? Gerçekmiymiş?Aynen adamın o kadar parası var hep tişört giyiyo cimrilekten mi acep
Hoşgeldin Ben iyiyim sen nasılsın?Nasılsınız canlar
Aynen canım ben geçen yaz 7/24 burdaydım Yeni insanlarla tanışıyoruz evde otururken ne güzel işteİyiyim bende bu siteye alışınca kopamıyosun
İstanbul sen?Hehe şuanda benım durumum nerdensın