- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın. Erkencisin yine :)nasılsın bugun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın. Erkencisin yine :)nasılsın bugun :)
iyiyim canım bende birazdan cıkarım artık bugun esım erken gelıyo :)İyiyim çok şükür canım sen nasılsın. Erkencisin yine :)
Bugün tatil havada güzel gezersiniz artık :)iyiyim canım bende birazdan cıkarım artık bugun esım erken gelıyo :)
evet ya hava guzel sukur :) cok gezmek degılde balkona masa bakmaya gıdıcez :) azıcık sıcagı gordum ya almazsak olmaz ıcım ıcımı yıyor yarında guzel olursa kahvaltıyı balkonda yapmamız lazımBugün tatil havada güzel gezersiniz artık :)
Hani duvara monte edilen balkon masaları varya onlardan alın yer kaplamaz hemevet ya hava guzel sukur :) cok gezmek degılde balkona masa bakmaya gıdıcez :) azıcık sıcagı gordum ya almazsak olmaz ıcım ıcımı yıyor yarında guzel olursa kahvaltıyı balkonda yapmamız lazım
ev bızım degıl canım kıracıyız aslında onlar guzel ama :) bız acılıp kapanan varya onlardan alıcaz kucuk olculerde :) ben cıkıyorum canım gorusuruz yıneeeHani duvara monte edilen balkon masaları varya onlardan alın yer kaplamaz hem
Tamam canım görüşürüz :)ev bızım degıl canım kıracıyız aslında onlar guzel ama :) bız acılıp kapanan varya onlardan alıcaz kucuk olculerde :) ben cıkıyorum canım gorusuruz yıneee
bende öyle benim yapcak bşeyim yok . dışarı çık biraz gez arkadaşlarınla görüş belki iyi gelir :)Coook skıldım
bende öyle benim yapcak bşeyim yok . dışarı çık biraz gez arkadaşlarınla görüş belki iyi gelir :)
Aa burda güneş var çok güzel hava :) dinle belki neşen yerine gelir :)Arkadasim yok ki bi iki tane onlar sinav haftasi falan diye cikmazlar
Burda hava ckk kotuu buz gibi Ankara :)
Aa burda güneş var çok güzel hava :) dinle belki neşen yerine gelir :)
hee senin canın ondan sıkılmışş :)) bugün haftasonu bi planınız yok mu :)Zaten sevgilim de dun gece arkadaslarinda kaldi uyanmadi daha iyice bunaldim haliyle
hee senin canın ondan sıkılmışş :)) bugün haftasonu bi planınız yok mu :)
Aa burda güneş var çok güzel hava :) dinle belki neşen yerine gelir :)
Oo bu saate kadar uykumu olur sen uyandır ben olsam çoktan uyandırmıştım sıkılıyorum kalk diye :))ya aslında birlikte yaşıyoruz ama annem geldi iki haftalığına ev çok küçük olduğundna onu anneisnin evine yolladım
öyle plan yapmayız aklımıza eser onu yaparız. ama yurtdışından ortak arkadaşımız gelmişti erkek erkeğe takıldılar sonra da birinin evinde kaldılar uyansa da beni gezdrse azcık
Oo bu saate kadar uykumu olur sen uyandır ben olsam çoktan uyandırmıştım sıkılıyorum kalk diye :))
Herkesi kendim gibi vicdansız sanıyorum bendearadım da hafta içi hep erkenden kalkıyo işe gidiyo kıyamadım bi de kırk yılın başında bir eğlenmiş burnundan getirmeyim
Herkesi kendim gibi vicdansız sanıyorum bende
Bende senin için ne cici kız kıyamıyor sevgilisine diye düşünmüştüm birde iyi yapmışsın yüz vermeye gelmiyor erek milletineyoo aslında çok haklısın daha geçen haftalarda bi konu açtım sevgilimi evden kovdum diye orda da kuzenleriyle çıkıcak diye evden kovmuştum ben de az değilim yani ama işte bu aralar kotamı doldurdum melek kızı oynuyorum