Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

en son site yöneticisi 3 üyelik aldıgını belirtmiş , daha önce birinden hoslanıyorum yazarken simdi evlenecek olmasından bahsetmiş..bunları biliyorsunuzdur zaten gerisini bende bilmiyorum ama yalan olmamasını isterdim , insanlara güvenmek için neden arıyorum..olmuyor:KK4:

hala da yalan dıyemıyorum yaa belkı de dogru ama sorulara cevapta vermedı

hala da yalan dıyemıyorum yaa belkı de dogru ama sorulara cevapta vermedı

bende yalan demedim cnm sırf bu yüzden agır ithamda bulunmadım yorum yaparken ama internet sonucta her sey olabilir dikkatli olmak gerekiyor.hatta ben olsam numaramı öyle ortada vermezdim iyisi var kötüsü var.

bende yalan demedim cnm sırf bu yüzden agır ithamda bulunmadım yorum yaparken ama internet sonucta her sey olabilir dikkatli olmak gerekiyor.hatta ben olsam numaramı öyle ortada vermezdim iyisi var kötüsü var.

tabii ki. ya bu olayın sahte oldugunu gostermek ıcın bır suru sebep sunabılırım ama gercek oldugunu gostermek ıcn de bır suru sey yazarım . sonucta nette kı olayı kımse bılemez ki belkı gercek belkı yalan ınsanlar gozuyle gordugune bıle ınanmazken bu devırde:KK31: dogruysa allah yardımcısı olsun ne dıyelım

tabii ki. ya bu olayın sahte oldugunu gostermek ıcın bır suru sebep sunabılırım ama gercek oldugunu gostermek ıcn de bır suru sey yazarım . sonucta nette kı olayı kımse bılemez ki belkı gercek belkı yalan ınsanlar gozuyle gordugune bıle ınanmazken bu devırde:KK31: dogruysa allah yardımcısı olsun ne dıyelım

dogru diosun cnm dogru ise Allah yardımcısı olsun..zaten dogru olsa da elimden bişi gelmez daha işsizim kendime hayrım yok:KK14::KK52:

az mı yaa ben o 5 kıloyu almak ıcın neler vermezdım:KK5:

ben almamak icin cok ugrasıyorum ama hemencik alıyorum valla frenlemezsem kendimi alıp başını gidecek o yüzden en gec hafta da 1 kere tartılırım bu sefer kafama koydum ya gidecek ya da birdaha ugrasmıycam sinir oldum
Reptomimcim uyuyabilir miyim:KK52:
Suan itbariyle ellerim tutmaz oldu
Opuyorum sizi gecekuslari:KK51:

iyi geceler cnm :)

ben almamak icin cok ugrasıyorum ama hemencik alıyorum valla frenlemezsem kendimi alıp başını gidecek o yüzden en gec hafta da 1 kere tartılırım bu sefer kafama koydum ya gidecek ya da birdaha ugrasmıycam sinir oldum
QUOTE]

ya ben de cok cabuk verebılıyorum daha nereme vereceksem:KK52:
sofradan doymadan kalk hareketlı ol. ve kalorısı yusek seylerden uzak dur. 3 ogun yeme 2 ogun ye kendıne yetecek kadar. ha bırde cok su ıc haftada1 kılo verdın gıttı.

yok yok gerı gonderen namerttır:KK52:
sız yeter kı verın:KK23:

ay kızlar basım agrıdı artık ben de uyusam yaa ıyı geceler sıze kızceler:KK6::KK14::KK14:

X