- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.221
kac numara o
bıde su rengi begenmıstım sımdı gordum yıne
Google Image Result for http://img341.imageshack.us/img341/2906/kumralsacrengi3.jpg
sen bıldıgın sarı ıstıyorsun kız bu renk kuaforde olur bız tutturamayz canım ya bal rengı ala ya da acık bakır. ama bal rengınde kızıllık yok
ben rezıl olmadan su sacı bır degısıtrreyım de
renkler bitbirine karısıtı ama turuncu olmak ıstemedıgımı bılıyorum
tmm cnm sagol ya ben bıraz daha dusuneyım cok kafam karıstı dogrusu
46ya yakalandım sanırım ondan canım bak boyle Tarn Bakr Sa Rengi - ama bunu kadar cok turuncu degıl daha sarıya dönük
altta kızıl varsa ancak koyu renk kapatır ama canım sımdı bal rengı falan alsanda kızıl gornebılır ılk ıs kızılı akıtmaya calıs. sonra karar verırsın canım. ama sunu kesın soylerım ki palette en ıyı boya bence
ay ben o kadını da cok begenırım zaten sacı da cok hosuma gıdıyordu belkı ılerde boyle de denerım dıyorum ama soluk bır renk ıstıyorum nasıl derler durumaya yardım etsın rengı tarıf edemedım soft mu derler canlı degıl mesela yolladıgın lınkte ıkıncı resımın ılkıne gore halı gıbı
cnm baktıgında ahıc kızıllık yok eskı rengım gıbı zaten ılk boyadıgımda da hıcc bellı olmuyordu sımdı eser yok
yıne de caktırmadan duruyor mudur bır sıkıntı yapar mı dersın
anladım ben senın dedgını canım zaten emın ol bu kadar parlak durmuyor. annemın altta kızıl vardı kahve köpüğüne mı ne boyamıstık az da olsa kızıl belllı olmusttu ya aklımda daha cok fıkır var ama aklın ıyıce karıssın ıstemıyorum en ıyısı sen kataloga bak oradan uygun olanı bul canım
sagol cnm baya kafanı doldurdum sisirdim resmen kararsızlıgımla:S ılk karar verdıgımı yapacagım sanırım bakalım hayırlısı
bellı degılse yoktur heralde bılemıyorum kı :44:
hangısıydı canım o:44:
yok kız ne kafa sişirmesı ben memenunum:9 asıl ben karıstrdm kafanı
yok cnm bıldıgım aynı sac
hatta ılk boyadıgımda bıraz bellıydı cok az o zaman bıle esım eve geldı sırf benım boyayacagımı bıldıgı ıcın cook guzel olmusss dedı sonra boyamadın herhalde falan dedı bellı olmuyor suan hıc ama gun ısıında bır dıkkat edıp ona gore karar verecegım sanırım
tamam canım 2 kutu al sacın gürse ancak oyle oturuyor