- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.261
reptomim sana bir şey danışmak istiyorum göz makyajı ile ilgili göz rengimi yükleyeceğim ama mesaj olarak olmuyor buraya yükleyeyim bak kaldırayım olur mu ama buraya gel :)
benim göz rengim bu etrafını simsiyah yapmak istesem boğar mı far kullanmak istiyorum siyah ve gri başka ne tonlar kullanabilirim yardımcı olabilcek misin
hayır tatlım kahverengi değil burada içi öyle duruyor ama yemyeşil :)benım gozlerımde bu renk canım acık kahve olarak gordum dogru mu ?lacıvertte yapabılırsın sıyah zaten her seye gıdıyor. yesıl de cok guzel durur canım
hayır tatlım kahverengi değil burada içi öyle duruyor ama yemyeşil :)
sende de çıkıyor o :)Ay kızlar ara verdim kusura bakmayın
Ne zamandır soracağım sizin sonunuzdaki+ lar nedir
sende de çıkıyor o :)
gabrini far 3lü - Google'da Ara ilk resimdeki siyah beyaz gri olandan var bende birde resmi düzenledim oyle yeşil kahverengi daha azozaman sıyah daha guzel olur canm :) grı bıraz soluk durur bence. yıne lacıvert dıyecegım ama koyu olanından. bır de kahverengı de olur
sende de çıkıyor o :)
E ben kendimde göremiyorum niye öyle oluyor ki
Ben bu siteyi çözene kadar oooo
Bu arada senin arkadas ne yapıyor
ay yanlıs alıntı yaptım safahatcım kkda o arkadas olduguzu gosterıyor
gabrini far 3lü - Google'da Ara ilk resimdeki siyah beyaz gri olandan var bende birde resmi düzenledim oyle yeşil kahverengi daha az
ilk resimdeki gözler benimdi :) ama beceremiyorum sanırım o farın içindeki şey iyi değil sürmek için güzel fırça almalıyımkız o resımdekı sen mısın
canım o zaman bak farı golgelı falan kullan sıyahı kenarlara yay hanı dagınık yapılır ya açıktan koyuya yani demek ıstedıgım oyle de olur
ilk resimdeki gözler benimdi şimdiki duran değil :) ama beceremiyorum sanırım o farın içindeki şey iyi değil sürmek için güzel fırça almalıyım
esti işteyapa yapa usta olursun bı sure sonra ben de far kullanamazdım hep kalem surerdım ama fara da alıstm
esti işte
normalde hiç kullanmazdım far falan göz kalemi sürüyordum altına üstüne tamam :) ama bugün gittim maskara far ruj pudra aldım ünv.gidicem ya en azından dursun arada kullanırım diye :)
çok hoşuma gidiyor siyah gölgeli falan ben seviyorum siyahı göz de http://1.bp.blogspot.com/-Ye-1CUQ-uPs/UBEfLc11O9I/AAAAAAAAAbM/1PCNWCLKxAE/s1600/syh%2Bmak.jpg için Google Görsel Sonuçlarıya aslında bılıyor musun farı kullanmayı bılırsen kalemden daha guzel duruyor bakıs bıle degısıyor