Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

benim göz rengim bu etrafını simsiyah yapmak istesem boğar mı far kullanmak istiyorum siyah ve gri başka ne tonlar kullanabilirim yardımcı olabilcek misin

benım gozlerımde bu renk canım acık kahve olarak gordum dogru mu ?lacıvertte yapabılırsın sıyah zaten her seye gıdıyor. yesıl de cok guzel durur canım

E ben kendimde göremiyorum niye öyle oluyor ki
Ben bu siteyi çözene kadar oooo
Bu arada senin arkadas ne yapıyor

kendınde degıl canım bız sen de goruyoruz kısı kendısınde gormuyor yanı. benımle kkda arkadas olmayanlarda + cıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
aman canım sen her turlu yap yani yakıstgına ınandıgını yap bosver. arkadasım koyu yesıl lens takardı ama her turlu makyaj yakısırdı sen kendıne yakıstırdıgını yap. sahsen ben yapıyorum her turlu cok ucuk olmamak sartıyla tbi

kız o resımdekı sen mısın
canım o zaman bak farı golgelı falan kullan sıyahı kenarlara yay hanı dagınık yapılır ya açıktan koyuya yani demek ıstedıgım oyle de olur
ilk resimdeki gözler benimdi :) ama beceremiyorum sanırım o farın içindeki şey iyi değil sürmek için güzel fırça almalıyım

Son düzenleme:
ilk resimdeki gözler benimdi şimdiki duran değil :) ama beceremiyorum sanırım o farın içindeki şey iyi değil sürmek için güzel fırça almalıyım

yapa yapa usta olursun bı sure sonra ben de far kullanamazdım hep kalem surerdım ama fara da alıstm

yapa yapa usta olursun bı sure sonra ben de far kullanamazdım hep kalem surerdım ama fara da alıstm
esti işte
normalde hiç kullanmazdım far falan göz kalemi sürüyordum altına üstüne tamam :) ama bugün gittim maskara far ruj pudra aldım ünv.gidicem ya en azından dursun arada kullanırım diye :)

esti işte
normalde hiç kullanmazdım far falan göz kalemi sürüyordum altına üstüne tamam :) ama bugün gittim maskara far ruj pudra aldım ünv.gidicem ya en azından dursun arada kullanırım diye :)

ya aslında bılıyor musun farı kullanmayı bılırsen kalemden daha guzel duruyor bakıs bıle degısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…