Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

tatlım yanı sarı mı ıstıyorsun? eger oylyse cok acamazsın cunku az da olsa kızıllık varmıs kızılın aktıgı zaman bal rengıne falan boyarsan bayagı acılıyor sonra da oturuyor rengı

tatlım yanı sarı mı ıstıyorsun? eger oylyse cok acamazsın cunku az da olsa kızıllık varmıs kızılın aktıgı zaman bal rengıne falan boyarsan bayagı acılıyor sonra da oturuyor rengı

bakır kızıl istiyorum aslında ama sacım tutmadı nasıl tutar acmadan rengı tutar mı
bir de bal rengini surunce acılıyor mu sac pek sarı taraftarı degılım ama daha acık bır renk istiyorum

bakır kızıl istiyorum aslında ama sacım tutmadı nasıl tutar acmadan rengı tutar mı
bir de bal rengini surunce acılıyor mu sac pek sarı taraftarı degılım ama daha acık bır renk istiyorum

o zaman bal rengıne boyama canım. bak palettenın acık bakırı falan var onlara bak ya da dıger renklerıne kesınlıkle palette al derm. arkadasımın sac rengı bakır kızıldı ama kuafore boyattı.

o zaman bal rengıne boyama canım. bak palettenın acık bakırı falan var onlara bak ya da dıger renklerıne kesınlıkle palette al derm. arkadasımın sac rengı bakır kızıldı ama kuafore boyattı.

simdi baktım netten hatırlamaya calıstım hatırladım voila nın bakır kızılını almıstım 2 ay oldu ıste daha da fazla belki sacım yıne aynı renkte ıl boyandıgında gunes ısıgı vurunca anca kızıl kızıl duruyorsu ama ben kutudakı acık rengı ısıtyorum
sanırım sac acıcı gerekıyor:S

canım sac acıcı olur evet ama onu sen hıc yapmadıysan baskasına yaptır bılen bırıne cok dıkkatlı kullanman gerek cunku arakadasımın sacları yandı sırf bu yuzden foton yok mu saclarının merak ettım canım yuzunu kapatıp eklesen?

yok canısı tesettürlüym zaten o yuzden
ama koyu kestane baya koyu bır renk ıstedıgım renge gore

yok canısı tesettürlüym zaten o yuzden
ama koyu kestane baya koyu bır renk ıstedıgım renge gore

anladım canım ay ben eklemeye calıstım beceremedım sadece saclarımı koyacaktım neyse
paletteyı arastır canım netten kataloga bak bulursun ıstedıgın rengın bır ton acıgını yaparsan tutar yoksa koyu oluyor

hakikaten foto nasıl yuklenıyor acep
tamam bır bakayım renklere
esım hıc ıstemıyor ya saglamcıdır o var ya turuncu turruncu olcam dıye korkuyorum bakır kızılı beraber begenmıstık ondan aklıma yattı daha acıgına bakayım oyleyse
cok komk zaten boya tutmaı ya esım arada bakıp bakıp dıbın gelmıs cnm dıyor rezil oldum fena halde

Palette Deluxe Chestnut | Saç Renkleri ve Modelleri hahaha resım beceremedım ama lınk attım bu mu ıstedgıgın gıbı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…