Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

bılmemıyorum yaa olur boyle trıpler. ama nasıp yanı bu ısler boyle dusunse mutsuz olmayacak belkı de
anneme okudum da evlenseymiş madem dedi direk :) benim de sevgilimi annemler yakın akrabalarım biliyordu onun tarafından herkes biliyordu tabi resmi bir şey yok bizde de ama kardeşi evlenecek olsa bana mı soracaklardı nişanlı olsam bile düğünüme onca sene varken bekletmezdim çünkü başkası için beklemek istemezdim nasip böyleymiş dese hiç böyle konulara girip yormayacak kendini

ya kımı konuları acmadan kapatıyorum gormeyeyeyım dıye allah korusun kınarım basıma gelır dıye korkuyorum ya

Allah korusun reptomim istemeden yadırgadığımız ya da bahane verdiğimiz hiç bir şey başımıza gelmez umarım

ınsallah canım. ya kız haksız ama kımılerıde asırı yuklenmıs goren de kızın annesı babası sanacak kk dakılerı ay sinir oluyorum boyle mahalle agzyla konusup yargılayanlara:KK47:

Son düzenleyen: Moderatör:
reptomim sana bir şey danışmak istiyorum göz makyajı ile ilgili göz rengimi yükleyeceğim ama mesaj olarak olmuyor buraya yükleyeyim bak kaldırayım olur mu ama buraya gel :)

X