- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.241
ne yaptım ki canım
tatlı uykular cnm ben de yatsam iyi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yaptım ki canım
bende düğündeydim canım ama erken geldim ben 11 gibi :) biz seninle hep geziyoruz maşallah kına düğün :)kızcelerr nasılsınız yıne dugunden geldım :)
bende düğündeydim canım ama erken geldim ben 11 gibi :) biz seninle hep geziyoruz maşallah kına düğün :)
hahaha evet gezelım vallahi dugunlerı cok sevıyorum ben en cokta davullu olanı
kıskançlık başa belaNe kadar saçma sırf onun egoları tatmin olsun diye düğünümü mü erteleyecegim bencilce bir düşünce bence
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/553610-uzulerek-izliyorum.html kızın düşüncesi doğru mu triplere bak kızdaki aman Allahım böyle biri yüzüne benim düğünüm ertelenmek istense delirirdim keyfini mi bekleyeceğim bence haksız ve gereksiz düşünüyor sizce ?
Valla öyle kıskançlık mı diyeyim bencillik mi diyeyim bilemedim yani...
anneme okudum da evlenseymiş madem dedi direk :) benim de sevgilimi annemler yakın akrabalarım biliyordu onun tarafından herkes biliyordu tabi resmi bir şey yok bizde de ama kardeşi evlenecek olsa bana mı soracaklardı nişanlı olsam bile düğünüme onca sene varken bekletmezdim çünkü başkası için beklemek istemezdim nasip böyleymiş dese hiç böyle konulara girip yormayacak kendinibılmemıyorum yaa olur boyle trıpler. ama nasıp yanı bu ısler boyle dusunse mutsuz olmayacak belkı de
Ne kadar saçma sırf onun egoları tatmin olsun diye düğünümü mü erteleyecegim bencilce bir düşünce bence
kıskançlık başa bela
Cidden ya kimse dunyanın merkezi değil of inanın artık topicleri okumaya korkuyorum
Acaba ne çıkacak diye
ya kımı konuları acmadan kapatıyorum gormeyeyeyım dıye allah korusun kınarım basıma gelır dıye korkuyorum ya
Allah korusun reptomim istemeden yadırgadığımız ya da bahane verdiğimiz hiç bir şey başımıza gelmez umarım