Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Ben de öyle 15imde buldum esimi o tabi Allah'ın lütfu oldu bana
Ama o yasta toyluk var saf oluyor insan ergen asiligi oluyor basta. Sıkıntılı birini de seçebilir insan
ben kesin sıkıntılı birini seçtim :) daha doğrusu sonradan mı sıkıntılı oldu anlayamadım ama bakalım anca anca aklımız başımıza geliyor asıl önemli süreç bundan sonrası şimdi anlarız birbirimize göremiyiz öncesi laylaylom :) 1 senedir farklı her şey

Ben de öyle 15imde buldum esimi o tabi Allah'ın lütfu oldu bana
Ama o yasta toyluk var saf oluyor insan ergen asiligi oluyor basta. Sıkıntılı birini de seçebilir insan

kesınlıkle oyle. ıste o zaman zaten cahıl oluyor ınsan ıyı bulursa sansına kotu bulursa da Allah bılır ne olur sonu

kk da cok oylelerı ya dırekt senı kıskanc senııı senı bılmem ne senııı dıye baslıyorlar lafa. tam mahalle agzıyla kavga edıyorlar gercekten kültür onemlı ınsanın ılla ki unıversıte okuması sart degıl gelısmesı ıcın

Katılıyorum ben kültürün aileden edinildigine inaniyorum

ben kesin sıkıntılı birini seçtim :) daha doğrusu sonradan mı sıkıntılı oldu anlayamadım ama bakalım anca anca aklımız başımıza geliyor asıl önemli süreç bundan sonrası şimdi anlarız birbirimize göremiyiz öncesi laylaylom :) 1 senedir farklı her şey

bence senın uykuda gozun yok :))

Kızlarrr güzel haberlerim var size:21:
Allah bi kapıyı kapadı diğerini açtı.Bulunduğum ilde en iyi kolejlerden birinde işe başladım bugün ilk günümdü:21:
Seminerlerle eğitimdeyiz şuan.
Ve rotayı değiştirdim,hedef kpss ydi fakat şimdiki hedefim yüksek lisans yapmak,akademisyen olmak.
Dil eğitimi alıcam diğer yandan.Kpss mağduru olmaktan kurtulucam inş:21::21:
Allah yardımcımız olur inşallah..
Güzel haberi kızçelerimle paylaşmak istedim:nazar:

Nası kaçırdım ben bu muhabbetiiiiiiiii :KK14:Tüh yaa..
zaten benim adımı tahmin etmeniz biraz zor olurdu:KK9:
Baş harfi z son harfi L:21:

ezgi,aycan,reptomim senin adın ne orayı yakalayamadım merak ittim:26:

zuhal mi kız :KK70: sen baya iyi kopya verdın ama

reptomım sılmıs olabılır sonradan sana ozelden atsın adını:KK70:

Tebrik ederim cnm benım ya cok sevındım haberineee:KK34:

Kızlarrr güzel haberlerim var size:21:
Allah bi kapıyı kapadı diğerini açtı.Bulunduğum ilde en iyi kolejlerden birinde işe başladım bugün ilk günümdü:21:
Seminerlerle eğitimdeyiz şuan.
Ve rotayı değiştirdim,hedef kpss ydi fakat şimdiki hedefim yüksek lisans yapmak,akademisyen olmak.
Dil eğitimi alıcam diğer yandan.Kpss mağduru olmaktan kurtulucam inş:21::21:
Allah yardımcımız olur inşallah..
Güzel haberi kızçelerimle paylaşmak istedim:nazar:
tebrik ederim canım Allah yardımcın olsun bu hedefine giden yolda :)

durumaya tebrıkler canım darısı basıma ınsallah :)
adımı ozelden atayım sen de at

reptomim cnm sana bie sey soracagım ya
bugun saç boyama ıle ılgılı forumu gezıyordum da senin de yorumların vardı bilgin oldugunu tahmin ediyorum
o topıclerde yazdım da cevap alamadım henuz sana sorayım dedım

reptomim cnm sana bie sey soracagım ya
bugun saç boyama ıle ılgılı forumu gezıyordum da senin de yorumların vardı bilgin oldugunu tahmin ediyorum
o topıclerde yazdım da cevap alamadım henuz sana sorayım dedım

sor tabi tatlım

sor tabi tatlım

ya bu ara boya isine takıldım 25 yasa kadar ufak tefek yapsam da dogallıgı korumaya calıstım rengımı cok sevıyorum ama bır degısıklık ıstedım herhalde bu ara

acemilik de var evde hıc denememıstım 2 ay evvel markayı unuttum da bakır kızıl uyguladım sacıma (rengim degısmedı resmen aynı sacım sadece ısıkta belirsiz bir kızıllıgı var)
sacım koyu kestane ten rengim acık boya rengı sorunum yok ama sacımın rengını daha acık olsun istiyorum
bakır kızıl hosuma gıtmıstı senın renk de cok hos ne yapmalıyım yardımcı olacaklara simdiden tesekkurler
(su sac rengi açma olayları kafamı karıstırdı renk acıcı kullanmadan renk acılabılıyor mu? bır de kas yaparken göz cıkarır mıyım esım sacımın rengını cok sevıyor sebege de donmek ıstemıyorum)

ay dıger topıce yazdıgımı copy paste yaptım ama gece gece kafamı toparlayıp anlatamadım

X