- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.161
benim annemde 15 yaşında bulmuş babamı 19 da evlenmiş şimdi 39 yaşında :)
ben kesin sıkıntılı birini seçtim :) daha doğrusu sonradan mı sıkıntılı oldu anlayamadım ama bakalım anca anca aklımız başımıza geliyor asıl önemli süreç bundan sonrası şimdi anlarız birbirimize göremiyiz öncesi laylaylom :) 1 senedir farklı her şeyBen de öyle 15imde buldum esimi o tabi Allah'ın lütfu oldu bana
Ama o yasta toyluk var saf oluyor insan ergen asiligi oluyor basta. Sıkıntılı birini de seçebilir insan
Ben de öyle 15imde buldum esimi o tabi Allah'ın lütfu oldu bana
Ama o yasta toyluk var saf oluyor insan ergen asiligi oluyor basta. Sıkıntılı birini de seçebilir insan
kk da cok oylelerı ya dırekt senı kıskanc senııı senı bılmem ne senııı dıye baslıyorlar lafa. tam mahalle agzıyla kavga edıyorlar gercekten kültür onemlı ınsanın ılla ki unıversıte okuması sart degıl gelısmesı ıcın
ben kesin sıkıntılı birini seçtim :) daha doğrusu sonradan mı sıkıntılı oldu anlayamadım ama bakalım anca anca aklımız başımıza geliyor asıl önemli süreç bundan sonrası şimdi anlarız birbirimize göremiyiz öncesi laylaylom :) 1 senedir farklı her şey
ben de uyuyorum canım ıyı gecelerrrr
bir tek safahat kaldı :) bir de sitede bulunmayan durumaya :)
Nası kaçırdım ben bu muhabbetiiiiiiiiiTüh yaa..
zaten benim adımı tahmin etmeniz biraz zor olurdu
Baş harfi z son harfi L
ezgi,aycan,reptomim senin adın ne orayı yakalayamadım merak ittim:26:
tebrik ederim canım Allah yardımcın olsun bu hedefine giden yolda :)Kızlarrr güzel haberlerim var size
Allah bi kapıyı kapadı diğerini açtı.Bulunduğum ilde en iyi kolejlerden birinde işe başladım bugün ilk günümdü
Seminerlerle eğitimdeyiz şuan.
Ve rotayı değiştirdim,hedef kpss ydi fakat şimdiki hedefim yüksek lisans yapmak,akademisyen olmak.
Dil eğitimi alıcam diğer yandan.Kpss mağduru olmaktan kurtulucam inş
Allah yardımcımız olur inşallah..
Güzel haberi kızçelerimle paylaşmak istedim
slm cnm nasılsınız
reptomim cnm sana bie sey soracagım ya
bugun saç boyama ıle ılgılı forumu gezıyordum da senin de yorumların vardı bilgin oldugunu tahmin ediyorum
o topıclerde yazdım da cevap alamadım henuz sana sorayım dedım
sor tabi tatlım