- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.021
kızlar bugün sevgilim mesaj atmış arkadaşım ben seni özledim diye güya arkadaş takılacaz ya :) bende arkadaşlarıma karşı özlem duymuyorum yazdım sonra aradı bu beni mesaj atmıyorsun hiç aramızdaki bağı koparmayalım arkadaşız sonuçta dimi insan arkadaşıyla konuşur dedi bende benim arkadaşlarım olsa da olur olmasa da farketmez önemli bir yerleri yok hayatımda dedim sonra oda peki görüşürüz dedi kapattı :) arkadaşlarım için böyle düşünmemin sebebi son sene hepsinin gerçek yüzü ortaya çıktı ve tek bir tane bile arkadaşım yok bu yüzden böyle diyebiliyorum onlar arkadaşsa olsa da olur olmasa da iyi kazıklar yedim çünkü of beraber geçtiğimiz sınavlar olmasa rahat unutulur da işte ne yapıcam bilmiyorum
bulamayız ki :)kızlar bırbırımızın ısımlerını tahmın edelım mı ne yapalım baska bır seyler olsun mesela bılemedım
biz ayrılık kararı aldık ya o iletişim kesmemek için böyle bir yol deniyorya sevgılın ama neden arkadas gıbı olmak ıstıyor merak ettım.
kızlar bırbırımızın ısımlerını tahmın edelım mı ne yapalım baska bır seyler olsun mesela bılemedım
biz ayrılık kararı aldık ya o iletişim kesmemek için böyle bir yol deniyor
biz ayrılık kararı aldık ya o iletişim kesmemek için böyle bir yol deniyor
melis diyesim varbence en zor benım ısmım hıc tahmın edecegınızı sanmıyorum
Ayşe ya da aysun diyesim geldi birden
zaten ben mesaj falan atmıyorum aradığında kestirip atıyorum konuyu ama nasıl tam ayrılmayı becericem bilmiyorum seviyorum sonuçtahmm sen de elıne koz verme pısman olsun bence
öyle şeylere çalışır aklı anca :)Çok kurnazca takdir ettim
melis diyesim var
bence en zor benım ısmım hıc tahmın edecegınızı sanmıyorum
yok canım gercekten bıraz farklı ısmım. senınde merve gıbı sanki
zaten ben mesaj falan atmıyorum aradığında kestirip atıyorum konuyu ama nasıl tam ayrılmayı becericem bilmiyorum seviyorum sonuçta
reptomim de merve dedi bana ilginç :)Ha ha ben de ayse diyorum en çok bulunan isimdir ayse komik duruma dustum
Reptomim Asuman (nedense hep a harfi ile başlıyor)
Sevdimama Merve
Ayısigi elif
değil canım düşünüyorumda ne kadar farklı olabilir :) değişik isimler getirmeye çalşıyorum aklıma
yok canım gercekten bıraz farklı ısmım. senınde merve gıbı sanki
barışma barışalım zaten de biraz ayrı kalalım ona ihtiyacımız var gibi hissediyorum en azından farklı bir başlangıç ve devam ediş olsun eskisi gibi aynı tas aynı hamam devam etmeyelim tartışmalarımız falan yoğundu o yüzden dedimdogrudur tabı bakalım hayırlısı haberdar et bızı. bana barısırsınız gıbı gelıyor
Ha ha ben de ayse diyorum en çok bulunan isimdir ayse komik duruma dustum
Reptomim Asuman (nedense hep a harfi ile başlıyor)
Sevdimama Merve
Ayısigi elif