Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Asıl en son ben evlenirim daha üniversitem var bir de eş adayım da yok :) sevgilimle belki barışcaz barışmazsak da tanışcaz ooooo :)

ben evlenene kadar sen okulu bitirirsin canım merak etme :KK1:

ay hele ben cok sevıyorum bebeklerı ama aglamalrı benı bıtırıyor camdan asagı atıverırırm vallahi :KK52:

bende dayanamıyorum ağlamalarına ama olunca mecbur idare edicez

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Eskiden fareli koyun kavalcisi gibi cocuklar toplanırsın etrafıma Cook severdim
Şimdi de seviyorum ama eski kafam kalmamış kaldırmıyor artik:KK53:

Son düzenleme:
iyi dıyelım ıyı olsn canım evet yayımlanmadı ay zaten hıc bır sey anlamadım 15 16 sı tercıhler baslanıyordu soylentıye gore ama o da yok:26:

Evet 15 inde tercih yapacaktık güyaaaaa:KK53: Gerçi puanlarımızın açıklanması bile bir ayı geçmişken biz kılavuzdan bahsediyoruz:KK14: Hayırlısı diyelim...

kızlar bırbırımızın ısımlerını tahmın edelım mı ne yapalım baska bır seyler olsun mesela bılemedım

kızlar bugün sevgilim mesaj atmış arkadaşım ben seni özledim diye güya arkadaş takılacaz ya :) bende arkadaşlarıma karşı özlem duymuyorum yazdım sonra aradı bu beni mesaj atmıyorsun hiç aramızdaki bağı koparmayalım arkadaşız sonuçta dimi insan arkadaşıyla konuşur dedi bende benim arkadaşlarım olsa da olur olmasa da farketmez önemli bir yerleri yok hayatımda dedim sonra oda peki görüşürüz dedi kapattı :) arkadaşlarım için böyle düşünmemin sebebi son sene hepsinin gerçek yüzü ortaya çıktı ve tek bir tane bile arkadaşım yok bu yüzden böyle diyebiliyorum onlar arkadaşsa olsa da olur olmasa da iyi kazıklar yedim çünkü of beraber geçtiğimiz sınavlar olmasa rahat unutulur da işte ne yapıcam bilmiyorum

X